Hanhikuiskausta ja pallopilkutusta


Onpa ollut epävakaista. Eri firmojen sadetutkat ovat viime aikoina tulleet tutuiksi.

Jaa, eikö se riitä, että katsoo taivaalle?

Ei se riitä. Katsos pelin suunnittelu alkaa hyvissä ajoin ennen kentälle menoa. Jos tutka lupaa poutaa, mennään, jos sadetta perutaan. Syyskesän ja alkusyksyn mielenkiintoinen ilmiö on varausten eläminen aina lähtöhetkeen asti. Kivoja yllätyksiä on  sattunut useita. Samalla olen saanut tutustua uusiin pelikavereihin: eilen sunnuntaina mm. HOLARIJUHA! Vau.

No, mites hanhet?

Niitä totisesti riittää. Lehdessä luki, että Helsingissä olisi vain runsaat 5000 hanhea? Ja hanhen paskat – eilen niitä oli meidän kentällä tuhansia. Vaihtoivat paikkaa valtavina lauttoina ja asettuivat väylille aterioimaan. Tämä on jokasyksyinen riesamme.

Niitähän ei saa hätyytellä?

Ei oikeastaan. Itse olen kehitellyt kuiskaustekniikan. Juttelen niille ja maanittelen niitä lempeästi. Näytän aaltoliikkein suuntaa, minne niiden kannattaa mennä. Jotenkin ne ymmärtävät näin siirtyä sivulle greeneiltä ja väyliltä joksikin aikaa. TOIMII (tai sitten ei).

No mikä tämä pill…pallopilkutus on?

Pelikaverini Kimmo ehdotti, että pallon voisi täplittää muutamalla tussipisteellä, jotta tunnistaa oman pallonsa. Häntä on kyrsinyt, kun ihmiset suttaavat pallot isoilla nimikirjaimilla, viivoilla tai muilla suurilla kuvioilla. Epäsiistiä. Minusta tuo pilkutusidea on toteuttamiskelpoinen. Pitääpä ruveta pilkuttamaan.

Kentällä tavataan,
Leena Pakkanen


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä