Golfia yllin kyllin (17.8.2016)

Reiän reunaa nuoleskellen…

Palloille puhutaan, kun ne ovat ilmassa…

Putteria ei saa vartaloa vasten ankkuroida…

Fyysistä harjoittelua 40 minuuttia joka päivä 365 kertaa vuodessa…

Puteissa ollut ongelmia…

Kyllä on meikäläinen nauttinut olympialaisten golflähetyksistä. Niitä on ollut paljon ja selostaja ja kommentaattorit asiantuntijoita. Olen opiskellut lajin hienouksia ruudun välityksellä ja sitten ajatellut soveltaa niitä käytännössä.

Soveltaa käytännössä???

Okei, ainakin ajatuksissa. Sitä paitsi ilmatkin ovat olleet kamalat. Seuran mestaruuskisat menivät osin sateessa. Minulta ne jäivät väliin, kun veteraaninaisille ei ollut omaa luokkaa. Ei ollut neljää ilmoittautunutta. Harmi.

Varsinaisia naisia ja seniorinaisia oli tarpeeksi. Onnittelut luokkien voittajille. Kisa taisi olla sateen ja ukkosen takia melkoista ekstriimiä.

Kiinnostava kokemus oli tiistainen senioritoimikunnan retki Kytäjälle. Pelasimme rankkasateessa suurimman osan ajasta. Minun ryhmässäni pelasivat Tuula, Merja ja Minna. Merja ja Minna kävelivät, Tuulan kanssa huristeltiin golfautolla.

Mikähän mäkikiima on kenttien suunnittelijoilla, kun greenit sijoitetaan mäkien huipulle, jos mäkiä on? Onneksi meillä Paloheinässä ei ole mäkiä.

Kuinkas peli sujui?

Kaikilla taisi olla vähintään yksi onnistunut lähestyminen. Sillä sitä elää kummasti seuraavaan pelikierrokseen. Tuulalle ja minulle riitti yhdeksän reikää, Merja ja Minna jatkoivat urheasti takaysille.

”Tokiossa tavataan, ladyt!” 


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat