Golfia yllin kyllin (17.8.2016)

Reiän reunaa nuoleskellen…

Palloille puhutaan, kun ne ovat ilmassa…

Putteria ei saa vartaloa vasten ankkuroida…

Fyysistä harjoittelua 40 minuuttia joka päivä 365 kertaa vuodessa…

Puteissa ollut ongelmia…

Kyllä on meikäläinen nauttinut olympialaisten golflähetyksistä. Niitä on ollut paljon ja selostaja ja kommentaattorit asiantuntijoita. Olen opiskellut lajin hienouksia ruudun välityksellä ja sitten ajatellut soveltaa niitä käytännössä.

Soveltaa käytännössä???

Okei, ainakin ajatuksissa. Sitä paitsi ilmatkin ovat olleet kamalat. Seuran mestaruuskisat menivät osin sateessa. Minulta ne jäivät väliin, kun veteraaninaisille ei ollut omaa luokkaa. Ei ollut neljää ilmoittautunutta. Harmi.

Varsinaisia naisia ja seniorinaisia oli tarpeeksi. Onnittelut luokkien voittajille. Kisa taisi olla sateen ja ukkosen takia melkoista ekstriimiä.

Kiinnostava kokemus oli tiistainen senioritoimikunnan retki Kytäjälle. Pelasimme rankkasateessa suurimman osan ajasta. Minun ryhmässäni pelasivat Tuula, Merja ja Minna. Merja ja Minna kävelivät, Tuulan kanssa huristeltiin golfautolla.

Mikähän mäkikiima on kenttien suunnittelijoilla, kun greenit sijoitetaan mäkien huipulle, jos mäkiä on? Onneksi meillä Paloheinässä ei ole mäkiä.

Kuinkas peli sujui?

Kaikilla taisi olla vähintään yksi onnistunut lähestyminen. Sillä sitä elää kummasti seuraavaan pelikierrokseen. Tuulalle ja minulle riitti yhdeksän reikää, Merja ja Minna jatkoivat urheasti takaysille.

”Tokiossa tavataan, ladyt!” 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat