Birkkuja ja Pirkkaa


Olipa viikko. Keskiviikkona pormestari Jan Vapaavuori osallistui Paloheinän seniorikisaan. Kisan aloitus viivästyi erään Putinin vierailun takia pikkuisen.

Mitä – oliko Putinkin siellä?

No ei tietenkään, älä höpäjä. Pääkaupungin liikenne oli hänen vierailunsa takia ihan sekaisin. Kentälle oli hankala päästä. Summa summarum: kisa pelattiin, pormestari oli mukana ja ehtipä vielä yhteiskuvaan meidän sennujen kanssa. Respektiä, aaltoja!

Nyt sunnuntaina sitten Torpparinmäen K-supermarketin kauppias Hannu porukoineen isännöi pariscramblekisaajohon osallistujia tuli tulvimalla kuin perjantain kaatosateet. Meitä oli kahdessa kattauksessa yhteensä 108 osallistujaa!

No, miten meni?

Kiitos kysymästä – hyvin ja ei niin hyvin. Ensimmäinen kierros oli parempi kuin toinen.

Mistä se johtui – höpöttelitkö?

En. Jotenkin vain kakkoskierroksella ote loppua kohti herpaantuu, niin kävi nytkin. Pariscramble on siitä ihana, että tulee sekä onnistumisia että epäonnistumisia molemmille. Meillä oli avauksissa työnjako, että minä avasin ensin ja pelikaverini Merja sitten apinan raivolla, jos minun palloni oli pelattavissa. Toimi.

Kauppias Hannu suhasi ristiin rastiin golfautolla ja jakoi syötävää ja juotavaa meille pelaajille. Jo ennen lähtöä saimme mukaan eväspussukat: banaani, ihana kerrosleipä, energiaelovena-patukka ja kivennäisjuomaa. Juomaa kului, koska oli lämmin päivä. Samalla Hannu, ehkä huomaamattaan hätisti hanhia, joita oli sadoittain. Sitten ne yhtäkkiä katosivat.

Mitäs nämä birkut ja Pirkat ovat-osallistuivatko hekin kisaan?

Minäpä kerron. Birkku on kansanomainen nimitys birdielle (lausutaan böödi) eli yksi alle parin tulos. Pirkka taas on Pirkka-viini, jota saimme maistella pikkuisen viitosväylän tiiboksissa. Se ihan normaali viini, ei mitään laimennettua. Aika moni K-kauppias haluaisi sellaisia valikoimiinsa. Vielä laki ei sitä salli, mutta ken elää, se näkee.

Kiitos Torpparinmäen K-supermarketin väelle kivasta kisasta ja pelikavereilleni Merjalle, Timolle, Pasille, Nallelle ja Maijalle. Me olimme hyvä kuusikko, iloisia eikä otettu turhia paineita.

Kentällä tavataan!
Leena Pakkanen


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä