Hieno turnaus (15.09.2015)

Viikkokisan finaali pelattiin 12.09. lauantaina. Minä pääsin mukaan varasijalta. Lopulta aika moni finaaliin hyväksytty oli perunut, liekö kaunis viikonloppu houkutellut mökille. Kisa käytiin upeassa säässä – intiaanikesässä.

Yllätyksiä badam!

Itse sijoituin puolivälin paikkeille. En siis ollut viimeinen, vaikka kyseessä oli viikon sisällä jo neljäs 18-reikäinen pelikierros Paloheinässä. Tällä mummelilla rulettaa. Olin yllättynyt!

Mutta voittaja ”The winner is…” PÄIVI PUSKA. Oikeesti, kelatkaa: koko kesän kestäneen turnauksen voiton nappasi meidän naisgolfareiden Päivi. Isot aplodit hänelle.

Viikkokisa on aivan mainio kesähuvi. Siinä kilpailee ensin itsensä kanssa ja sitten, jos onnistuu, kilpailee kaikkien muiden kanssa.

Kausi on lopuillaan, mutta kisoja riittää. Narukisa on jo ovella. Harmi, etten pääse mukaan. Naisten peli-iltoja on vielä kaksi: syyskuun viimeisenä torstaina ja lokakuun viimeisenä torstaina. Kaikkein maukkain eli cross country on myös vielä edessä.

Miten niin maukkain?

No katsos, kun siinä kenttä on pantu sekaisin eikä yhtään osaa aavistaa, miten tämä väylä pitäisi pelata. Peruspaloheinä on tullut kierretyksi muutama sata kertaa, joten se on tullut aika tutuksi. Helppohan sekään ei ole, eihän.

Ja onhan ohjelmassa vielä ryder cup, jonka karsintoja pelataan parhaillaan.

Me seniorit olemme kunnostautuneet. Kauden aikana järjestettyihin senioritapahtumiin on osallistunut 178 golfaria.