2-3 kertaa vuosisadassa (9.5.2017)

Kyllä. Näin kylmää kuin nyt 8-9.5.2017 on vain muutaman kerran sadassa vuodessa. Jos niitä on yhteensä 2, niin jäljellä on enää 1 eikös niin, vai onko se niin!?

Hetkinen. Mistä laskenta alkaa ? Golfkausi on kuitenkin hyvässä vauhdissa. Ensimmäinen naisten peli-iltakin on taputeltu. Liekö kylmyys vai taivaalla vaanivat tummanpuhuvat pilvet syynä, että osallistujia oli vain yhdeksän. Fagerholmin Riitta oli päättänyt, että ei sada, joten EI SATANUT.

Pelasimme kolmen hengen ryhmissä parasta palloa. Kiva peli, koska jokaisella on mahdollisuus onnistua, eikä yksi epäonnistuminen vielä pilaa tunnelmaa. Aaltosen Minna ja Riitta pitkälyöntisinä tekivät upeita avuksia ja lähestymisiä. Minulla onnistuivat tällä kertaa tsipit ja putit. Hauskaa oli.

Kentältä saapui kolme nauravaista porukkaa. Nautittiin mustikkapiirakkakahvit ja suunniteltiin retkiä joihinkin hienoihin kohteisiin Uudellamaalla. Birdieitä ei maanantaisella kierroksella tullut, mutta lintuja bongattiin: kiuru, peipponen, liro, viklo, hupsut allit, sorsat, liejukana ja tylli tillin tallin. Joutsenpariskunta on tuonut lammelle viime kesän poikasen.

Kauniita ovat, mutta mitenkähän nämä Suomi 100-linnut saataisiin keskeltä golfkenttää houkuteltua paremmille ja turvallisimmille asuinsijoille? Muistatte varmaan kuvia muutaman vuoden takaa, kun Vladimir Putin johdatti lennokilla lintuparvea jonnekin. Ihan vain vinkiksi heitän ajatuksen…


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä