LEENA PAKKASEN BLOGI: Johan on ilmoja pidellyt!

On tämä outo kevät ja kesä. Välillä hellettä ja välillä kylmää. Sataa ja aurinko paistaa samaan aikaan. JA  TUULEE! Koronan ehdoilla on menty ja hyvä niin. Golf on saanut uusia ystäviä. Sadat, ehkä tuhannet ihmiset ovat hurahtaneet lajiin.

MITENKÄS  KILPAILUT?

Kiitos kysymästä. Niitä on ollut useita. Rantasen Kimmolle ja kumppaneille taas iso kiitos järjestelyistä. Osallistun mieluusti kaikkiin mahdollisiin. Tämän kauden kisat ovat olleet pariscrambleja, jatkossa ollaan Tanen kanssa. Sitten on kaksintaisteluja (tasoitukseton reikäpeli) jollaisessa itse sain kunnolla turpiini

SAITKO  TARPEEKSESI  KISAAMISESTA,  KUN NOIN  KÄVI?

No en. Jäi mahdottomasti nälkää. Seuran mestaruudet ratkotaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Nyt vaan jännitän, että tuleeko meitä vanhoja naisia niin paljon, että saadaan sarja tai ainakin kolme osanottajaa-silloinhan kaikki saavat mitalin: yksi kultaisen, yksi hopeisen ja yksi pronssisen.

KERRO KESÄN PARHAASTA  KILPAILUKOKEMUKSESTASI, VAI OLIKO  SELLAISTA?

Ei nyt mennä asioiden edelle, koska paras kisa on tietysti edessä, toope. Juhannuskisa oli ikimuistoinen. Joukkue oli Irene, Pekka ja Leena. Pekka rakenteli strategioita ja löi jumalaisen pitkiä avauksia, Irene jatkoi kakkoslyönneillä ja joku meistä sitten greenillä pisti pallon kuppiin.Tulosta syntyi. Kolmosväylällä EAGLE, viimeistelijänä Irene! Nelosen viimeisessä bunkkerissa pallo pahimmassa mahdollisessa syvennyksessä lipan alla? Pekan kanssa hengittelimme hipihiljaa… ja mitä teki Irene? Emännän ottein hän pamautti pallon hiekkakuopasta SUORAAN KUPPIIN!
Kisaaminen on hauskaa, tulkaa mukaan nuoret ja vanhat, miehet ja naiset. On sitten ainakin jotain, mitä kiikkustuolissa muistella.

Hyviä pelejä. Kentällä tavataan!
Leena Pakkanen


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä