Klubi-ilta kiinnosti

Senioritoimikunnan järjestämä klubi-ilta 5.5. kokosi väkeä klubitalolle kaksi kertaa enemmän kuin taannoin pidetty kevätkokous. Ennakkoilmoittautuneita oli 60 henkilöä, mutta varmasti oli paikalla joku jälki-ilmoittautunutkin. Toimikunnan puheenjohtaja Kalervo Ahonen ja Maija Kankainen olivat taikoneet tosi asiapitoisen, mutta samalla viihdyttävän illan. Ohjelmaa riitti joka lähtöön. Kalervo juonsi mallikkaasti tilaisuuden.

Tilaisuus alkoi Tapanilan Erän seniorinaisten tanssiesityksillä. Ryhmä Bailatino esitti letkeän vauhdikkaita latinalaistansseja tanssinopettaja Outi Aallon johdolla. Kukapa ryhmässä sambailikaan? Tietenkin hän oli Kankaisen Maija. Juhani Kankainen toimi ryhmän roudarina. Minkähän yllätyksen Kankaiset seuraavaksi tarjoavat?

Kapteenien puheenvuoro oli tanssiesitysten jälkeen. Max Toiviainen kertoi kapteenin tehtävistä mainiten mm. kapteenien kierrokset ja sääntöillat. Ladykapteeni Eeva Määttänen esitteli kauden kilpailukalenterin, koska molemmat kapteenit kuuluvat lisäksi kilpailutoimikuntaan.

Naistoimikunta on tunnetusti senioritoimikunnan kanssa seuran aktiivisimpia toimijoita. Toimikunnan puheenjohtaja Riitta Fagerholm toi esittelyn yhteydessä esille mielenkiintoisen kokeilun. Tarkoitus on varata joitakin ilta-aikoja ja saada niihin mukaan sellaisia naisia, jotka arastelevat pelitaitojaan. Miten tämä poikkeaa perinteistä kapteenien kierroksista, se tullaan näkemään. Ajatus on erinomainen.

Vammaistoimikunnan puheenjohtaja Eila Tuuttu kelasi klubi-iltaan pyörätuolilla avustajansa kanssa ja kertoi Eskarin jatkuvan ja muutamalla vaikeavammaisella on mahdollisuus pelata yhtiön myöntämillä ilmaisilla pelioikeuksilla.

Antti Koskela on ottanut vetovastuun junioritoimikunnasta. Antti mainitsi, että yhtiön pitämiltä lasten ja nuorten golfleireiltä pyritään saamaan uusia jäseniä seuraan. Täkynä on, että junnuilta ei peritä seuran kuluvan vuoden jäsenmaksua.

Hanna Teerijoki oli tilaisuudessa kaksoisroolissa. Hanna on yhtiön edustaja, mutta myös jäsenistön valitsema johtokunnan jäsen. Yhtiön edustajana Hanna kertoi ajankohtaiset kentän rakentamiseen liittyvät kuulumiset. Jos mitään yllätyksiä ei tapahdu, uudelle puolelle päästään pelaamaan 1. elokuuta.

Toinen Hannan esille tuoma asia on uutinen. Se liittyy parkkialueen takana olevaa maakasaan ja kaivureihin. Kaivureilla ei suinkaan siirretä pois muutamaa sulamatonta lumikasaa, vaan niillä kaivetaan ja muotoillaan rangen viereen uutta kenttää. Se on par 3 -kenttä, jonka pinta päällystetään erilaisilla keinonurmilla, jolla saadaan aikaan väylät, karheikot ja viheriöt. Työ saataneen valmiiksi jo ennen juhannusta. Pelaaminen tapahtuu pallorännillä ja seuran jäsenille käyttö on ilmainen.

Toimikuntien esittelyjen jälkeen seurasi klubi-illan kulttuuripläjäys. Senioritoimikunta oli kutsunut paikalleJouko Heikuran kertomaan ilmestyneestä esikoiskirjastaan, Mustien vuorten varjossa (Gummerus). Matti Harajututti Joukoa.

Kirja on dramaattinen rakkaustarina ja ajankuva kommunismin jälkeisestä Itä-Euroopasta. Jouko mm. sotakirjeenvaihtajana Balkanilla näki ja koki omakohtaisesti sisällissodan kaameudet etnisine puhdistuksineen. Tapahtumat ovat tosia, mutta teoksen henkilöt ovat fiktiivisiä. Romaanin päähenkilö on naistoimittaja. Kirja puhuttelee väkevästi eikä jätä lukijaa kylmäksi.

Seuran kunniajäsen varatuomari Tor Wikström oli saapunut tilaisuuteen puolisonsa Anjan kanssa. Tor, joka on sotiemme veteraani, kuunteli kiinnostuneena Joukon kokemuksia. Asia kiinnosti toisiakin, päätellen jonosta, kun Jouko alkoi kirjoittaa omistuskirjoituksia kirjoihin.

Suomen Golfliitosta projektikoordinaattori Aarni Nordqvist oli klubi-illan viimeinen esiintyjä. Hän puhui valmisteilla olevasta tasoitusjärjestelmän uudistamisesta.

Tasoitustoimikunnan puheenjohtaja ja johtokunnan varapuheenjohtaja Jani Vaskola oli estynyt tulevasta tilaisuuteen, mutta johtokunnan jäsenenä Hanna kysyi, voitaisiinko tasoitustietojen keräämisessä kehitellä jokin nykyistä käytäntöä helpompi ratkaisu? Tähän vieras totesi, että liiton sähköistä tiedonkeruujärjestelmää ollaan parhaillaan kehittämässä ja tämäkin seikka on mietinnässä.

Matti Hara


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat