Huti (13.09.2014)

 Olen pelikierroksilla seurannut mielenkiinnolla, miten itse ja pelikaverit reagoimme hutilyönteihin.

”Ohoh!”

”Jopas nyt jotakin!”

”Eiiiiiiiii!”

”Ei oo todellista!”

Huteja on monenlaisia. Ryhmittelen ne kolmeen kategoriaan:

Draivaushuti on mielestäni noloin, kun muut kolme seisovat ringissä ympärillä. Silloin toivoisin voivani porautua maan alle.

Väylähuti kirvoittaa herkästi golfetikettiin kuulumattomia ilmaisuja siinä toivossa, että kukaan muu ei kuule. Kummasti muuten kunnon ärräpäät helpottavat.

Näkikökukaanhuti sisältää hartaan toiveen, että se näytti harjoitusvingiltä.

Huti syö yhtälailla sekä naista että miestä. Ei auta syyttää aurinkoa, huonosti nenällä olevia silmälaseja tai vaikkapa nenän edessä pörrääviä öttiäisiä.

Miten noloa!

Itsensä voi kyllä munata paitsi Isolla Ysillä myös klubitalolla.

On vähän niinkuin Klubitalolla Annan Pannun avajaiscokkareilla herkullisten syötävien ja neljän skumppalasin jälkeen naurunremakassa ensin pääsi paukku ja sitten lirahti.

Kuluneen viikon aikana on paukuteltu kunnolla, nimittäin golfpalloja. Alkuviikosta osallistuin senioreitten parikilpailuun ja perjantaina Miehet vastaan naiset -kisaan.

No  – miten kisasi menivät?

Kuule aivan mahtavasti. Senioreitten parikisassa tuli voitto, kiitos parilleni Hannu Kuittiselle.

Kiitos myös senioritoimikunnalle, erityisesti Kalervo Ahoselle järjestelyistä.

ENTÄ miehet-naiset -kisa?

Totta puhuen en vielä tänäänkään ymmärrä, miten tulokset laskettiin. Meidät olikin jaettu sinisiin ja punaisiin joukkueisiin, punaisiin ja sinisiin mies-naispareihin ja game-bookiin kirjattiin lyöntejä…

KUMMATKO voittivat?

Usko tai älä – tasapeli!

Kiva idea K-16 -äijiltä haastaa naiset kisaan. Petri Huhdalle ja kumppaneille iso kiitos.

Peli-iloa!

 

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat