Koronagolfia

Päättyvällä viikolla pelasin kauden ensimmäisen golfkierroksen Paloheinän Isolla Ysillä. Yhdestoista kausi alkoi kummallisissa merkeissä: kuuden minuutin välein, kaksi kerrallaan.

Ei paha. Kierros eteni vauhdikkaasti, pelirytmi säilyi, kun ei tarvinnut odotella. Oma tulos oli vaatimaton, mutta antaa olla! Tärkeintä oli irrottautuminen ahdistavasta todellisuudesta.

JA SE LUONTO! Kiurut melskasivat, peipposet, niitäkin kuulin, lauloivat, joutsenpariskunta veti päiväunia vitosen lammikon reunalla niin tiukassa paketissa, että ihmettelen, miten avautuvat. Allit, sorsat ja liejukanat polskivat reviiritaisteluissa. MAHTAVAA!

Meillä karanteenisäännöt toimivat, iso kiitos Hannalle, Katille ja Annalle sekä muille työntekijöille. Voimia!

Leena Pakkanen (11.04.2020)


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat