Huti (13.09.2014)

 Olen pelikierroksilla seurannut mielenkiinnolla, miten itse ja pelikaverit reagoimme hutilyönteihin.

”Ohoh!”

”Jopas nyt jotakin!”

”Eiiiiiiiii!”

”Ei oo todellista!”

Huteja on monenlaisia. Ryhmittelen ne kolmeen kategoriaan:

Draivaushuti on mielestäni noloin, kun muut kolme seisovat ringissä ympärillä. Silloin toivoisin voivani porautua maan alle.

Väylähuti kirvoittaa herkästi golfetikettiin kuulumattomia ilmaisuja siinä toivossa, että kukaan muu ei kuule. Kummasti muuten kunnon ärräpäät helpottavat.

Näkikökukaanhuti sisältää hartaan toiveen, että se näytti harjoitusvingiltä.

Huti syö yhtälailla sekä naista että miestä. Ei auta syyttää aurinkoa, huonosti nenällä olevia silmälaseja tai vaikkapa nenän edessä pörrääviä öttiäisiä.

Miten noloa!

Itsensä voi kyllä munata paitsi Isolla Ysillä myös klubitalolla.

On vähän niinkuin Klubitalolla Annan Pannun avajaiscokkareilla herkullisten syötävien ja neljän skumppalasin jälkeen naurunremakassa ensin pääsi paukku ja sitten lirahti.

Kuluneen viikon aikana on paukuteltu kunnolla, nimittäin golfpalloja. Alkuviikosta osallistuin senioreitten parikilpailuun ja perjantaina Miehet vastaan naiset -kisaan.

No  – miten kisasi menivät?

Kuule aivan mahtavasti. Senioreitten parikisassa tuli voitto, kiitos parilleni Hannu Kuittiselle.

Kiitos myös senioritoimikunnalle, erityisesti Kalervo Ahoselle järjestelyistä.

ENTÄ miehet-naiset -kisa?

Totta puhuen en vielä tänäänkään ymmärrä, miten tulokset laskettiin. Meidät olikin jaettu sinisiin ja punaisiin joukkueisiin, punaisiin ja sinisiin mies-naispareihin ja game-bookiin kirjattiin lyöntejä…

KUMMATKO voittivat?

Usko tai älä – tasapeli!

Kiva idea K-16 -äijiltä haastaa naiset kisaan. Petri Huhdalle ja kumppaneille iso kiitos.

Peli-iloa!

 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat