Kisatunnelmissa (18.07.2014)

Paloheinän Pro´s Price -kisa järjestettiin heinäkuun puolivälissä jo kolmannen kerran. Olin mukana pelikaverini Tainan kanssa. Mukaan oli ilmoittautunut 12 paria. Jokainen sai ottaa kolme mailaa. Iso Ysi kierrettiin kahteen kertaan tiiauspaikkana C.

Laadimme strategian: pelataan niin hyvin kuin osataan, mahdollisimman paljon birdieitä. Sijoituksen tavoitteenasettelu olikin sitten vaikeampaa, olimmehan kisan ainoa naispari. Tulta päin tytöt! Palkinto otetaan kotiin, siispä joko ykköstila tai jumbosija, sillä oletimme, että lucky looser palkitaan myös.

Ensimmäinen kierros meni kohtalaisen hyvin: muutama par, muutama blogi ja yksi birdie, jonka kunniaksi otimme koko nelikko huikat Tainan birdiepullosta. Oma pelimme ei antanut aihetta hampaitten kiristelylle. Tosin huikat jäivät osaltamme tähän yhteen.

Kierrosten välillä piirakkatauolla itsetuntomme alkoi hiljalleen kutistua, kun kuuntelimme muiden kertomuksia birdieistä ja vieläpä EAGLEISTA! Tavoitetta ei muutettu, strategiakin pidettiin ennallaan. Tiesimme, että pystymme siihen. Golf on ups and downs!

Toinen kierros oli aika puuduttava, sillä pallot olivat päättäneet valita omat reittinsä eivätkä mailatkaan suostuneet yhteistyöhön, vaikka uhkasimmekin, että joutuvat kukkakepeiksi jollei yhteistyö maistu. Yritin keventää tunnelmaa kertomalla pari vitsiä sillä seurauksella, että nauruvaihde jäi päälle. No senhän tietää, mitä sitä seuraa…

Tuloksia ja palkintojenjakoa odotellessa analysoimme pelin kulkua. Totesimme, että saimme avauskierrokselta sen minkä halusimme, tuloskortista löytyi yksi birdie ja kolme bogia. Toinen kierros oli vaisumpi, muutama lyönti jäi roikkumaan kentälle. Oli tosi hyvä aloitus, tämä riittää meille tässä vaiheessa. Emme pelanneet itseämme ulos. Jäi nälkää seuraavaan kilpailuun.

Tulokset julkaistiin: sijoituksemme oli 12., mutta ei palkintoa!

Parhaillaan seuraan Mikko Ilosen menestystä ja uutisia Hoylakesta, joten yllä oleva teksti saattaa tuntua jotenkin tutulta niille, jotka ovat lukeneet esim. perjantain Hesarin.

Pro’s Price oli kiva kisa: mainio pelikaveri, reilut kanssakilpailijat  –  iloinen mieli  –  siinä paras palkinto!

 

 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä