HARA: Flossausta dead armsilla (22.6.2018)

Hifkin sähkbreivi tuli mulle jussin aatonaattona. Siin oli pari kliffaa skrivaust ja videospotti. Ne pani mut heti funtsimaan, voisko niist jotain omakohtaist skrivata. Mul nimittäi ol käyny samal taval ku Tilanderin Lassille tai oikeastaa mul enemmä. Lassil ol vain yks elementti svingist vege, mul oli koko hela hoito iha skutsis. Pakko oli mennä bamlamaan Svediksen golfopen Kososen Anssin kans ja ottaa puolikas tuntia opetust.

Ku mä menin, Anssi ei ekaks tehny mitää, vaan otti golfhandelist rautaseiskan ja tsiikas mun grippiä ja stanssia. Mä menin rangelle ja svingasin muutamia boltseja. Ei onnannu. Boltsit sinkoilivat ja tuli huteja. Anssi tuliki handelist ja anto sit mulle pari treeniä. Toises treenis mun piti pitää klappit iha yhdes ja svingata yhdellä handul ja  toine handu fikas. Tätä mä treenasin viikon.  

Sit mä menin Anssin puolikkaalle. Anssi totes, ert viikos oli sentää jotain edistyst tapahtunu. Sit Anssi jatko ja otti ohuen tsepan omast bägist, tunki sen mun bulin magani editse mun byysien vyölenkkeihin. Sit mun piti rundata tsepan kans lantinon ympäri kuin helikopterin roottori tai joku vieteriukko. Pää piti pysyä stedinä.

Eik täs viel kaikki. Sit Anssi alko puhua mulle jotai dead armeista. Mä luulin, että Anssi tarkoitti mun vasenta klesaa handuani, mut ei se näin ollu. Dead armeilla Anssi tarkoitti, et handujen pitää olla rennosti tietyssä vinkkelis kui joku kolmio ja samaa aikaa koko homman painpiste lantios.  Nämä mä sain himaläksys ja juhannuksen jälkeen Anssi tsekkaa homman.

Kun mä nyt bluggasin Hifkin sähköbreivin, mä hiffasin, et Anssi opetti mulle samaa, mitä kentsun golfin pääope Hanna näyttää videoklipissä ja saa junnuilta tietää, et kysymyksessä on sama liike kui nuorten flossauksessa. Se on tanssimista, jossa lantio flossaa.  

Hyvää juhannusta eikä muuta ku flossaamaan rangella, parketilla tai kylppärissä. Äkta paria skulataan jussina Svediksessä. Landelaisil Svedis on samaa kuin Paloheinä sveduksi.     

Matti Hara