HARA: Flossausta dead armsilla (22.6.2018)

Hifkin sähkbreivi tuli mulle jussin aatonaattona. Siin oli pari kliffaa skrivaust ja videospotti. Ne pani mut heti funtsimaan, voisko niist jotain omakohtaist skrivata. Mul nimittäi ol käyny samal taval ku Tilanderin Lassille tai oikeastaa mul enemmä. Lassil ol vain yks elementti svingist vege, mul oli koko hela hoito iha skutsis. Pakko oli mennä bamlamaan Svediksen golfopen Kososen Anssin kans ja ottaa puolikas tuntia opetust.

Ku mä menin, Anssi ei ekaks tehny mitää, vaan otti golfhandelist rautaseiskan ja tsiikas mun grippiä ja stanssia. Mä menin rangelle ja svingasin muutamia boltseja. Ei onnannu. Boltsit sinkoilivat ja tuli huteja. Anssi tuliki handelist ja anto sit mulle pari treeniä. Toises treenis mun piti pitää klappit iha yhdes ja svingata yhdellä handul ja  toine handu fikas. Tätä mä treenasin viikon.  

Sit mä menin Anssin puolikkaalle. Anssi totes, ert viikos oli sentää jotain edistyst tapahtunu. Sit Anssi jatko ja otti ohuen tsepan omast bägist, tunki sen mun bulin magani editse mun byysien vyölenkkeihin. Sit mun piti rundata tsepan kans lantinon ympäri kuin helikopterin roottori tai joku vieteriukko. Pää piti pysyä stedinä.

Eik täs viel kaikki. Sit Anssi alko puhua mulle jotai dead armeista. Mä luulin, että Anssi tarkoitti mun vasenta klesaa handuani, mut ei se näin ollu. Dead armeilla Anssi tarkoitti, et handujen pitää olla rennosti tietyssä vinkkelis kui joku kolmio ja samaa aikaa koko homman painpiste lantios.  Nämä mä sain himaläksys ja juhannuksen jälkeen Anssi tsekkaa homman.

Kun mä nyt bluggasin Hifkin sähköbreivin, mä hiffasin, et Anssi opetti mulle samaa, mitä kentsun golfin pääope Hanna näyttää videoklipissä ja saa junnuilta tietää, et kysymyksessä on sama liike kui nuorten flossauksessa. Se on tanssimista, jossa lantio flossaa.  

Hyvää juhannusta eikä muuta ku flossaamaan rangella, parketilla tai kylppärissä. Äkta paria skulataan jussina Svediksessä. Landelaisil Svedis on samaa kuin Paloheinä sveduksi.     

Matti Hara


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat