20 % (27.6.2015)

On ilmoja pidellyt. Päivästä toiseen Paloheinässä ja Torpparinmäessä on satanut kaatamalla, tasaisesti lotisten, tihuuttamalla tai kuuroina kunnolla. Kun siihen lisätään vielä kova tuuli, niin ei kauheasti naurata tai sitten naurattaa oikein kunnolla, jos sattuu olemaan huumorintajuista peliseuraa. Sääennusteen ilmoittama 20%:n sateen todennäköisyys tuntuu jo ruhtinaalliselta, vain kaksikymmentä prosenttia!

Huumori kukki naisten peli-illassa kesäkuun viimeisenä torstaina. Taas kerran oli satanut, mutta illansuussa aurinko pilkisteli pilvien lomassa. Kylmä tuuli ja 15 astetta lämpöä tuntuivat syksyisen kolealta. Pelimuoto oli scramble nelihenkisillä joukkueilla, mailoina draiveri, rautakasi ja putteri. Riitta, Hippi, Tellervo ja minä saimme lähteä matkaan ensimmäisinä.

Olimme sparranneet itsemme klubitalolla oikein hyvälle tuulelle. Nauraminen rentouttaa mukavasti lihaksia, on vaivatonta eikä vaadi hikitreeniä. Menetelmä toimii, kokeilkaa itse.

Hymyt alkoivat hyytyä jo ensimmäisellä väylällä. Edessämme oli todella hidas nelihenkinen ryhmä. Kolmosväylällä selvisi, että heidänkin edessään oli hidas ryhmä, joten pahimmillaan kolme ryhmää odotteli vuoroaan. Naisten peli-illan neljä muuta ryhmää tulivat takanamme ja odottelivat myös.

Kylmä alkoi kangistaa jäseniä. Tuuli pureutui luihin ja ytimiin. Pikkuisen auttoi, kun hoputimme edellä olevaa ryhmää edes liikkumaan reippaammin, meno heillä oli kuin hidastetussa filmissä. Meillä pelirytmi alkoi olla tipotiessään. Sitten rupesi naurattamaan. Pienikin risahdus nauratti hervottomasti minua ja Hippiä ja peli meni ihan sekaisin. Tellervo ja Riitta yrittivät pysyä jotenkuten kuosissa.

Suosittelen nauruterapiaa rentoutukseen ennen kierrosta. Kierroksen aikana se ei toimi.

Ei muuten toiminut sääennustekaan: 20%:n sateen todennäköisyys EI TOTEUTUNUT!

Aikaa tälle kierrokselle kului kaksi ja puoli tuntia.

PS. Olen lähdössä kierrokselle. Sääennusteessa sateen todennäköisyys on 20%. Mitenkäs sattuikaan taas.

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat