2-3 kertaa vuosisadassa (9.5.2017)

Kyllä. Näin kylmää kuin nyt 8-9.5.2017 on vain muutaman kerran sadassa vuodessa. Jos niitä on yhteensä 2, niin jäljellä on enää 1 eikös niin, vai onko se niin!?

Hetkinen. Mistä laskenta alkaa ? Golfkausi on kuitenkin hyvässä vauhdissa. Ensimmäinen naisten peli-iltakin on taputeltu. Liekö kylmyys vai taivaalla vaanivat tummanpuhuvat pilvet syynä, että osallistujia oli vain yhdeksän. Fagerholmin Riitta oli päättänyt, että ei sada, joten EI SATANUT.

Pelasimme kolmen hengen ryhmissä parasta palloa. Kiva peli, koska jokaisella on mahdollisuus onnistua, eikä yksi epäonnistuminen vielä pilaa tunnelmaa. Aaltosen Minna ja Riitta pitkälyöntisinä tekivät upeita avuksia ja lähestymisiä. Minulla onnistuivat tällä kertaa tsipit ja putit. Hauskaa oli.

Kentältä saapui kolme nauravaista porukkaa. Nautittiin mustikkapiirakkakahvit ja suunniteltiin retkiä joihinkin hienoihin kohteisiin Uudellamaalla. Birdieitä ei maanantaisella kierroksella tullut, mutta lintuja bongattiin: kiuru, peipponen, liro, viklo, hupsut allit, sorsat, liejukana ja tylli tillin tallin. Joutsenpariskunta on tuonut lammelle viime kesän poikasen.

Kauniita ovat, mutta mitenkähän nämä Suomi 100-linnut saataisiin keskeltä golfkenttää houkuteltua paremmille ja turvallisimmille asuinsijoille? Muistatte varmaan kuvia muutaman vuoden takaa, kun Vladimir Putin johdatti lennokilla lintuparvea jonnekin. Ihan vain vinkiksi heitän ajatuksen…