Kisatunnelmissa (18.07.2014)

Paloheinän Pro´s Price -kisa järjestettiin heinäkuun puolivälissä jo kolmannen kerran. Olin mukana pelikaverini Tainan kanssa. Mukaan oli ilmoittautunut 12 paria. Jokainen sai ottaa kolme mailaa. Iso Ysi kierrettiin kahteen kertaan tiiauspaikkana C.

Laadimme strategian: pelataan niin hyvin kuin osataan, mahdollisimman paljon birdieitä. Sijoituksen tavoitteenasettelu olikin sitten vaikeampaa, olimmehan kisan ainoa naispari. Tulta päin tytöt! Palkinto otetaan kotiin, siispä joko ykköstila tai jumbosija, sillä oletimme, että lucky looser palkitaan myös.

Ensimmäinen kierros meni kohtalaisen hyvin: muutama par, muutama blogi ja yksi birdie, jonka kunniaksi otimme koko nelikko huikat Tainan birdiepullosta. Oma pelimme ei antanut aihetta hampaitten kiristelylle. Tosin huikat jäivät osaltamme tähän yhteen.

Kierrosten välillä piirakkatauolla itsetuntomme alkoi hiljalleen kutistua, kun kuuntelimme muiden kertomuksia birdieistä ja vieläpä EAGLEISTA! Tavoitetta ei muutettu, strategiakin pidettiin ennallaan. Tiesimme, että pystymme siihen. Golf on ups and downs!

Toinen kierros oli aika puuduttava, sillä pallot olivat päättäneet valita omat reittinsä eivätkä mailatkaan suostuneet yhteistyöhön, vaikka uhkasimmekin, että joutuvat kukkakepeiksi jollei yhteistyö maistu. Yritin keventää tunnelmaa kertomalla pari vitsiä sillä seurauksella, että nauruvaihde jäi päälle. No senhän tietää, mitä sitä seuraa…

Tuloksia ja palkintojenjakoa odotellessa analysoimme pelin kulkua. Totesimme, että saimme avauskierrokselta sen minkä halusimme, tuloskortista löytyi yksi birdie ja kolme bogia. Toinen kierros oli vaisumpi, muutama lyönti jäi roikkumaan kentälle. Oli tosi hyvä aloitus, tämä riittää meille tässä vaiheessa. Emme pelanneet itseämme ulos. Jäi nälkää seuraavaan kilpailuun.

Tulokset julkaistiin: sijoituksemme oli 12., mutta ei palkintoa!

Parhaillaan seuraan Mikko Ilosen menestystä ja uutisia Hoylakesta, joten yllä oleva teksti saattaa tuntua jotenkin tutulta niille, jotka ovat lukeneet esim. perjantain Hesarin.

Pro’s Price oli kiva kisa: mainio pelikaveri, reilut kanssakilpailijat  –  iloinen mieli  –  siinä paras palkinto!

 

 


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat