2-3 kertaa vuosisadassa (9.5.2017)

Kyllä. Näin kylmää kuin nyt 8-9.5.2017 on vain muutaman kerran sadassa vuodessa. Jos niitä on yhteensä 2, niin jäljellä on enää 1 eikös niin, vai onko se niin!?

Hetkinen. Mistä laskenta alkaa ? Golfkausi on kuitenkin hyvässä vauhdissa. Ensimmäinen naisten peli-iltakin on taputeltu. Liekö kylmyys vai taivaalla vaanivat tummanpuhuvat pilvet syynä, että osallistujia oli vain yhdeksän. Fagerholmin Riitta oli päättänyt, että ei sada, joten EI SATANUT.

Pelasimme kolmen hengen ryhmissä parasta palloa. Kiva peli, koska jokaisella on mahdollisuus onnistua, eikä yksi epäonnistuminen vielä pilaa tunnelmaa. Aaltosen Minna ja Riitta pitkälyöntisinä tekivät upeita avuksia ja lähestymisiä. Minulla onnistuivat tällä kertaa tsipit ja putit. Hauskaa oli.

Kentältä saapui kolme nauravaista porukkaa. Nautittiin mustikkapiirakkakahvit ja suunniteltiin retkiä joihinkin hienoihin kohteisiin Uudellamaalla. Birdieitä ei maanantaisella kierroksella tullut, mutta lintuja bongattiin: kiuru, peipponen, liro, viklo, hupsut allit, sorsat, liejukana ja tylli tillin tallin. Joutsenpariskunta on tuonut lammelle viime kesän poikasen.

Kauniita ovat, mutta mitenkähän nämä Suomi 100-linnut saataisiin keskeltä golfkenttää houkuteltua paremmille ja turvallisimmille asuinsijoille? Muistatte varmaan kuvia muutaman vuoden takaa, kun Vladimir Putin johdatti lennokilla lintuparvea jonnekin. Ihan vain vinkiksi heitän ajatuksen…

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat