Hanna Teerijoen (PGA) laadukkaat green card -kurssit kahdesti viikossa: saat lahjaksi mailan, pelikierroksia ja lainasetin kuukaudeksi – etujen arvo yhteensä 110 €

Suorita golfin ajokortti eli green card Suomen suosituimassa golfkeskuksessa. Palloilulajien monitaiturin ja golfammattilaisen Hanna Teerijoen (PGA) johtamia golfin alkeis- eli green card -kursseja järjestetään 2019 Helsingin Paloheinässä kahdesti viikossa keväästä myöhäiseen syksyyn.

Paloheinä Golf satsaa opetuksen laatuun ja haluaa varmistaa, että kaikki kurssin käyneet saavat saavat riittävät perustaidot voidakseen nauttia pelaamisesta jo ensimmäisellä golfkierroksellaan. ”Kaikki kurssiemme vetäjät ovat ammattiopettajia”, Teerijoki muistuttaa. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja. Otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta ilman eri korvausta.”

Kurssi maksaa 169 €, alle 22- ja yli 65-vuotiailta 129 €. Kurssin hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, mailojen ja pallojen lainan ja loppukokeen.

Hintaan kuuluvat myös kuukauden ilmaiset pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Saat yhtä lailla lainata ilmaiseksi kuukauden ajan mailoja rangelle, Evergreenille ja Isolle Ysille. Kauden 2019 kurssilaiselle annetaan omaksi myös golfmaila (rautaseiska). Etujen yhteisarvo on vähintään 110 €.

Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com (28.11.2018): 
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

KAKSI KURSSIVAIHTOEHTOA JOKA VIIKKO:

Viikonloppukurssi
LAUANTAINA klo 9.00-14.00 ja
SUNNUNTAINA klo 9.00-13.00

Iltakurssi
MAANANTAINA klo 17.30-21.00 ja
TIISTAINA klo 17.30-21.30

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa verkkomaksuna (linkit alla) koko kurssin hinta tai 30 euron varausmaksu. Jos maksat nyt pelkän varausmaksun, loppusumma on suoritettava caddiemasterin tiskillä (käteisellä, kortilla, liikuntaseteleillä) ensimmäisen kurssipäivän alkaessa.

 

Voit myös ilmoittautua puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi

Pelaaminen kurssin jälkeen Paloheinässä

Green card -kurssin suorittanut pelata kertamaksua vastaan Paloheinän pay & play -kentällä kuulumatta mihinkään golfseuraan. Jos haluat jatkaa kertamaksupelaajana ja pelata myös muilla kentillä, voit liittyä HIFK Golf ry:n jäseneksi kaudeksi 2019. Liittymismaksua ei ole, jäsenmaksu on 96 €, junnuilta 60 €. HIFK Golfin jäsenet voivat pelata vapaasti Suomen Golfliiton tasoituskortin turvin haluamillaan kentillä Suomessa. He voivat halutessaan lunastaa pelioikeuden Paloheinässä tai pelipaketin Kullo-Paloheinä.

Kysymyksiä ja vastauksia green cardin suorittamisesta
Lue lisää golfin aloittamisesta


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat