Klubi 13 aloitti (2.7.2016)

Paljon on vettä virrannut Vantaassa sitten edellisen blogin, mutta tekstiä ei synny, jos ei mitään tapahdu.

Nyt on tapahtunut tällä viikolla.

Perjantaina oli KLUBI 13:n iltabileet Paloheinän klubitalolla. Mikä 13? Mikä klubi? No illalla sitten selvisi, että kyseessä on työryhmä, joka järjestää seuran jäsenille ja heidän kavereilleen ohjelmallisia illanistujaisia. Nimi tulee Paloheinä Golfin osoitteesta: Kuusmiehentie 13.

Tähän ensimmäiseen tuli kolmisenkymmentä osanottajaa. Hauskaa oli. Jäsenkirjeessä on tarkasti selostettu, mitä kaikkea oli ohjelmassa.

Itselleni jäi erityisesti mieleen Citykani, joka olikin sitten Kankaisen Maija. Toinen mieliinpainuva juttu oli Petri Huhdan grillaama ja marinoima liha. Voi taivaan vallat, että oli hyvää!

Lopuksihan ilta sitten lähti lapasesta, mutta väliäkö sillä. Oli kiva katsella, kun kentällä hillitysti käyttäytyvät golfarikaverit villiintyivät raisuun menoon. Hauskat muistot jäävät elämään pitkäksi aikaa. Kiitos järjestäjille!

Toinen viikon tapahtuma oli naisten peli-ilta. Harmi vain, että monella ladylla oli muuta menoa tuona perjantaina. Fagerholmin Riitta oli taas ideoinut hauskan kisan: kaksi rautamailaa ja putteri, pariscramble. Kaiken kukkuraksi hän oli pyöräyttänyt ihanan piirakan ja hommannut palkinnot.

Pareja oli neljä ja palkintona voittajaparille pelikierros Kullo-golfissa.

No?

Kehtaanko sanoa.

Okei, minä ja parini Tellervo, voitettiin.

Voi, kun naisten peli-ilta voisi olla torstai kuten ennen, koska silloin osallistujia oli moninkertainen määrä.

Golfaaminen ei ole pelkästään harjoittelua, kisaamista ja pelaamista. Se on parhaimmillaan juuri tällaista yhdessäoloa ja tutustumista. Tulkaa mukaan, suoittelen!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä