Golfia yllin kyllin (17.8.2016)

Reiän reunaa nuoleskellen…

Palloille puhutaan, kun ne ovat ilmassa…

Putteria ei saa vartaloa vasten ankkuroida…

Fyysistä harjoittelua 40 minuuttia joka päivä 365 kertaa vuodessa…

Puteissa ollut ongelmia…

Kyllä on meikäläinen nauttinut olympialaisten golflähetyksistä. Niitä on ollut paljon ja selostaja ja kommentaattorit asiantuntijoita. Olen opiskellut lajin hienouksia ruudun välityksellä ja sitten ajatellut soveltaa niitä käytännössä.

Soveltaa käytännössä???

Okei, ainakin ajatuksissa. Sitä paitsi ilmatkin ovat olleet kamalat. Seuran mestaruuskisat menivät osin sateessa. Minulta ne jäivät väliin, kun veteraaninaisille ei ollut omaa luokkaa. Ei ollut neljää ilmoittautunutta. Harmi.

Varsinaisia naisia ja seniorinaisia oli tarpeeksi. Onnittelut luokkien voittajille. Kisa taisi olla sateen ja ukkosen takia melkoista ekstriimiä.

Kiinnostava kokemus oli tiistainen senioritoimikunnan retki Kytäjälle. Pelasimme rankkasateessa suurimman osan ajasta. Minun ryhmässäni pelasivat Tuula, Merja ja Minna. Merja ja Minna kävelivät, Tuulan kanssa huristeltiin golfautolla.

Mikähän mäkikiima on kenttien suunnittelijoilla, kun greenit sijoitetaan mäkien huipulle, jos mäkiä on? Onneksi meillä Paloheinässä ei ole mäkiä.

Kuinkas peli sujui?

Kaikilla taisi olla vähintään yksi onnistunut lähestyminen. Sillä sitä elää kummasti seuraavaan pelikierrokseen. Tuulalle ja minulle riitti yhdeksän reikää, Merja ja Minna jatkoivat urheasti takaysille.

”Tokiossa tavataan, ladyt!” 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä