Hieno turnaus (15.09.2015)

Viikkokisan finaali pelattiin 12.09. lauantaina. Minä pääsin mukaan varasijalta. Lopulta aika moni finaaliin hyväksytty oli perunut, liekö kaunis viikonloppu houkutellut mökille. Kisa käytiin upeassa säässä – intiaanikesässä.

Yllätyksiä badam!

Itse sijoituin puolivälin paikkeille. En siis ollut viimeinen, vaikka kyseessä oli viikon sisällä jo neljäs 18-reikäinen pelikierros Paloheinässä. Tällä mummelilla rulettaa. Olin yllättynyt!

Mutta voittaja ”The winner is…” PÄIVI PUSKA. Oikeesti, kelatkaa: koko kesän kestäneen turnauksen voiton nappasi meidän naisgolfareiden Päivi. Isot aplodit hänelle.

Viikkokisa on aivan mainio kesähuvi. Siinä kilpailee ensin itsensä kanssa ja sitten, jos onnistuu, kilpailee kaikkien muiden kanssa.

Kausi on lopuillaan, mutta kisoja riittää. Narukisa on jo ovella. Harmi, etten pääse mukaan. Naisten peli-iltoja on vielä kaksi: syyskuun viimeisenä torstaina ja lokakuun viimeisenä torstaina. Kaikkein maukkain eli cross country on myös vielä edessä.

Miten niin maukkain?

No katsos, kun siinä kenttä on pantu sekaisin eikä yhtään osaa aavistaa, miten tämä väylä pitäisi pelata. Peruspaloheinä on tullut kierretyksi muutama sata kertaa, joten se on tullut aika tutuksi. Helppohan sekään ei ole, eihän.

Ja onhan ohjelmassa vielä ryder cup, jonka karsintoja pelataan parhaillaan.

Me seniorit olemme kunnostautuneet. Kauden aikana järjestettyihin senioritapahtumiin on osallistunut 178 golfaria.

 

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat