Kahden kentän kehuttu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 € – saat kaupan päälle halpoja kierroksia myös muille kentille

Pelipaketti Kullo-Paloheinä 2019 on nyt myynnissä. Suosittua pelipakettia myydään rajoitettu määrä, ja sitä tarjotaan ensi kaudella myös muille kuin Kullo Golf ry:n ja HIFK Golf ry:n jäsenille. Lyömätön pelipaketti oikeuttaa sinut pelaamaan rajattomasti ensi kauden Kullon luksuskentällä landella ja Paloheinän kapunkikentällä stadissa. Pelipaketin 2019 hinta on 850 euroa.

Viidellekymmenelle ensimmäisenä pelipaketin lunastaneelle lisäetuna Kullon rangen ilmainen käyttöoikues 2019. Voit myös halutessasi liittyä HIFK Golf ry:n tai Kullo Golf ry:n jäseneksi. Molemmat kenttäyhtiöt tarjoavat pelipaketin lunastaneille useita etuuksia, alennuksia mm. rangepalloista ja kaveripelaajien kierroksista.

Pelipaketin lunastaneet saavat kaudella 2019 edullisen green feen (35 €) seuraavilla kentillä: Vuosaari, Suur-Helsingin Golf, Tuusula, Nevas sekä  Nordcenter. Nordcenterissä voi pelata kolme kierrosta, muilla kentillä ei ole rajoituksia.

Kullo-Paloheinä-pelipaketilla halutaan rohkaista myös perheitä pelaamaan: sen lunastaneen lapsi/lastenlapsi saa oikeuden pelata kahdella kentällä maksamalla 15€/ikävuosi.

Pelipaketteja on tarjolla rajoitettu määrä. Lisätietoja lyömättömästä pelipaketista antavat Paloheinä Golfin toimitusjohtaja Kati Heimonen (puhelin 040-769 5622) ja Kullon toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen (puhelin 0400-424 944). Tervetuloa mukaan pääkaupunkiseudun parhaaseen pelipakettiperheeseen!

Pelipaketti Kullo-Paloheinä: voit olla jäsen missä seurassa tahansa

 • Pelipaketti Kullo-Paloheinä (rajaton pelioikeus) 850 €
 • Junioripelioikeus Kullo-Paloheinä (alle 22 v.) 15 €/ikävuosi

Tutustu pelipaketin ehtoihin ja etuihin tästä. Varaa omasi osoitteesta: caddiemaster@paloheinagolf.fi tai osta suoraan verkossa. Jos haluat maksaa pelioikeutesi osissa, lähetä meille toiveesi aikataulusta.


Vaihtoehtoisesti voit lunastaa pelioikeuden Paloheinään ja liittyä HIFK Golfin jäseneksi

 • Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
 • Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt arkisin ennen klo 14) 405 €
 • Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 €/ikävuosi

Tutustu pelioikeuden ehtoihin ja etuihin tästä

Varaa omasi caddiemaster@paloheinagolf.fi tai osta suoraan verkossa. Jos haluat maksaa pelioikeutesi osissa, lähetä meille toiveesi aikataulusta.

Paloheinä-pelioikeuden haltijan tulee olla HIFK Golf ry:n jäsen:

 • HIFK Golfin jäsenmaksu: aikuiset 96 €, juniorit (alle 22 v.) 60 €, ei liittymismaksua
 • Liity HIFK Golfin jäseneksi tästä

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020 ja golfaa missä haluat: aikuiset 69 €, junnut 50 €, ei liittymismaksua

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *

maksutavat