Kauden ensimmäinen kisa taputeltu

19 miestä, kolme junnua ja viisi naista – ihan mukava osallistujamäärä.

Tulokset ovat seuran nettisivulla ja klubitalon ikkunassa. Minä sijoituin naisten sarjassa viidenneksi. En masennu. Ajattelen, että siitä on hyvä rakentaa tuloksellinen golfkausi. Hiomista kaipaa erityisesti lähipeli. Neljä puttia ei vetele!

Iso kiitos Kimmo Rantaselle järjestelyistä. Tämähän oli yksi mainio esimerkki korona-ajan luovuudesta. Me 27 osanottajaa emme parveilleet ennen emmekä jälkeen kisan klubitalolla, vaan jokainen pelasi pelikierrokset omine aikoineen. Aikaa oli viikko. Tuloskortit Kimmolle tekstarivalokuvina ja siinä se. Kimmo kavereineen laski pisteet ja valmista tuli.

Kevät on ollut kaikille urheilulajeille raskasta aikaa. Me golfarit olemme onnenpekkoja. Säätöä on tietysti tarvittu, mutta kentillä on voinut pelata. Me yli 70-tyypitkin olemme päässeet tuulettumaan.

Karanteeninomaisissa oloissa on kestämistä. Uskon, että kouluikäisten vanhemmille on myös ollut suuri helpotus päästä kotiopettajan ja kokin roolista omien etätöiden salliessa kavereiden kanssa pelaamaan.

Tämä nyt on lusittava ja toivottava, ettei saa tartuntaa!

Katselkaa kierroksella ympärillenne: Ison ysin lammet ovat täynnä elämää. Alleilla oli poikaset sunnuntaina 10. toukokuuta ja joutsenpariskuntia oli kaksi. Toinen pariskunta nousi komeasti lentoon nelosväylän lammelta – upea näky.

Kentällä tavataan!


Uudistuneet green card -kurssit pienryhmissä

Paloheinän green card -kurssit järjestetään pienryhmissä, joissa on 5-7 osallistujaa. Kurssin hinta 129 € sisältää opetusta 2 x 2 tuntia, sääntöoppaan, lahjamailan ja 1 kk:n pelit Evergreenillä (par 3). Pidämme huolta ajoittelijoista myös kurssin jälkeen: tarjoamme ohjattuja pelikierroksia.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Ryhmään mahtuu kymmenen osallistujaa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä jatkuvat syksyyn saakka. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kesän hinta on vain 150 €.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat