Kauden ensimmäinen kisa taputeltu

19 miestä, kolme junnua ja viisi naista – ihan mukava osallistujamäärä.

Tulokset ovat seuran nettisivulla ja klubitalon ikkunassa. Minä sijoituin naisten sarjassa viidenneksi. En masennu. Ajattelen, että siitä on hyvä rakentaa tuloksellinen golfkausi. Hiomista kaipaa erityisesti lähipeli. Neljä puttia ei vetele!

Iso kiitos Kimmo Rantaselle järjestelyistä. Tämähän oli yksi mainio esimerkki korona-ajan luovuudesta. Me 27 osanottajaa emme parveilleet ennen emmekä jälkeen kisan klubitalolla, vaan jokainen pelasi pelikierrokset omine aikoineen. Aikaa oli viikko. Tuloskortit Kimmolle tekstarivalokuvina ja siinä se. Kimmo kavereineen laski pisteet ja valmista tuli.

Kevät on ollut kaikille urheilulajeille raskasta aikaa. Me golfarit olemme onnenpekkoja. Säätöä on tietysti tarvittu, mutta kentillä on voinut pelata. Me yli 70-tyypitkin olemme päässeet tuulettumaan.

Karanteeninomaisissa oloissa on kestämistä. Uskon, että kouluikäisten vanhemmille on myös ollut suuri helpotus päästä kotiopettajan ja kokin roolista omien etätöiden salliessa kavereiden kanssa pelaamaan.

Tämä nyt on lusittava ja toivottava, ettei saa tartuntaa!

Katselkaa kierroksella ympärillenne: Ison ysin lammet ovat täynnä elämää. Alleilla oli poikaset sunnuntaina 10. toukokuuta ja joutsenpariskuntia oli kaksi. Toinen pariskunta nousi komeasti lentoon nelosväylän lammelta – upea näky.

Kentällä tavataan!

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa kesäkuun alusta alkaen. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat