Golfia lapsille

”Paloheinä Golf sijaitsee stadissa, ja siksi nappulat ja junnut ovat erityisen tervetulleita meille”, golfkeskuksen johtava opettaja, palloilulajien monitaituri Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Paloheinä on poikkeuksellinen golfkeskus jo siksi, että pihassamme on jatkuvasti polkupyöriä parkissa ja meille pääsee helposti myös bussilla.” 

Paloheinässä nappulat ja junnut voivat kokeilla golfia lyömällä palloa rangella. ”Lainaamme mailoja ilmaiseksi alle 18-vuotiaille ja halvin erä rangepalloja maksaa vain kaksi euroa. Vitosella saat ison ämpärin palloja (112 kpl)”, Teerijoki muistuttaa.

Nappulat ja junnut voivat pelata golfia ilman green cardia Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Päivälippu kentälle on vain 5 euroa ja hinta sisältää mailojen ja pallojen lainan. Nappulat ja junnut voivat yhtä lailla suorittaa Paloheinässä green cardin, osallistua viikon kestävälle golfin päiväleirille tai koko kesän läpi jatkuviin golftreeheihin. Esittelemme nämä vaihtoehdot alla.

Lasten ja junnujen golfleirit 2019: nappulat 185 € ja junnut 250 €

Paloheinän suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtivät käyntiin heti koulun kesälomien alettua. Päiväleireille osallistuvien ei tarvitse tietää mitään golfista etukäteen. Välineet ja opetusmateriaali sisältyvät kurssin hintaan. Jos leiriläisellä on ennestään kokemusta golfista, opettajat mitoittavat opetuksensa yksilöllisten taitojen ja tason mukaan. Sadepäivinä opettajat järjestävät ohjelmaa sisätiloissa.

Nappuloiden päiväleirit (6-8 -vuotiaille) 185 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleirit (9-17 -vuotiaille) 250 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Nappula- ja junnuleirien ajankohdat 2019
vko 23 (3-7. kesäkuuta)
vko 24 (10-14. kesäkuuta)
vko 25 (17-20. kesäkuuta; juhannusviikon leiri nelipäiväinen)

Leirin käynyt voi halutessaan ja opettajan suosituksesta suorittaa myös green cardin.

Ilmoittautumiset
sähköpostitse: caddiemaster@paloheinagolf.fi
puhelimitse: 010  292 7060

Nappula- ja junnuleireille ilmoittautuneiden on maksettava 30 euron varausmaksu Paloheinä Golf Oy:n tilille Danskebank FI55 8000 9710 2099 94. Se vähennetään leirin kokonaishinnasta. Loppusumman voi maksaa samalle tilille ennen leirin alkua tai paikan päällä caddiemasterille käteisellä/kortilla.

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän vain 150 €

HIFK Golfin koko kesän kestävät junnutreenit alkavat toukokuussa 2019 ja kestävät syyskuun loppuun saakka. Hyppää kyytiin milloin haluat, osallistu niin moniin harkkoihin kuin haluat 16 viikon aikana! Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, jaamme pelaajat ryhmiin tason ja taitojen mukaan.

Junnutreenit järjestetään keväällä maanantaisin ja torstaisin klo 18–19.30 ja lisäksi peliharjoitukset kentällä koulujen kesäloman aikana keskiviikkoisin kello 13–15. Harkoissa on kuukauden kesälomatauko juhannuksen jälkeen.

Treenien pakettihinta on 150 € ja sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja Suomen Golfliiton vakuutuksen. Jos olet jo HIFK Golfin jäsen, harkkojen pakenttihinta on sinulle 100 €. 

Halutessasi voit kokeilla treenajä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € pakettihinnasta. Treenien päätteeksi voit myös suorittaa green cardin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteessa toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:
-osallistujan nimi, ikä ja osoite
-onko osallistuja aloittelija vaiko pelaaja, jolla on jo green card ja tasoitus
-vanhemman puhelin ja sähköposti

Hanki golfin green card 2019 Paloheinässä: junnuhinta 129 €

Green card -kurssit alkavat heti lumien sulattua ja jatkuvat myöhäiseen syksyyn saakka. Kurssi maksaa alle 22-vuotiaille vain 129 € ja hinta sisältää kokeen.

”Nappulat ja junnut ovat tervetulleita green card -kursseillemme myös ilman vanhempia”, Teerijoki sanoo. ”Green card on golfin ajokortti ja takaa etiketin osaamisen ja ohjeistaa turvalliseen pelaamiseen.”

Kurssin hinta sisältää lisäksi opetuksen, kurssimateriaalin ja opetusvälineet eli mailojen ja pallojen lainan. 8-9 tuntia kestävällä kurssilla käydään läpi putti, chippi, bunkkerilyönti, pitkät lyönnit, säännöt ja etiketti. Kurssin hyvksyttävästi suorittaneille annetaan green card kurssin viimeisenä päivänä. Ne, jotka opettajan mielestä tarvitsevat lisäopetusta, voivat osallistua veloituksetta jatkoharjoituksiin.

Kurssi sisältää myös rahanarvoisia etuja: saat sen jälkeen pelata rajattomasti kuukauden ajan tasoituskelpoisella Evergreen-kentällä (par 3). Saat yhtä lailla lainata ilmaiseksi mailoja kuukauden ajan rangelle, Evergreenille ja Isolle Ysille.

Kurssi maksaa 169 €, alle 22- ja yli 65-vuotiailta 129 €. Kurssin hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, mailojen ja pallojen lainan ja loppukokeen.

Hintaan kuuluvat myös kuukauden ilmaiset pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Saat yhtä lailla lainata ilmaiseksi kuukauden ajan mailoja rangelle, Evergreenille ja Isolle Ysille. Kauden 2019 kurssilaiselle annetaan omaksi myös golfmaila (rautaseiska). Etujen yhteisarvo on vähintään 110 €.
 
KAKSI KURSSIVAIHTOEHTOA JOKA VIIKKO 2019

Viikonloppukurssi (kauden ensimmäinen kurssi 13-14. huhtikuuta, säävarauksella)
LAUANTAINA klo 9.00-14.00 ja
SUNNUNTAINA klo 9.00-13.00.

Iltakurssi (iltakurssit starttaavat huhtikuun lopussa)
MAANANTAINA klo 17.30-21.00 ja
TIISTAINA klo 17.30-21.30.

Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi

Kurssin varausmaksu/käsiraha 30 euroa maksetaan Paloheinä Golf Oy:n tilille, Danske Bank FI55 8000 9710 2099 94, ja se vähennetään kurssin kokonaishinnasta. Voit maksaa myös koko kurssin hinnan kerralla tilille tai suorittaa loppumaksun caddiemasterin tiskillä.