”Ihan lähellä”

Olipa päivä. Tänään tiistaina Paloheinässä olivat perinteiset senioreiden kisat. Pelattiin kolmihenkisissä joukkueissa, kaikki avasivat ja parhaalla pallolla jatkettiin vuoron perään. Kiva pelimuoto. Kaikille tuli onnistumisia ja mokia. Kenttä oli täynnä. Kaksi kierrosta mentiin parhaimmillaan 25:n asteen helteessä.

No-miten meni?

Tätä kirjoittaessani tulokset eivät vielä ole tiedossa. Sen sanon, että meidän joukkueillamme monta upeaa tulosta oli IHAN LÄHELLÄ! Omassa ryhmässäni Markku teki yhden birdien ja puttasi taitavasti. Jukka paukutteli upeita lähestymisiä ja minä kolmikon ainoana naisena sain onnistuneita avauksia. Ehkä pikkuisen helpotti, kun sain pelata B:ltä ja C:ltä. Pojat puolestaan avasivat A:lta ja B:ltä. Timo, Kalervo ja Jussi antoivat hyvän vastuksen. Kiitos pojat kivasta kierroksesta!

Uusia kasvoja on paljon. Greencard-kurssilaisia näyttäisi olevan enemmän kuin aikoihin. Hienoa, että lajin pariin on tullut nuoria ja lapsia.

Mites linnut?

Niin, aika vähän on sorsia, alleja jokunen. Liejukanojakin vain muutama pariskunta. Ne tosin ajavat muut pois lammesta, jonka ovat ottaneet omakseen. Varsinaisia riidankylväjiä. Korppipariskunta pitää kumeaa ääntään metsän reunassa ja kiuruilla on valtavasti asiaa. Tänään bongattiin tervapääsky! Joutsenpariskunta asustaa vitosväylän greenin lähellä olevassa lammessa. Muutama päivä sitten ne söivät keskittyneesti ruohoa greenillä.

Mitenkäs sitten suu pannaan?

Sanos muuta. Pitää vain odottaa, että joutsenet suostuvat poistumaan. Ehkä tämä on maailman ongelmista vähäisimpiä, joten toivotaan, että ne siirtyvät pesän tekoon jonnekkin muualla.

Nyt elämme kevään parasta aikaa. Hellepäiviä ja muuten hyviä peli-ilmoja on pidellyt ihan kiitettävästi. Kun pitää silmänsä auki, voi katsoa ihan läheltä, miten luonto kypsyy kesään.

Hyviä pelejä!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat