Koronagolfia

Päättyvällä viikolla pelasin kauden ensimmäisen golfkierroksen Paloheinän Isolla Ysillä. Yhdestoista kausi alkoi kummallisissa merkeissä: kuuden minuutin välein, kaksi kerrallaan.

Ei paha. Kierros eteni vauhdikkaasti, pelirytmi säilyi, kun ei tarvinnut odotella. Oma tulos oli vaatimaton, mutta antaa olla! Tärkeintä oli irrottautuminen ahdistavasta todellisuudesta.

JA SE LUONTO! Kiurut melskasivat, peipposet, niitäkin kuulin, lauloivat, joutsenpariskunta veti päiväunia vitosen lammikon reunalla niin tiukassa paketissa, että ihmettelen, miten avautuvat. Allit, sorsat ja liejukanat polskivat reviiritaisteluissa. MAHTAVAA!

Meillä karanteenisäännöt toimivat, iso kiitos Hannalle, Katille ja Annalle sekä muille työntekijöille. Voimia!

Leena Pakkanen (11.04.2020)

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa kesäkuun alusta alkaen. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat