LEENA PAKKASEN BLOGI: Arki on yhtä juhlaa!

Hei taas, neljän koronaviikon jälkeen. Elämä palautuu hiljalleen normaaliuomiin. Klubitalon kuppila-ravintola on auki, paljon iloista väkeä terasilla turvavälein – tai ainakin melkein.

Tänään sunnuntaina oli HIFK Golfin kesäkisa, 31 kilpailijaa, vain kaksi naista. Sinä varmaankin olit himokisaajana se toinen?

Joo. Viveca Rantanen oli toinen. 

No miten peli meni?

Lammet ovat hiljentyneet. Joutsenpariskunta on lähtenyt ilmeisesti pesän tekoon. Valkoposket ja kanadanpaskojat ovat tulleet. Onneksi niitä on vielä aika vähän. Nokikanat jahtaavat muita lintuja ja valvovat reviirejään. Silkkiuikulla oli poikasia. Puolen tusinaa pientä palleroa. Täyteläisen vihreä maisema hivelee sielua.

Miten sinun pelisi meni?

Voi kuule! Kenttä on hyvässä kunnossa. Kimmo Rantanen oli hoitanut kisajärjestelyt mallikkaasti. Bajamajaa ei vielä näkynyt. Vahinko, sillä kyllähän se tarpeen olisi, mutta kestetään. Nyt meidän tyttöjen täytyy käydä kyykkypissalla pusikossa tai pidättäytyä juomasta. Tässä mielessä golf on äärimmäisen epätasa-arvoinen laji. Miehillä on helpompaa.

Hei, älä pelleile. Miten pelisi meni?

Viimeksi kevätkisassa olin 5. Nyt kesäkisassa 2.

Mahtavaa, tuohan on merkittävä parannus!

Eipä riemuita- viimeksi meitä naisia oli 5, nyt 2! Mutta ei hätää. Tulossa on kaksikin kisaa viikon sisään. Ensin sennujen kisa tiistaina ja sitten perinteinen juhannuksen äktapar-kisa, johon sinkutkin voivat osallistua. Kisaaminen on kivaa! Kannattaa tulla kokeilemaan.

PS. Uusia golfareita on näkynyt kymmenittäin. Hienoa, että laji kiinnostaa ja miksei kiinnostaisi: ulkoilmassa samanhenkisten ihmisten kanssa turvavälit muistaen.

Kentällä tavataan, pysytään terveinä!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä