Koukussa kisoihin (5.10.2015)

Kylläpä oli mahtava kisaviikonloppu. Tällainen kilpailuaddiktoitunut vanha nainen nautti täysin siemauksin.

Cross country pelattiin loistavassa syyssäässä. Kiitos järjestäjille, että järjestivät toisenkin yhteislähdön. Tulijoita oli paljon. Enemmänkin olisi lopulta mahtunut, mutta hyvä näin.

Väylät olivat mainioita. Seuraavalla kerralla voisi kieltää etäisyysmittareiden käytön. Pelattaisiin naturell – ilman apuvälineitä.

Annan virvoittelupiste kasiväylällä oli nappi-idea. Sieltä saivat nälkäiset makkaraa ja janoiset kahvia tai kaakaota. Rentoutta ja sisäistä lämpöä halajavat saivat rommilorauksen sekaan.

Ai jaa?

Juu-u. Rentoutti kummasti. Svingit muuttuivat letkeiksi eikä putatessa tullut puristetuksi mailaa.

Sunnuntaipäivän kruunasi Ryder Cup. Se oli ensimmäinen Paloheinässä. Miehet vastaan naiset.

Naiset taisivat tulla toiseksi. Tuloksella ei nyt todellakaan ole niin kauheasti väliä. Kunniasta ja maineestahan siinä pelattiin kaverihengessä.

Joukkuepeli tuo mukanaan ihan omanlaisiansa perhosia vatsanpohjaan. Samaten katsojat, jotka voivat seurata kisaa läheltä. Jännitti varsinkin tsipatessa ja putatessa. Kaksi pelaajaa on enemmän kuin yksi plus yksi. Kumpikin ylittää itsensä, kun on ”tosi” kysymyksessä.

Haran Matti ehdotti, että cup nimettäisiin Hanna Cupiksi. Teerijoen Hanna on kova nimi paitsi tietysti Paloheinässä, myös kansallisesti. Kannatan lämpimästi.

Vielä on jäljellä ainakin kaksi kisaa ja naisten peli-ilta. Joukolla mukaan!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat