Huti (13.09.2014)

 Olen pelikierroksilla seurannut mielenkiinnolla, miten itse ja pelikaverit reagoimme hutilyönteihin.

”Ohoh!”

”Jopas nyt jotakin!”

”Eiiiiiiiii!”

”Ei oo todellista!”

Huteja on monenlaisia. Ryhmittelen ne kolmeen kategoriaan:

Draivaushuti on mielestäni noloin, kun muut kolme seisovat ringissä ympärillä. Silloin toivoisin voivani porautua maan alle.

Väylähuti kirvoittaa herkästi golfetikettiin kuulumattomia ilmaisuja siinä toivossa, että kukaan muu ei kuule. Kummasti muuten kunnon ärräpäät helpottavat.

Näkikökukaanhuti sisältää hartaan toiveen, että se näytti harjoitusvingiltä.

Huti syö yhtälailla sekä naista että miestä. Ei auta syyttää aurinkoa, huonosti nenällä olevia silmälaseja tai vaikkapa nenän edessä pörrääviä öttiäisiä.

Miten noloa!

Itsensä voi kyllä munata paitsi Isolla Ysillä myös klubitalolla.

On vähän niinkuin Klubitalolla Annan Pannun avajaiscokkareilla herkullisten syötävien ja neljän skumppalasin jälkeen naurunremakassa ensin pääsi paukku ja sitten lirahti.

Kuluneen viikon aikana on paukuteltu kunnolla, nimittäin golfpalloja. Alkuviikosta osallistuin senioreitten parikilpailuun ja perjantaina Miehet vastaan naiset -kisaan.

No  – miten kisasi menivät?

Kuule aivan mahtavasti. Senioreitten parikisassa tuli voitto, kiitos parilleni Hannu Kuittiselle.

Kiitos myös senioritoimikunnalle, erityisesti Kalervo Ahoselle järjestelyistä.

ENTÄ miehet-naiset -kisa?

Totta puhuen en vielä tänäänkään ymmärrä, miten tulokset laskettiin. Meidät olikin jaettu sinisiin ja punaisiin joukkueisiin, punaisiin ja sinisiin mies-naispareihin ja game-bookiin kirjattiin lyöntejä…

KUMMATKO voittivat?

Usko tai älä – tasapeli!

Kiva idea K-16 -äijiltä haastaa naiset kisaan. Petri Huhdalle ja kumppaneille iso kiitos.

Peli-iloa!

 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä