Golfstagoille snygit skopet (28.5.2018)

Dösalla 560 pääsee iha Svediksen jokamiesgolfkentsun viereen ja aika lähelle dösalla 67. Mä skujaan Koindekast kentsulle dösalla 560 viidentoist minsas. Jengi sanoo sit Hara Expressiks, koska mä oon ekoja sen käyttäjii ja johtuu siit, etä mul ei oo omaa biligaa. Enkä mä aio sellaist slumpata, vaik mul oli äske iha oikee tarve, ku mä funtsasin lähtee flygaamaan pursiflygaril Räyskälään. Se on ihan landee. Siel on oravii. Biliga pitäis olla, fillaril pitäs lähtee jo aamyyöllä eikä kukaan sinne lähtis daslsaamal.

Toi flygaamishaave kaatu siihe, et mun olisi pitänyt tsöpata biliga tai aina mopobiliga ja siihe, et biligaskole pitäs kans käydä ja klaarata inssitsöraus. Ja ne bungaaki aika paljo. Eikä Liisa, joka on mun vaiffi, haluu sit, että mä kävisi joka toinen päivä flygaamas ja joka toine päivä skulaamas golfia Svedikses.

Oon mä funtsannut sitäki, et mä voin olla liia vanhaki tsöraamaa biligaa ja skoude tai lekuri nostais kohta mun tsöramispaprun hyllyl. Niinpä mä singrasin mun flygaamiset ja päätin tsöpata Svediksest skopen, jos mä voin pitää mun golfstagoja eikä roudata niitä joka kerta himaan.

Tää on tosi snygiä, et tällase skopen voi stagoille nyt saada. Tätä on kaua toivottu ja nyt se on sitte saatu. Tattis, et hittasitte kontin ja joku timpuri duunas sinne kahtee kerroksee skopeja. Tosi snygejä. Niit on 30 ja tusina on viel jäljel. Skopen saa huntiilla. Se on 100 erkkiä, koko kesäks. Ei paha. 

Mä tsekkasin skopet. Nyt mul on skope 20 eli ventti. 

 

Matti Hara


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat