Hieno turnaus (15.09.2015)

Viikkokisan finaali pelattiin 12.09. lauantaina. Minä pääsin mukaan varasijalta. Lopulta aika moni finaaliin hyväksytty oli perunut, liekö kaunis viikonloppu houkutellut mökille. Kisa käytiin upeassa säässä – intiaanikesässä.

Yllätyksiä badam!

Itse sijoituin puolivälin paikkeille. En siis ollut viimeinen, vaikka kyseessä oli viikon sisällä jo neljäs 18-reikäinen pelikierros Paloheinässä. Tällä mummelilla rulettaa. Olin yllättynyt!

Mutta voittaja ”The winner is…” PÄIVI PUSKA. Oikeesti, kelatkaa: koko kesän kestäneen turnauksen voiton nappasi meidän naisgolfareiden Päivi. Isot aplodit hänelle.

Viikkokisa on aivan mainio kesähuvi. Siinä kilpailee ensin itsensä kanssa ja sitten, jos onnistuu, kilpailee kaikkien muiden kanssa.

Kausi on lopuillaan, mutta kisoja riittää. Narukisa on jo ovella. Harmi, etten pääse mukaan. Naisten peli-iltoja on vielä kaksi: syyskuun viimeisenä torstaina ja lokakuun viimeisenä torstaina. Kaikkein maukkain eli cross country on myös vielä edessä.

Miten niin maukkain?

No katsos, kun siinä kenttä on pantu sekaisin eikä yhtään osaa aavistaa, miten tämä väylä pitäisi pelata. Peruspaloheinä on tullut kierretyksi muutama sata kertaa, joten se on tullut aika tutuksi. Helppohan sekään ei ole, eihän.

Ja onhan ohjelmassa vielä ryder cup, jonka karsintoja pelataan parhaillaan.

Me seniorit olemme kunnostautuneet. Kauden aikana järjestettyihin senioritapahtumiin on osallistunut 178 golfaria.

 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat