Koukussa kisoihin (5.10.2015)

Kylläpä oli mahtava kisaviikonloppu. Tällainen kilpailuaddiktoitunut vanha nainen nautti täysin siemauksin.

Cross country pelattiin loistavassa syyssäässä. Kiitos järjestäjille, että järjestivät toisenkin yhteislähdön. Tulijoita oli paljon. Enemmänkin olisi lopulta mahtunut, mutta hyvä näin.

Väylät olivat mainioita. Seuraavalla kerralla voisi kieltää etäisyysmittareiden käytön. Pelattaisiin naturell – ilman apuvälineitä.

Annan virvoittelupiste kasiväylällä oli nappi-idea. Sieltä saivat nälkäiset makkaraa ja janoiset kahvia tai kaakaota. Rentoutta ja sisäistä lämpöä halajavat saivat rommilorauksen sekaan.

Ai jaa?

Juu-u. Rentoutti kummasti. Svingit muuttuivat letkeiksi eikä putatessa tullut puristetuksi mailaa.

Sunnuntaipäivän kruunasi Ryder Cup. Se oli ensimmäinen Paloheinässä. Miehet vastaan naiset.

Naiset taisivat tulla toiseksi. Tuloksella ei nyt todellakaan ole niin kauheasti väliä. Kunniasta ja maineestahan siinä pelattiin kaverihengessä.

Joukkuepeli tuo mukanaan ihan omanlaisiansa perhosia vatsanpohjaan. Samaten katsojat, jotka voivat seurata kisaa läheltä. Jännitti varsinkin tsipatessa ja putatessa. Kaksi pelaajaa on enemmän kuin yksi plus yksi. Kumpikin ylittää itsensä, kun on ”tosi” kysymyksessä.

Haran Matti ehdotti, että cup nimettäisiin Hanna Cupiksi. Teerijoen Hanna on kova nimi paitsi tietysti Paloheinässä, myös kansallisesti. Kannatan lämpimästi.

Vielä on jäljellä ainakin kaksi kisaa ja naisten peli-ilta. Joukolla mukaan!

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat