Arki on yhtä juhlaa!

Hei taas, neljän koronaviikon jälkeen. Elämä palautuu hiljalleen normaaliuomiin. Klubitalon kuppila-ravintola on auki, paljon iloista väkeä terasilla turvavälein – tai ainakin melkein.

Tänään sunnuntaina oli HIFK Golfin kesäkisa, 31 kilpailijaa, vain kaksi naista. Sinä varmaankin olit himokisaajana se toinen?

Joo. Viveca Rantanen oli toinen. 

No miten peli meni?

Lammet ovat hiljentyneet. Joutsenpariskunta on lähtenyt ilmeisesti pesän tekoon. Valkoposket ja kanadanpaskojat ovat tulleet. Onneksi niitä on vielä aika vähän. Nokikanat jahtaavat muita lintuja ja valvovat reviirejään. Silkkiuikulla oli poikasia. Puolen tusinaa pientä palleroa. Täyteläisen vihreä maisema hivelee sielua.

Miten sinun pelisi meni?

Voi kuule! Kenttä on hyvässä kunnossa. Kimmo Rantanen oli hoitanut kisajärjestelyt mallikkaasti. Bajamajaa ei vielä näkynyt. Vahinko, sillä kyllähän se tarpeen olisi, mutta kestetään. Nyt meidän tyttöjen täytyy käydä kyykkypissalla pusikossa tai pidättäytyä juomasta. Tässä mielessä golf on äärimmäisen epätasa-arvoinen laji. Miehillä on helpompaa.

Hei, älä pelleile. Miten pelisi meni?

Viimeksi kevätkisassa olin 5. Nyt kesäkisassa 2.

Mahtavaa, tuohan on merkittävä parannus!

Eipä riemuita- viimeksi meitä naisia oli 5, nyt 2! Mutta ei hätää. Tulossa on kaksikin kisaa viikon sisään. Ensin sennujen kisa tiistaina ja sitten perinteinen juhannuksen äktapar-kisa, johon sinkutkin voivat osallistua. Kisaaminen on kivaa! Kannattaa tulla kokeilemaan.

PS. Uusia golfareita on näkynyt kymmenittäin. Hienoa, että laji kiinnostaa ja miksei kiinnostaisi: ulkoilmassa samanhenkisten ihmisten kanssa turvavälit muistaen.

Kentällä tavataan, pysytään terveinä!

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kahdesti viikossa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat