Kauden ensimmäinen kisa taputeltu

19 miestä, kolme junnua ja viisi naista – ihan mukava osallistujamäärä.

Tulokset ovat seuran nettisivulla ja klubitalon ikkunassa. Minä sijoituin naisten sarjassa viidenneksi. En masennu. Ajattelen, että siitä on hyvä rakentaa tuloksellinen golfkausi. Hiomista kaipaa erityisesti lähipeli. Neljä puttia ei vetele!

Iso kiitos Kimmo Rantaselle järjestelyistä. Tämähän oli yksi mainio esimerkki korona-ajan luovuudesta. Me 27 osanottajaa emme parveilleet ennen emmekä jälkeen kisan klubitalolla, vaan jokainen pelasi pelikierrokset omine aikoineen. Aikaa oli viikko. Tuloskortit Kimmolle tekstarivalokuvina ja siinä se. Kimmo kavereineen laski pisteet ja valmista tuli.

Kevät on ollut kaikille urheilulajeille raskasta aikaa. Me golfarit olemme onnenpekkoja. Säätöä on tietysti tarvittu, mutta kentillä on voinut pelata. Me yli 70-tyypitkin olemme päässeet tuulettumaan.

Karanteeninomaisissa oloissa on kestämistä. Uskon, että kouluikäisten vanhemmille on myös ollut suuri helpotus päästä kotiopettajan ja kokin roolista omien etätöiden salliessa kavereiden kanssa pelaamaan.

Tämä nyt on lusittava ja toivottava, ettei saa tartuntaa!

Katselkaa kierroksella ympärillenne: Ison ysin lammet ovat täynnä elämää. Alleilla oli poikaset sunnuntaina 10. toukokuuta ja joutsenpariskuntia oli kaksi. Toinen pariskunta nousi komeasti lentoon nelosväylän lammelta – upea näky.

Kentällä tavataan!