Kiitos (20.4.2018)

”Kiitos sä luojani armollinen…” muutamista upeista keväisistä päivistä, joista on nautittu tähän perjantaihin 20.4.2018 saakka.

 Kiitos Paloheinä Oy:n väelle, että ovat malttaneet ja avanneet kentän vasta nyt, kun lumet ovat sulaneet.

 Kiitos upeasta perjantaista 20.04.2018, jolloin kenttämme avattiin seuran jäsenille.

 Kiitos aivan mahtavan hyväkuntoisista greeneistä.

 Ihan ajattelin pyytää kentänhoitajalta ohjeita, miten saisin kauhtuneen pikkupihani nurmikon kukoistamaan edes pikkuisen.

Kierroksen tänään avajaispäivänä kruunasi kymmenien kurkien upea ylilento. Siinä ihminen tuntui sulavan osaksi luontoa ja pikkuinen golfpallopirukin vaikutti ihan ystävältä, vaikkei suostunutkaan etenemään saati uppoamaan koloon.

KAUSI ON AVATTU. KENTÄLLÄ TAVATAAN!

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat