LEENA PAKKASEN BLOGI: Johan on ilmoja pidellyt!

On tämä outo kevät ja kesä. Välillä hellettä ja välillä kylmää. Sataa ja aurinko paistaa samaan aikaan. JA  TUULEE! Koronan ehdoilla on menty ja hyvä niin. Golf on saanut uusia ystäviä. Sadat, ehkä tuhannet ihmiset ovat hurahtaneet lajiin.

MITENKÄS  KILPAILUT?

Kiitos kysymästä. Niitä on ollut useita. Rantasen Kimmolle ja kumppaneille taas iso kiitos järjestelyistä. Osallistun mieluusti kaikkiin mahdollisiin. Tämän kauden kisat ovat olleet pariscrambleja, jatkossa ollaan Tanen kanssa. Sitten on kaksintaisteluja (tasoitukseton reikäpeli) jollaisessa itse sain kunnolla turpiini

SAITKO  TARPEEKSESI  KISAAMISESTA,  KUN NOIN  KÄVI?

No en. Jäi mahdottomasti nälkää. Seuran mestaruudet ratkotaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Nyt vaan jännitän, että tuleeko meitä vanhoja naisia niin paljon, että saadaan sarja tai ainakin kolme osanottajaa-silloinhan kaikki saavat mitalin: yksi kultaisen, yksi hopeisen ja yksi pronssisen.

KERRO KESÄN PARHAASTA  KILPAILUKOKEMUKSESTASI, VAI OLIKO  SELLAISTA?

Ei nyt mennä asioiden edelle, koska paras kisa on tietysti edessä, toope. Juhannuskisa oli ikimuistoinen. Joukkue oli Irene, Pekka ja Leena. Pekka rakenteli strategioita ja löi jumalaisen pitkiä avauksia, Irene jatkoi kakkoslyönneillä ja joku meistä sitten greenillä pisti pallon kuppiin.Tulosta syntyi. Kolmosväylällä EAGLE, viimeistelijänä Irene! Nelosen viimeisessä bunkkerissa pallo pahimmassa mahdollisessa syvennyksessä lipan alla? Pekan kanssa hengittelimme hipihiljaa… ja mitä teki Irene? Emännän ottein hän pamautti pallon hiekkakuopasta SUORAAN KUPPIIN!
Kisaaminen on hauskaa, tulkaa mukaan nuoret ja vanhat, miehet ja naiset. On sitten ainakin jotain, mitä kiikkustuolissa muistella.

Hyviä pelejä. Kentällä tavataan!
Leena Pakkanen