Jossittelua (07.09.2014)

Viime viikot ovat olleet sakeana jossittelua menneestä ja tulevasta. Kirjoitan nyt havaintojani ja kokemuksiani menneistä.

Kommentaattori:
”Jos EU olisi assosiaatiosopimusta Ukrainan kanssa valmistellessaan ottanut huomioon Venäjän, ei ehkä oltaisi tässä tilanteessa.”

Ministeri:
”Jos olisin asettanut sanani oikein, ei tätä kohua pienituloisten määrästä olisi syntynyt.”

Kansanedustaja:
”Jos olisin arvannut, millainen meteli tästä nousee, en olisi hakenut apulaiskaupunginjohtajan paikkaa.”

Urheilussa meitä jossittelijoita on vaikka muille jakaa: koripalloilijat, lentopalloilijat jne. meistä golfareista puhumattakaan. Erityisen paljon jossittelijoita oli perjantaiyönä klubitalolla valopallokisan tuloksia odoteltaessa.

”Jos olisin valinnut toisen mailan…”

”Jos olisin valmistellut lyönnin huolellisemmin…”

”Jos olisin keskittynyt peliin enkä höpötyksiin…”

”Jos olisin hankkinut tehokkaamman otsalampun…”

Ajatelkaa, jos olisi satanut, eipä olisi kisasta tullut mitään. Mutta eipäs satanut ja kisa oli muutenkin taas ikimuistoinen.

Eletty elämä on himojossittelijalle oikein aarrearkku, ainakin minulle tähän tapaan:

”Jos olisin lapsena saanut soittimeksi viulun enkä mandoliinia, millainen huippuviulisti olisinkaan.”

”Jos olisin saanut nuorena tyttönä käteeni golfmailan enkä tennismailaa… tosin ei tullut huippua siinäkään lajissa.”

”Jos olisin kaksikymmentä vuotta nuorempi…”

Jos olisin pitänyt kieleni keskellä suuta, ei olisi lähtenyt lapasesta tämä juttu.

Jossitellaan, kun tavataan!

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat