Etiketti koetuksella (26.7.2015)

Oletteko panneet merkille, kuinka helposti Iso Ysi ruuhkautuu. Olen viime viikkoina pelannut iltaisin ja täytyy sanoa, että välillä eteneminen on ollut tuskallisen hidasta. Väylillä edetään hitaasti, griineillä tähtäillään ja rupatellaan. Takana tulijat odottelevat, odottelevat… Jossain vaiheessa hitaat hoksaavat, että ehkä pitäisi edetä ripeämmin. On sanottukin nätisti ja joskus ISOILLA KIRJAIMILLA.

On oman vuoron odottelusta jotain iloakin. Tulee nimittäin tutustutuksi uusiin pelikavereihin.

Menneellä viikolla tapasin Pekan, joka kertoi, että Mikkelissä järjestetään nyt heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Marttagolf! Pekka kertoi itsekin olevansa Martta. Kertoi menevänsä kisoihin letun paistajaksi. Pieni on maailma! Vastahan viikko sitten opin pelikierroksella marttalyönnin: lammen/bunkkerin viereen turvallisesti palloja säästellen.

Muuan toinen pelikaveri selosti tuulisena päivänä valitsevansa vastatuulimailan?! En siinä hetkessä kehdannut kysyä, mitä hän tarkoitti. Onko siis olemassa erityisesti vastatuuleen suunniteltuja mailoja? Onneksi en kysynyt. Tottakai vastatuuleen lyödään mailoilla, jotka eivät nosta palloja korkealle ”taivaan tuuliin”, vaan lennättävät sen matalalla ja kauas.

Erään kerran viikolla yksi kaveri vartin verran vuoroaan odoteltuaan tempaisi järkyttävän pitkän avauksen ja huokaisi onnesta soikeana: ”Tuli ihan orgasmi!” Meitä muita nauratti, johon hän: ”ihan sellainen pikkuinen”. Siitä riitti iloa meille muille koko loppukierroksen ajaksi. Tarkemmin ajatellen seksi ja golf ovat lajeja, joista voi nauttia olematta hyvä.

Ja niitä orgastisia avauksiahan voimme kaikki yrittää.

Sataa…..

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat