Klubi 13 aloitti (2.7.2016)

Paljon on vettä virrannut Vantaassa sitten edellisen blogin, mutta tekstiä ei synny, jos ei mitään tapahdu.

Nyt on tapahtunut tällä viikolla.

Perjantaina oli KLUBI 13:n iltabileet Paloheinän klubitalolla. Mikä 13? Mikä klubi? No illalla sitten selvisi, että kyseessä on työryhmä, joka järjestää seuran jäsenille ja heidän kavereilleen ohjelmallisia illanistujaisia. Nimi tulee Paloheinä Golfin osoitteesta: Kuusmiehentie 13.

Tähän ensimmäiseen tuli kolmisenkymmentä osanottajaa. Hauskaa oli. Jäsenkirjeessä on tarkasti selostettu, mitä kaikkea oli ohjelmassa.

Itselleni jäi erityisesti mieleen Citykani, joka olikin sitten Kankaisen Maija. Toinen mieliinpainuva juttu oli Petri Huhdan grillaama ja marinoima liha. Voi taivaan vallat, että oli hyvää!

Lopuksihan ilta sitten lähti lapasesta, mutta väliäkö sillä. Oli kiva katsella, kun kentällä hillitysti käyttäytyvät golfarikaverit villiintyivät raisuun menoon. Hauskat muistot jäävät elämään pitkäksi aikaa. Kiitos järjestäjille!

Toinen viikon tapahtuma oli naisten peli-ilta. Harmi vain, että monella ladylla oli muuta menoa tuona perjantaina. Fagerholmin Riitta oli taas ideoinut hauskan kisan: kaksi rautamailaa ja putteri, pariscramble. Kaiken kukkuraksi hän oli pyöräyttänyt ihanan piirakan ja hommannut palkinnot.

Pareja oli neljä ja palkintona voittajaparille pelikierros Kullo-golfissa.

No?

Kehtaanko sanoa.

Okei, minä ja parini Tellervo, voitettiin.

Voi, kun naisten peli-ilta voisi olla torstai kuten ennen, koska silloin osallistujia oli moninkertainen määrä.

Golfaaminen ei ole pelkästään harjoittelua, kisaamista ja pelaamista. Se on parhaimmillaan juuri tällaista yhdessäoloa ja tutustumista. Tulkaa mukaan, suoittelen!

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat