Klubi 13 aloitti (2.7.2016)

Paljon on vettä virrannut Vantaassa sitten edellisen blogin, mutta tekstiä ei synny, jos ei mitään tapahdu.

Nyt on tapahtunut tällä viikolla.

Perjantaina oli KLUBI 13:n iltabileet Paloheinän klubitalolla. Mikä 13? Mikä klubi? No illalla sitten selvisi, että kyseessä on työryhmä, joka järjestää seuran jäsenille ja heidän kavereilleen ohjelmallisia illanistujaisia. Nimi tulee Paloheinä Golfin osoitteesta: Kuusmiehentie 13.

Tähän ensimmäiseen tuli kolmisenkymmentä osanottajaa. Hauskaa oli. Jäsenkirjeessä on tarkasti selostettu, mitä kaikkea oli ohjelmassa.

Itselleni jäi erityisesti mieleen Citykani, joka olikin sitten Kankaisen Maija. Toinen mieliinpainuva juttu oli Petri Huhdan grillaama ja marinoima liha. Voi taivaan vallat, että oli hyvää!

Lopuksihan ilta sitten lähti lapasesta, mutta väliäkö sillä. Oli kiva katsella, kun kentällä hillitysti käyttäytyvät golfarikaverit villiintyivät raisuun menoon. Hauskat muistot jäävät elämään pitkäksi aikaa. Kiitos järjestäjille!

Toinen viikon tapahtuma oli naisten peli-ilta. Harmi vain, että monella ladylla oli muuta menoa tuona perjantaina. Fagerholmin Riitta oli taas ideoinut hauskan kisan: kaksi rautamailaa ja putteri, pariscramble. Kaiken kukkuraksi hän oli pyöräyttänyt ihanan piirakan ja hommannut palkinnot.

Pareja oli neljä ja palkintona voittajaparille pelikierros Kullo-golfissa.

No?

Kehtaanko sanoa.

Okei, minä ja parini Tellervo, voitettiin.

Voi, kun naisten peli-ilta voisi olla torstai kuten ennen, koska silloin osallistujia oli moninkertainen määrä.

Golfaaminen ei ole pelkästään harjoittelua, kisaamista ja pelaamista. Se on parhaimmillaan juuri tällaista yhdessäoloa ja tutustumista. Tulkaa mukaan, suoittelen!

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat