Koronagolfia

Päättyvällä viikolla pelasin kauden ensimmäisen golfkierroksen Paloheinän Isolla Ysillä. Yhdestoista kausi alkoi kummallisissa merkeissä: kuuden minuutin välein, kaksi kerrallaan.

Ei paha. Kierros eteni vauhdikkaasti, pelirytmi säilyi, kun ei tarvinnut odotella. Oma tulos oli vaatimaton, mutta antaa olla! Tärkeintä oli irrottautuminen ahdistavasta todellisuudesta.

JA SE LUONTO! Kiurut melskasivat, peipposet, niitäkin kuulin, lauloivat, joutsenpariskunta veti päiväunia vitosen lammikon reunalla niin tiukassa paketissa, että ihmettelen, miten avautuvat. Allit, sorsat ja liejukanat polskivat reviiritaisteluissa. MAHTAVAA!

Meillä karanteenisäännöt toimivat, iso kiitos Hannalle, Katille ja Annalle sekä muille työntekijöille. Voimia!

Leena Pakkanen (11.04.2020)


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä