Hanhikuiskausta ja pallopilkutusta


Onpa ollut epävakaista. Eri firmojen sadetutkat ovat viime aikoina tulleet tutuiksi.

Jaa, eikö se riitä, että katsoo taivaalle?

Ei se riitä. Katsos pelin suunnittelu alkaa hyvissä ajoin ennen kentälle menoa. Jos tutka lupaa poutaa, mennään, jos sadetta perutaan. Syyskesän ja alkusyksyn mielenkiintoinen ilmiö on varausten eläminen aina lähtöhetkeen asti. Kivoja yllätyksiä on  sattunut useita. Samalla olen saanut tutustua uusiin pelikavereihin: eilen sunnuntaina mm. HOLARIJUHA! Vau.

No, mites hanhet?

Niitä totisesti riittää. Lehdessä luki, että Helsingissä olisi vain runsaat 5000 hanhea? Ja hanhen paskat – eilen niitä oli meidän kentällä tuhansia. Vaihtoivat paikkaa valtavina lauttoina ja asettuivat väylille aterioimaan. Tämä on jokasyksyinen riesamme.

Niitähän ei saa hätyytellä?

Ei oikeastaan. Itse olen kehitellyt kuiskaustekniikan. Juttelen niille ja maanittelen niitä lempeästi. Näytän aaltoliikkein suuntaa, minne niiden kannattaa mennä. Jotenkin ne ymmärtävät näin siirtyä sivulle greeneiltä ja väyliltä joksikin aikaa. TOIMII (tai sitten ei).

No mikä tämä pill…pallopilkutus on?

Pelikaverini Kimmo ehdotti, että pallon voisi täplittää muutamalla tussipisteellä, jotta tunnistaa oman pallonsa. Häntä on kyrsinyt, kun ihmiset suttaavat pallot isoilla nimikirjaimilla, viivoilla tai muilla suurilla kuvioilla. Epäsiistiä. Minusta tuo pilkutusidea on toteuttamiskelpoinen. Pitääpä ruveta pilkuttamaan.

Kentällä tavataan,
Leena Pakkanen

Leena Pakkanen


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat