Harjoittele itsenäisesti, ota oppitunteja – ja pelaa talvikierroksesi klubitalon simulaattoreissa!

Simulaattoreissamme pääset nauttimaan ikuisesta kesästä! Käytössämme on FlightScope Mevo+ laitteet, joissa voit valita kentän 198 mahtavan vaihtoehdon valikoimasta. Lisäksi voit harjoitella lyöntejä rangella tai pitää hieman hauskaa romutusgolfin parissa. 

Käytössäsi on lyöntidata-analyysi ja jokaiselle paikalle on tulostettu PGA-pelaajien keskiarvoja, joiden avulla pääset hiomaan lyöntisi parhaaseen mahdolliseen kuntoon ensi kautta varten. Voit varata oman vuorosi Vellosta tai puhelimitse 010 292 7060. Tunti simulaattorissa on vieraspelaajille 25 € ja HIFK Golfin jäsenille 18 € (2 tuntia 30 €). Emme valitettavasti ota talvikaudella vastaan käteistä.

Järjestämme myös treenejä aloittelijoille ja HIFK Golfin jäsenille läpi talven. Treenit alkavat maanantaina 7.11. ja kestävät 6.3. asti. Kaikille avoimet aloittelijoiden treenit ovat maanantaisin klo 17-18 ja maksavat 20 € (koko kauden treenit 250 €).

Mailanhuoltokin on auki läpi talven. Niki on tavoitettavissa klubilta keskiviikkoisin klo 12-17 ja sunnuntaisin klo 10-15 tai sopimuksen mukaan. Saat nikin parhaiten kiinni puhelimitse tai tekstiviestillä 050 64421 sekä sähköpostilla niki.pihlstrom@paloheinagolf.fi