”Ihan lähellä”

Olipa päivä. Tänään tiistaina Paloheinässä olivat perinteiset senioreiden kisat. Pelattiin kolmihenkisissä joukkueissa, kaikki avasivat ja parhaalla pallolla jatkettiin vuoron perään. Kiva pelimuoto. Kaikille tuli onnistumisia ja mokia. Kenttä oli täynnä. Kaksi kierrosta mentiin parhaimmillaan 25:n asteen helteessä.

No-miten meni?

Tätä kirjoittaessani tulokset eivät vielä ole tiedossa. Sen sanon, että meidän joukkueillamme monta upeaa tulosta oli IHAN LÄHELLÄ! Omassa ryhmässäni Markku teki yhden birdien ja puttasi taitavasti. Jukka paukutteli upeita lähestymisiä ja minä kolmikon ainoana naisena sain onnistuneita avauksia. Ehkä pikkuisen helpotti, kun sain pelata B:ltä ja C:ltä. Pojat puolestaan avasivat A:lta ja B:ltä. Timo, Kalervo ja Jussi antoivat hyvän vastuksen. Kiitos pojat kivasta kierroksesta!

Uusia kasvoja on paljon. Greencard-kurssilaisia näyttäisi olevan enemmän kuin aikoihin. Hienoa, että lajin pariin on tullut nuoria ja lapsia.

Mites linnut?

Niin, aika vähän on sorsia, alleja jokunen. Liejukanojakin vain muutama pariskunta. Ne tosin ajavat muut pois lammesta, jonka ovat ottaneet omakseen. Varsinaisia riidankylväjiä. Korppipariskunta pitää kumeaa ääntään metsän reunassa ja kiuruilla on valtavasti asiaa. Tänään bongattiin tervapääsky! Joutsenpariskunta asustaa vitosväylän greenin lähellä olevassa lammessa. Muutama päivä sitten ne söivät keskittyneesti ruohoa greenillä.

Mitenkäs sitten suu pannaan?

Sanos muuta. Pitää vain odottaa, että joutsenet suostuvat poistumaan. Ehkä tämä on maailman ongelmista vähäisimpiä, joten toivotaan, että ne siirtyvät pesän tekoon jonnekkin muualla.

Nyt elämme kevään parasta aikaa. Hellepäiviä ja muuten hyviä peli-ilmoja on pidellyt ihan kiitettävästi. Kun pitää silmänsä auki, voi katsoa ihan läheltä, miten luonto kypsyy kesään.

Hyviä pelejä!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä