Golfstagoille snygit skopet (28.5.2018)

Dösalla 560 pääsee iha Svediksen jokamiesgolfkentsun viereen ja aika lähelle dösalla 67. Mä skujaan Koindekast kentsulle dösalla 560 viidentoist minsas. Jengi sanoo sit Hara Expressiks, koska mä oon ekoja sen käyttäjii ja johtuu siit, etä mul ei oo omaa biligaa. Enkä mä aio sellaist slumpata, vaik mul oli äske iha oikee tarve, ku mä funtsasin lähtee flygaamaan pursiflygaril Räyskälään. Se on ihan landee. Siel on oravii. Biliga pitäis olla, fillaril pitäs lähtee jo aamyyöllä eikä kukaan sinne lähtis daslsaamal.

Toi flygaamishaave kaatu siihe, et mun olisi pitänyt tsöpata biliga tai aina mopobiliga ja siihe, et biligaskole pitäs kans käydä ja klaarata inssitsöraus. Ja ne bungaaki aika paljo. Eikä Liisa, joka on mun vaiffi, haluu sit, että mä kävisi joka toinen päivä flygaamas ja joka toine päivä skulaamas golfia Svedikses.

Oon mä funtsannut sitäki, et mä voin olla liia vanhaki tsöraamaa biligaa ja skoude tai lekuri nostais kohta mun tsöramispaprun hyllyl. Niinpä mä singrasin mun flygaamiset ja päätin tsöpata Svediksest skopen, jos mä voin pitää mun golfstagoja eikä roudata niitä joka kerta himaan.

Tää on tosi snygiä, et tällase skopen voi stagoille nyt saada. Tätä on kaua toivottu ja nyt se on sitte saatu. Tattis, et hittasitte kontin ja joku timpuri duunas sinne kahtee kerroksee skopeja. Tosi snygejä. Niit on 30 ja tusina on viel jäljel. Skopen saa huntiilla. Se on 100 erkkiä, koko kesäks. Ei paha. 

Mä tsekkasin skopet. Nyt mul on skope 20 eli ventti. 

 

Matti Hara


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat