Kisatunnelmissa (18.07.2014)

Paloheinän Pro´s Price -kisa järjestettiin heinäkuun puolivälissä jo kolmannen kerran. Olin mukana pelikaverini Tainan kanssa. Mukaan oli ilmoittautunut 12 paria. Jokainen sai ottaa kolme mailaa. Iso Ysi kierrettiin kahteen kertaan tiiauspaikkana C.

Laadimme strategian: pelataan niin hyvin kuin osataan, mahdollisimman paljon birdieitä. Sijoituksen tavoitteenasettelu olikin sitten vaikeampaa, olimmehan kisan ainoa naispari. Tulta päin tytöt! Palkinto otetaan kotiin, siispä joko ykköstila tai jumbosija, sillä oletimme, että lucky looser palkitaan myös.

Ensimmäinen kierros meni kohtalaisen hyvin: muutama par, muutama blogi ja yksi birdie, jonka kunniaksi otimme koko nelikko huikat Tainan birdiepullosta. Oma pelimme ei antanut aihetta hampaitten kiristelylle. Tosin huikat jäivät osaltamme tähän yhteen.

Kierrosten välillä piirakkatauolla itsetuntomme alkoi hiljalleen kutistua, kun kuuntelimme muiden kertomuksia birdieistä ja vieläpä EAGLEISTA! Tavoitetta ei muutettu, strategiakin pidettiin ennallaan. Tiesimme, että pystymme siihen. Golf on ups and downs!

Toinen kierros oli aika puuduttava, sillä pallot olivat päättäneet valita omat reittinsä eivätkä mailatkaan suostuneet yhteistyöhön, vaikka uhkasimmekin, että joutuvat kukkakepeiksi jollei yhteistyö maistu. Yritin keventää tunnelmaa kertomalla pari vitsiä sillä seurauksella, että nauruvaihde jäi päälle. No senhän tietää, mitä sitä seuraa…

Tuloksia ja palkintojenjakoa odotellessa analysoimme pelin kulkua. Totesimme, että saimme avauskierrokselta sen minkä halusimme, tuloskortista löytyi yksi birdie ja kolme bogia. Toinen kierros oli vaisumpi, muutama lyönti jäi roikkumaan kentälle. Oli tosi hyvä aloitus, tämä riittää meille tässä vaiheessa. Emme pelanneet itseämme ulos. Jäi nälkää seuraavaan kilpailuun.

Tulokset julkaistiin: sijoituksemme oli 12., mutta ei palkintoa!

Parhaillaan seuraan Mikko Ilosen menestystä ja uutisia Hoylakesta, joten yllä oleva teksti saattaa tuntua jotenkin tutulta niille, jotka ovat lukeneet esim. perjantain Hesarin.

Pro’s Price oli kiva kisa: mainio pelikaveri, reilut kanssakilpailijat  –  iloinen mieli  –  siinä paras palkinto!

 

 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat