Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin koko kesän kestävät junnutreenit alkoivat Paloheinä Golfissa 6. toukokuun alussa ja jatkuvat syyskuun loppuun saakka. Hyppää kyytiin milloin haluat, osallistu niin moniin harkkoihin kuin haluat viiden kuukauden aikana! Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, jaamme pelaajat ryhmiin tason ja taitojen mukaan. Treeneissä on puolentoista viikon lomatauko 21-30. kesäkuuta.

Treenit ovat maanantaisin ja torstaisin, koulujen loman aikana pelipäivä  
keskiviikkoisin Paloheinän Isolla Ysillä:

  • nappulat (5-8 v.) klo 17.30-18.30
  • juniorit  (8-17 v.) klo 18.30-20.00 

Kerran kuukaudessa pelaamme Kullossa porukalla, vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. 

Junnutreenejä järjestetään nappuloille (5-8 -vuotiaat) maanantaisin ja torstaisin klo 18–19.30 ja lisäksi peliharjoitukset kentällä koulujen kesäloman aikana keskiviikkoisin kello 13–15 (25.7-8.8.2018). Harkoissa kuukauden kesälomatauko heti juhannuksen jälkeen.

Koko kauden pakettihinta on 150 € ja sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja Suomen Golfliiton vakuutuksen.

Halutessasi voit kokeilla treenejä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € pakettihinnasta. Treenien päätteeksi on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteessa toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:

*  Osallistujan nimi, syntymäaika ja osoite
*  Sähköpostiosoite ja puhelinnumero (jompikumpi vanhemmista)
*  Onko osallistuja ennen pelannut (mahdollinen green card ja tasoitus)

Maksutiedot HIFK Golf ry FI15 5561 18200 19261


——————————————————————————————————————-


Golfin nappula- ja junnuleirit alkavat heti koulujen päätyttyä

Paloheinä Golf järjestää erillisiä nappula- ja junnuleirejä, jotka pyörähtivät käyntiin heti koulun kesälomien alettua. Päiväleireille osallistuvien ei tarvitse tietää mitään golfista etukäteen. Välineet ja opetusmateriaali sisältyvät kurssin hintaan. Jos leiriläisellä on ennestään kokemusta golfista, opettajat mitoittavat opetuksensa yksilöllisten taitojen ja tason mukaan. Sadepäivinä opettajat järjestävät ohjelmaa sisätiloissa.

Nappuloiden päiväleirit (6-8 -vuotiaille) 185 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleirit (9-17 -vuotiaille) 250 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Nappula- ja junnuleirien ajankohdat 2019
vko 23 eli 3-7. kesäkuuta
vko 24 eli 10-14. kesäkuuta
vko 25 eli 17-20. kesäkuuta (juhannusviikon leiri nelipäiväinen)

Leiriläinen voi opettajan suosituksesta suorittaa myös green cardin.

Ilmoittaudu alla olevista linkeistä ja maksa verkkomaksuna koko leirin hinta – tai vaihtoehtoisesti 30 euron varausmaksu. Jos maksat nyt pelkän varausmaksun, voit suorittaa loppuhinnan leirin alkaessa caddiemasterin tiskillä (käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä).


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat