Etiketti koetuksella (26.7.2015)

Oletteko panneet merkille, kuinka helposti Iso Ysi ruuhkautuu. Olen viime viikkoina pelannut iltaisin ja täytyy sanoa, että välillä eteneminen on ollut tuskallisen hidasta. Väylillä edetään hitaasti, griineillä tähtäillään ja rupatellaan. Takana tulijat odottelevat, odottelevat… Jossain vaiheessa hitaat hoksaavat, että ehkä pitäisi edetä ripeämmin. On sanottukin nätisti ja joskus ISOILLA KIRJAIMILLA.

On oman vuoron odottelusta jotain iloakin. Tulee nimittäin tutustutuksi uusiin pelikavereihin.

Menneellä viikolla tapasin Pekan, joka kertoi, että Mikkelissä järjestetään nyt heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Marttagolf! Pekka kertoi itsekin olevansa Martta. Kertoi menevänsä kisoihin letun paistajaksi. Pieni on maailma! Vastahan viikko sitten opin pelikierroksella marttalyönnin: lammen/bunkkerin viereen turvallisesti palloja säästellen.

Muuan toinen pelikaveri selosti tuulisena päivänä valitsevansa vastatuulimailan?! En siinä hetkessä kehdannut kysyä, mitä hän tarkoitti. Onko siis olemassa erityisesti vastatuuleen suunniteltuja mailoja? Onneksi en kysynyt. Tottakai vastatuuleen lyödään mailoilla, jotka eivät nosta palloja korkealle ”taivaan tuuliin”, vaan lennättävät sen matalalla ja kauas.

Erään kerran viikolla yksi kaveri vartin verran vuoroaan odoteltuaan tempaisi järkyttävän pitkän avauksen ja huokaisi onnesta soikeana: ”Tuli ihan orgasmi!” Meitä muita nauratti, johon hän: ”ihan sellainen pikkuinen”. Siitä riitti iloa meille muille koko loppukierroksen ajaksi. Tarkemmin ajatellen seksi ja golf ovat lajeja, joista voi nauttia olematta hyvä.

Ja niitä orgastisia avauksiahan voimme kaikki yrittää.

Sataa…..