Klubi 13 aloitti (2.7.2016)

Paljon on vettä virrannut Vantaassa sitten edellisen blogin, mutta tekstiä ei synny, jos ei mitään tapahdu.

Nyt on tapahtunut tällä viikolla.

Perjantaina oli KLUBI 13:n iltabileet Paloheinän klubitalolla. Mikä 13? Mikä klubi? No illalla sitten selvisi, että kyseessä on työryhmä, joka järjestää seuran jäsenille ja heidän kavereilleen ohjelmallisia illanistujaisia. Nimi tulee Paloheinä Golfin osoitteesta: Kuusmiehentie 13.

Tähän ensimmäiseen tuli kolmisenkymmentä osanottajaa. Hauskaa oli. Jäsenkirjeessä on tarkasti selostettu, mitä kaikkea oli ohjelmassa.

Itselleni jäi erityisesti mieleen Citykani, joka olikin sitten Kankaisen Maija. Toinen mieliinpainuva juttu oli Petri Huhdan grillaama ja marinoima liha. Voi taivaan vallat, että oli hyvää!

Lopuksihan ilta sitten lähti lapasesta, mutta väliäkö sillä. Oli kiva katsella, kun kentällä hillitysti käyttäytyvät golfarikaverit villiintyivät raisuun menoon. Hauskat muistot jäävät elämään pitkäksi aikaa. Kiitos järjestäjille!

Toinen viikon tapahtuma oli naisten peli-ilta. Harmi vain, että monella ladylla oli muuta menoa tuona perjantaina. Fagerholmin Riitta oli taas ideoinut hauskan kisan: kaksi rautamailaa ja putteri, pariscramble. Kaiken kukkuraksi hän oli pyöräyttänyt ihanan piirakan ja hommannut palkinnot.

Pareja oli neljä ja palkintona voittajaparille pelikierros Kullo-golfissa.

No?

Kehtaanko sanoa.

Okei, minä ja parini Tellervo, voitettiin.

Voi, kun naisten peli-ilta voisi olla torstai kuten ennen, koska silloin osallistujia oli moninkertainen määrä.

Golfaaminen ei ole pelkästään harjoittelua, kisaamista ja pelaamista. Se on parhaimmillaan juuri tällaista yhdessäoloa ja tutustumista. Tulkaa mukaan, suoittelen!