Birkkuja ja Pirkkaa


Olipa viikko. Keskiviikkona pormestari Jan Vapaavuori osallistui Paloheinän seniorikisaan. Kisan aloitus viivästyi erään Putinin vierailun takia pikkuisen.

Mitä – oliko Putinkin siellä?

No ei tietenkään, älä höpäjä. Pääkaupungin liikenne oli hänen vierailunsa takia ihan sekaisin. Kentälle oli hankala päästä. Summa summarum: kisa pelattiin, pormestari oli mukana ja ehtipä vielä yhteiskuvaan meidän sennujen kanssa. Respektiä, aaltoja!

Nyt sunnuntaina sitten Torpparinmäen K-supermarketin kauppias Hannu porukoineen isännöi pariscramblekisaajohon osallistujia tuli tulvimalla kuin perjantain kaatosateet. Meitä oli kahdessa kattauksessa yhteensä 108 osallistujaa!

No, miten meni?

Kiitos kysymästä – hyvin ja ei niin hyvin. Ensimmäinen kierros oli parempi kuin toinen.

Mistä se johtui – höpöttelitkö?

En. Jotenkin vain kakkoskierroksella ote loppua kohti herpaantuu, niin kävi nytkin. Pariscramble on siitä ihana, että tulee sekä onnistumisia että epäonnistumisia molemmille. Meillä oli avauksissa työnjako, että minä avasin ensin ja pelikaverini Merja sitten apinan raivolla, jos minun palloni oli pelattavissa. Toimi.

Kauppias Hannu suhasi ristiin rastiin golfautolla ja jakoi syötävää ja juotavaa meille pelaajille. Jo ennen lähtöä saimme mukaan eväspussukat: banaani, ihana kerrosleipä, energiaelovena-patukka ja kivennäisjuomaa. Juomaa kului, koska oli lämmin päivä. Samalla Hannu, ehkä huomaamattaan hätisti hanhia, joita oli sadoittain. Sitten ne yhtäkkiä katosivat.

Mitäs nämä birkut ja Pirkat ovat-osallistuivatko hekin kisaan?

Minäpä kerron. Birkku on kansanomainen nimitys birdielle (lausutaan böödi) eli yksi alle parin tulos. Pirkka taas on Pirkka-viini, jota saimme maistella pikkuisen viitosväylän tiiboksissa. Se ihan normaali viini, ei mitään laimennettua. Aika moni K-kauppias haluaisi sellaisia valikoimiinsa. Vielä laki ei sitä salli, mutta ken elää, se näkee.

Kiitos Torpparinmäen K-supermarketin väelle kivasta kisasta ja pelikavereilleni Merjalle, Timolle, Pasille, Nallelle ja Maijalle. Me olimme hyvä kuusikko, iloisia eikä otettu turhia paineita.

Kentällä tavataan!
Leena Pakkanen

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kahdesti viikossa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat