Kahden kentän kehuttu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 € – saat kaupan päälle halpoja kierroksia myös muille kentille

Pelipaketti Kullo-Paloheinä 2019 on nyt myynnissä. Suosittua pelipakettia myydään rajoitettu määrä, ja sitä tarjotaan ensi kaudella myös muille kuin Kullo Golf ry:n ja HIFK Golf ry:n jäsenille. Lyömätön pelipaketti oikeuttaa sinut pelaamaan rajattomasti ensi kauden Kullon luksuskentällä landella ja Paloheinän kapunkikentällä stadissa. Pelipaketin 2019 hinta on 850 euroa.

Viidellekymmenelle ensimmäisenä pelipaketin lunastaneelle lisäetuna Kullon rangen ilmainen käyttöoikues 2019. Voit myös halutessasi liittyä HIFK Golf ry:n tai Kullo Golf ry:n jäseneksi. Molemmat kenttäyhtiöt tarjoavat pelipaketin lunastaneille useita etuuksia, alennuksia mm. rangepalloista ja kaveripelaajien kierroksista.

Pelipaketin lunastaneet saavat kaudella 2019 edullisen green feen (35 €) seuraavilla kentillä: Vuosaari, Suur-Helsingin Golf, Tuusula, Nevas sekä  Nordcenter. Nordcenterissä voi pelata kolme kierrosta, muilla kentillä ei ole rajoituksia.

Kullo-Paloheinä-pelipaketilla halutaan rohkaista myös perheitä pelaamaan: sen lunastaneen lapsi/lastenlapsi saa oikeuden pelata kahdella kentällä maksamalla 15€/ikävuosi.

Pelipaketteja on tarjolla rajoitettu määrä. Lisätietoja lyömättömästä pelipaketista antavat Paloheinä Golfin toimitusjohtaja Kati Heimonen (puhelin 040-769 5622) ja Kullon toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen (puhelin 0400-424 944). Tervetuloa mukaan pääkaupunkiseudun parhaaseen pelipakettiperheeseen!

Pelipaketti Kullo-Paloheinä: voit olla jäsen missä seurassa tahansa

 • Pelipaketti Kullo-Paloheinä (rajaton pelioikeus) 850 €
 • Junioripelioikeus Kullo-Paloheinä (alle 22 v.) 15 €/ikävuosi

Tutustu pelipaketin ehtoihin ja etuihin tästä. Varaa omasi osoitteesta: caddiemaster@paloheinagolf.fi tai osta suoraan verkossa. Jos haluat maksaa pelioikeutesi osissa, lähetä meille toiveesi aikataulusta.


Vaihtoehtoisesti voit lunastaa pelioikeuden Paloheinään ja liittyä HIFK Golfin jäseneksi

 • Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
 • Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt arkisin ennen klo 14) 405 €
 • Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 €/ikävuosi

Tutustu pelioikeuden ehtoihin ja etuihin tästä

Varaa omasi caddiemaster@paloheinagolf.fi tai osta suoraan verkossa. Jos haluat maksaa pelioikeutesi osissa, lähetä meille toiveesi aikataulusta.

Paloheinä-pelioikeuden haltijan tulee olla HIFK Golf ry:n jäsen:

 • HIFK Golfin jäsenmaksu: aikuiset 96 €, juniorit (alle 22 v.) 60 €, ei liittymismaksua
 • Liity HIFK Golfin jäseneksi tästä

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kahdesti viikossa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *

maksutavat