Kauden ensimmäinen kisa taputeltu

19 miestä, kolme junnua ja viisi naista – ihan mukava osallistujamäärä.

Tulokset ovat seuran nettisivulla ja klubitalon ikkunassa. Minä sijoituin naisten sarjassa viidenneksi. En masennu. Ajattelen, että siitä on hyvä rakentaa tuloksellinen golfkausi. Hiomista kaipaa erityisesti lähipeli. Neljä puttia ei vetele!

Iso kiitos Kimmo Rantaselle järjestelyistä. Tämähän oli yksi mainio esimerkki korona-ajan luovuudesta. Me 27 osanottajaa emme parveilleet ennen emmekä jälkeen kisan klubitalolla, vaan jokainen pelasi pelikierrokset omine aikoineen. Aikaa oli viikko. Tuloskortit Kimmolle tekstarivalokuvina ja siinä se. Kimmo kavereineen laski pisteet ja valmista tuli.

Kevät on ollut kaikille urheilulajeille raskasta aikaa. Me golfarit olemme onnenpekkoja. Säätöä on tietysti tarvittu, mutta kentillä on voinut pelata. Me yli 70-tyypitkin olemme päässeet tuulettumaan.

Karanteeninomaisissa oloissa on kestämistä. Uskon, että kouluikäisten vanhemmille on myös ollut suuri helpotus päästä kotiopettajan ja kokin roolista omien etätöiden salliessa kavereiden kanssa pelaamaan.

Tämä nyt on lusittava ja toivottava, ettei saa tartuntaa!

Katselkaa kierroksella ympärillenne: Ison ysin lammet ovat täynnä elämää. Alleilla oli poikaset sunnuntaina 10. toukokuuta ja joutsenpariskuntia oli kaksi. Toinen pariskunta nousi komeasti lentoon nelosväylän lammelta – upea näky.

Kentällä tavataan!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä