HARA: Flossausta dead armsilla (22.6.2018)

Hifkin sähkbreivi tuli mulle jussin aatonaattona. Siin oli pari kliffaa skrivaust ja videospotti. Ne pani mut heti funtsimaan, voisko niist jotain omakohtaist skrivata. Mul nimittäi ol käyny samal taval ku Tilanderin Lassille tai oikeastaa mul enemmä. Lassil ol vain yks elementti svingist vege, mul oli koko hela hoito iha skutsis. Pakko oli mennä bamlamaan Svediksen golfopen Kososen Anssin kans ja ottaa puolikas tuntia opetust.

Ku mä menin, Anssi ei ekaks tehny mitää, vaan otti golfhandelist rautaseiskan ja tsiikas mun grippiä ja stanssia. Mä menin rangelle ja svingasin muutamia boltseja. Ei onnannu. Boltsit sinkoilivat ja tuli huteja. Anssi tuliki handelist ja anto sit mulle pari treeniä. Toises treenis mun piti pitää klappit iha yhdes ja svingata yhdellä handul ja  toine handu fikas. Tätä mä treenasin viikon.  

Sit mä menin Anssin puolikkaalle. Anssi totes, ert viikos oli sentää jotain edistyst tapahtunu. Sit Anssi jatko ja otti ohuen tsepan omast bägist, tunki sen mun bulin magani editse mun byysien vyölenkkeihin. Sit mun piti rundata tsepan kans lantinon ympäri kuin helikopterin roottori tai joku vieteriukko. Pää piti pysyä stedinä.

Eik täs viel kaikki. Sit Anssi alko puhua mulle jotai dead armeista. Mä luulin, että Anssi tarkoitti mun vasenta klesaa handuani, mut ei se näin ollu. Dead armeilla Anssi tarkoitti, et handujen pitää olla rennosti tietyssä vinkkelis kui joku kolmio ja samaa aikaa koko homman painpiste lantios.  Nämä mä sain himaläksys ja juhannuksen jälkeen Anssi tsekkaa homman.

Kun mä nyt bluggasin Hifkin sähköbreivin, mä hiffasin, et Anssi opetti mulle samaa, mitä kentsun golfin pääope Hanna näyttää videoklipissä ja saa junnuilta tietää, et kysymyksessä on sama liike kui nuorten flossauksessa. Se on tanssimista, jossa lantio flossaa.  

Hyvää juhannusta eikä muuta ku flossaamaan rangella, parketilla tai kylppärissä. Äkta paria skulataan jussina Svediksessä. Landelaisil Svedis on samaa kuin Paloheinä sveduksi.     

Matti Hara


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat