Kiireettömät golfkurssit senioreille stadissa

Oletko eläkeläinen tai jäämässä eläkkeelle? Etsikö mieluista uutta harrastusta, jonka terveysvaikutukset ovat kiistattomat ja jossa voit tavata uusia, mielenkiintoisia ihmisiä? Paloheinä Golf järjestää tänä vuonna senioreille tarkoitettuja golfkursseja. Kursseilla käydään läpi golfin perusteet kädestä pitäen.

Kiireettömän kurssin pituus on yhteensä kuusi tuntia, kaksi tuntia kolmena peräkkäisenä päivänä (3 x 2 h). Serniorikurssit alkavat joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina, kellonajat ja ilmoittautumisohjeet alla. Kurssin hinta on 169 €, opetusmateriaali ja mailojen laina kuuluvat hintaan. Kurssilaiset saavat lisäksi pelata kuukauden Evergreen-kentällä (par 3) ja lainata mailoja maksutta kuukauden ajan. Kurssin päätteeksi golfin perusteet omaksuneille annetaan annetaan green card. Aamupäivisin järjestettävät kiireettömät kurssit on tarkoitettu vain senioreille. Kurssin toteutumisen ehtona on riittävä määrä osallistujia.

KURSSIN AJANKOHTA
Ensimäinen kurssi 5-7. kesäkuuta

MA  10-12  
TI 10-12
KE 10-12

ILMOITTAUTUMISET caddiemasterille sähköpostitse (caddiemaster@paloheinagolf.fi) tai puhelimitse 010 292 7060.


Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä synttärit, häät, valmistujaiset, eläkkeelle jäänti…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää lahjakortin Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla!


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit 2023 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat.

Hanna Teerijoen (PGA) upeat golfvideot verkossa: opi ja harjoittele itsenäisesti

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta.