Kiitos (20.4.2018)

”Kiitos sä luojani armollinen…” muutamista upeista keväisistä päivistä, joista on nautittu tähän perjantaihin 20.4.2018 saakka.

 Kiitos Paloheinä Oy:n väelle, että ovat malttaneet ja avanneet kentän vasta nyt, kun lumet ovat sulaneet.

 Kiitos upeasta perjantaista 20.04.2018, jolloin kenttämme avattiin seuran jäsenille.

 Kiitos aivan mahtavan hyväkuntoisista greeneistä.

 Ihan ajattelin pyytää kentänhoitajalta ohjeita, miten saisin kauhtuneen pikkupihani nurmikon kukoistamaan edes pikkuisen.

Kierroksen tänään avajaispäivänä kruunasi kymmenien kurkien upea ylilento. Siinä ihminen tuntui sulavan osaksi luontoa ja pikkuinen golfpallopirukin vaikutti ihan ystävältä, vaikkei suostunutkaan etenemään saati uppoamaan koloon.

KAUSI ON AVATTU. KENTÄLLÄ TAVATAAN!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat