Hieno turnaus (15.09.2015)

Viikkokisan finaali pelattiin 12.09. lauantaina. Minä pääsin mukaan varasijalta. Lopulta aika moni finaaliin hyväksytty oli perunut, liekö kaunis viikonloppu houkutellut mökille. Kisa käytiin upeassa säässä – intiaanikesässä.

Yllätyksiä badam!

Itse sijoituin puolivälin paikkeille. En siis ollut viimeinen, vaikka kyseessä oli viikon sisällä jo neljäs 18-reikäinen pelikierros Paloheinässä. Tällä mummelilla rulettaa. Olin yllättynyt!

Mutta voittaja ”The winner is…” PÄIVI PUSKA. Oikeesti, kelatkaa: koko kesän kestäneen turnauksen voiton nappasi meidän naisgolfareiden Päivi. Isot aplodit hänelle.

Viikkokisa on aivan mainio kesähuvi. Siinä kilpailee ensin itsensä kanssa ja sitten, jos onnistuu, kilpailee kaikkien muiden kanssa.

Kausi on lopuillaan, mutta kisoja riittää. Narukisa on jo ovella. Harmi, etten pääse mukaan. Naisten peli-iltoja on vielä kaksi: syyskuun viimeisenä torstaina ja lokakuun viimeisenä torstaina. Kaikkein maukkain eli cross country on myös vielä edessä.

Miten niin maukkain?

No katsos, kun siinä kenttä on pantu sekaisin eikä yhtään osaa aavistaa, miten tämä väylä pitäisi pelata. Peruspaloheinä on tullut kierretyksi muutama sata kertaa, joten se on tullut aika tutuksi. Helppohan sekään ei ole, eihän.

Ja onhan ohjelmassa vielä ryder cup, jonka karsintoja pelataan parhaillaan.

Me seniorit olemme kunnostautuneet. Kauden aikana järjestettyihin senioritapahtumiin on osallistunut 178 golfaria.

 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä