Golfia nappuloille ja junnuille stadissa 2021: Paloheinän suositut päiväleirit kesäkuussa, juhannusviikolla vielä tilaa

Paloheinä Golf järjestää kesäkuussa 2021 kolme nappula- ja junnuleiriä. Päiväleireillä järjestetään ohjelmaa viitenä peräkkäisenä päivänä, juhannusviikolla neljänä päivänä (alennettu hinta). Päiväleireille osallistuvien ei tarvitse tietää mitään golfista etukäteen, mutta golfista kokemusta hankkineille järjestetään opetusta tason mukaan. Välineet ja opetusmateriaali sisältyvät kurssin hintaan. Jos leiriläisellä on ennestään kokemusta golfista, opettajat mitoittavat opetuksensa yksilöllisten taitojen ja tason mukaan. Sadepäivinä opettajat järjestävät ohjelmaa sisätiloissa.

Leirien osallistujamäärä on rajoitettu ja niillä noudatetaan koronaepidemian vaatimia varotoimia.

Nappuloiden päiväleirit (6-8 -vuotiaille) 195 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleirit (9-17 -vuotiaille) 260 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Nappula- ja junnuleirien ajankohdat 2021
vko 23 – 07-11. kesäkuuta – TÄYNNÄ
vko 24 – 14-18. kesäkuuta – TÄYNNÄ
vko 25 – 21-24. kesäkuuta (juhannusviikolla leiri ma-to nelipäiväinen, alennus -30 €) – TILAA

Leiriläinen voi opettajan suosituksesta suorittaa myös green cardin.

Ilmoittaudu alla olevista linkeistä ja maksa verkkomaksuna koko leirin hinta – tai vaihtoehtoisesti 30 euron varausmaksu. Jos maksat nyt pelkän varausmaksun, voit suorittaa loppuhinnan leirin alkaessa caddiemasterin tiskillä (käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä).


Kaikille avoimet ryhmätreenit ke ja to klo 17-18

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat Paloheinässä ti ja to klo 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille aamuisin ja iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä