Kuin Suomi euroviisuissa (13.05.2016)

Mitä tekemistä tuolla otsikolla ja euroviisuilla on golfin kanssa?

Ei yhtään mitään.

Mitä tekemistä sinulla ja euroviisuilla on, bloggari?

Paljonkin. Kävi nimittäin niin, että ahnehdin maaliskuun lopulla noin 130 palloa rangella ja loukkasin selkäni. Yritin liikaa. Pahus!

Ahneella on todella … loppu, mutta mikäs tässä on hoppu – yritän lohduttaa itseäni. Kesäähän riittää. Ollaan vasta toukokuun puolivälissä ja vasta ensimmäinen hellejakso on koettu.

Kaiken oman ”kurjuuden” keskellä olen kokenut ihan mahtavia hetkiä VALVOJANA!

Sain tilaisuuden, kun Jouko ja Hanna oivalsivat, että tuo ihminenhän tarvitsee golfterapiaa. Parasta sellaista on toimia valvojana.

Sähköautolla huristellessa saa kokea olevansa pikkuisen tärkeä:

Onhan giinihaarukat taskussa?

Muistattehan käyttää niitä?

Onhan tarpeeksi lämmintä vaatetta – tuulee pohjoisesta?

Onko kenttä entuudestaan tuttu?

Mistäs ajattelitte pelata? Ehkä C olisi sittenkin sopivampi kuin A, kun tuota tasoitustakin on 54 ja ensimmäinen kerta.

Innolla odottelen aikaa, kun pääsen tarttumaan mailaan ja rakkaudella ajattelen nykyistä tointani vapaaehtoistyöntekijänä maailman hienoimman harrastuksen parissa.

Ooobs – tulikohan vähän ylisanoja?

Kentällä tavataan!

Leena ”raihnainen” Pakkanen

 

 

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat