Koukussa kisoihin (5.10.2015)

Kylläpä oli mahtava kisaviikonloppu. Tällainen kilpailuaddiktoitunut vanha nainen nautti täysin siemauksin.

Cross country pelattiin loistavassa syyssäässä. Kiitos järjestäjille, että järjestivät toisenkin yhteislähdön. Tulijoita oli paljon. Enemmänkin olisi lopulta mahtunut, mutta hyvä näin.

Väylät olivat mainioita. Seuraavalla kerralla voisi kieltää etäisyysmittareiden käytön. Pelattaisiin naturell – ilman apuvälineitä.

Annan virvoittelupiste kasiväylällä oli nappi-idea. Sieltä saivat nälkäiset makkaraa ja janoiset kahvia tai kaakaota. Rentoutta ja sisäistä lämpöä halajavat saivat rommilorauksen sekaan.

Ai jaa?

Juu-u. Rentoutti kummasti. Svingit muuttuivat letkeiksi eikä putatessa tullut puristetuksi mailaa.

Sunnuntaipäivän kruunasi Ryder Cup. Se oli ensimmäinen Paloheinässä. Miehet vastaan naiset.

Naiset taisivat tulla toiseksi. Tuloksella ei nyt todellakaan ole niin kauheasti väliä. Kunniasta ja maineestahan siinä pelattiin kaverihengessä.

Joukkuepeli tuo mukanaan ihan omanlaisiansa perhosia vatsanpohjaan. Samaten katsojat, jotka voivat seurata kisaa läheltä. Jännitti varsinkin tsipatessa ja putatessa. Kaksi pelaajaa on enemmän kuin yksi plus yksi. Kumpikin ylittää itsensä, kun on ”tosi” kysymyksessä.

Haran Matti ehdotti, että cup nimettäisiin Hanna Cupiksi. Teerijoen Hanna on kova nimi paitsi tietysti Paloheinässä, myös kansallisesti. Kannatan lämpimästi.

Vielä on jäljellä ainakin kaksi kisaa ja naisten peli-ilta. Joukolla mukaan!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä