Kuin Suomi euroviisuissa (13.05.2016)

Mitä tekemistä tuolla otsikolla ja euroviisuilla on golfin kanssa?

Ei yhtään mitään.

Mitä tekemistä sinulla ja euroviisuilla on, bloggari?

Paljonkin. Kävi nimittäin niin, että ahnehdin maaliskuun lopulla noin 130 palloa rangella ja loukkasin selkäni. Yritin liikaa. Pahus!

Ahneella on todella … loppu, mutta mikäs tässä on hoppu – yritän lohduttaa itseäni. Kesäähän riittää. Ollaan vasta toukokuun puolivälissä ja vasta ensimmäinen hellejakso on koettu.

Kaiken oman ”kurjuuden” keskellä olen kokenut ihan mahtavia hetkiä VALVOJANA!

Sain tilaisuuden, kun Jouko ja Hanna oivalsivat, että tuo ihminenhän tarvitsee golfterapiaa. Parasta sellaista on toimia valvojana.

Sähköautolla huristellessa saa kokea olevansa pikkuisen tärkeä:

Onhan giinihaarukat taskussa?

Muistattehan käyttää niitä?

Onhan tarpeeksi lämmintä vaatetta – tuulee pohjoisesta?

Onko kenttä entuudestaan tuttu?

Mistäs ajattelitte pelata? Ehkä C olisi sittenkin sopivampi kuin A, kun tuota tasoitustakin on 54 ja ensimmäinen kerta.

Innolla odottelen aikaa, kun pääsen tarttumaan mailaan ja rakkaudella ajattelen nykyistä tointani vapaaehtoistyöntekijänä maailman hienoimman harrastuksen parissa.

Ooobs – tulikohan vähän ylisanoja?

Kentällä tavataan!

Leena ”raihnainen” Pakkanen

 

 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat