Etiketti koetuksella (26.7.2015)

Oletteko panneet merkille, kuinka helposti Iso Ysi ruuhkautuu. Olen viime viikkoina pelannut iltaisin ja täytyy sanoa, että välillä eteneminen on ollut tuskallisen hidasta. Väylillä edetään hitaasti, griineillä tähtäillään ja rupatellaan. Takana tulijat odottelevat, odottelevat… Jossain vaiheessa hitaat hoksaavat, että ehkä pitäisi edetä ripeämmin. On sanottukin nätisti ja joskus ISOILLA KIRJAIMILLA.

On oman vuoron odottelusta jotain iloakin. Tulee nimittäin tutustutuksi uusiin pelikavereihin.

Menneellä viikolla tapasin Pekan, joka kertoi, että Mikkelissä järjestetään nyt heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Marttagolf! Pekka kertoi itsekin olevansa Martta. Kertoi menevänsä kisoihin letun paistajaksi. Pieni on maailma! Vastahan viikko sitten opin pelikierroksella marttalyönnin: lammen/bunkkerin viereen turvallisesti palloja säästellen.

Muuan toinen pelikaveri selosti tuulisena päivänä valitsevansa vastatuulimailan?! En siinä hetkessä kehdannut kysyä, mitä hän tarkoitti. Onko siis olemassa erityisesti vastatuuleen suunniteltuja mailoja? Onneksi en kysynyt. Tottakai vastatuuleen lyödään mailoilla, jotka eivät nosta palloja korkealle ”taivaan tuuliin”, vaan lennättävät sen matalalla ja kauas.

Erään kerran viikolla yksi kaveri vartin verran vuoroaan odoteltuaan tempaisi järkyttävän pitkän avauksen ja huokaisi onnesta soikeana: ”Tuli ihan orgasmi!” Meitä muita nauratti, johon hän: ”ihan sellainen pikkuinen”. Siitä riitti iloa meille muille koko loppukierroksen ajaksi. Tarkemmin ajatellen seksi ja golf ovat lajeja, joista voi nauttia olematta hyvä.

Ja niitä orgastisia avauksiahan voimme kaikki yrittää.

Sataa…..


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat