Golfia nappuloille ja junnuille stadissa 2021: Paloheinän suositut päiväleirit viitenä päivänä viikossa kesäkuussa

Paloheinä Golf järjestää kesäkuussa 2021 kolme nappula- ja junnuleiriä. Päiväleireillä järjestetään ohjelmaa viitenä peräkkäisenä päivänä, juhannusviikolla neljänä päivänä. Päiväleireille osallistuvien ei tarvitse tietää mitään golfista etukäteen, mutta golfista kokemusta hankkineille järjestetään opetusta tason mukaan. Välineet ja opetusmateriaali sisältyvät kurssin hintaan. Jos leiriläisellä on ennestään kokemusta golfista, opettajat mitoittavat opetuksensa yksilöllisten taitojen ja tason mukaan. Sadepäivinä opettajat järjestävät ohjelmaa sisätiloissa.

Leireillä noudatetaan koronaepidemian aiheuttamia varotoimia ja viranomaismääräyksiä. Leirien osallistujamäärä on 2021 rajoitettu.

Nappuloiden päiväleirit (6-8 -vuotiaille) 195 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleirit (9-17 -vuotiaille) 260 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi. Juhannusviikolla 25 leiri nelipäiväinen, alennus 30 euroa.

Nappula- ja junnuleirien ajankohdat 2021
vko 23 – 07-11. kesäkuuta
vko 24 – 14-18. kesäkuuta
vko 25 – 21-24. kesäkuuta

Leiriläinen voi opettajan suosituksesta suorittaa myös green cardin.

Ilmoittaudu alla olevista linkeistä ja maksa verkkomaksuna koko leirin hinta – tai vaihtoehtoisesti 30 euron varausmaksu. Jos maksat nyt pelkän varausmaksun, voit suorittaa loppuhinnan leirin alkaessa caddiemasterin tiskillä (käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä). Jos leirejä ei voida koronan vuoksi järjestää, varausmaksut palautetaan.


Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä alkavat keväällä 2021 säiden salliessa. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kauden hinta on vain 150 €.


Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa 2021, tuntien ajankohdat kerrotaan tällä palstalla pian.

Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan. Ajankohdat 2021 julkaistaan täällä pian.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

“Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä