Kuin Suomi euroviisuissa (13.05.2016)

Mitä tekemistä tuolla otsikolla ja euroviisuilla on golfin kanssa?

Ei yhtään mitään.

Mitä tekemistä sinulla ja euroviisuilla on, bloggari?

Paljonkin. Kävi nimittäin niin, että ahnehdin maaliskuun lopulla noin 130 palloa rangella ja loukkasin selkäni. Yritin liikaa. Pahus!

Ahneella on todella … loppu, mutta mikäs tässä on hoppu – yritän lohduttaa itseäni. Kesäähän riittää. Ollaan vasta toukokuun puolivälissä ja vasta ensimmäinen hellejakso on koettu.

Kaiken oman ”kurjuuden” keskellä olen kokenut ihan mahtavia hetkiä VALVOJANA!

Sain tilaisuuden, kun Jouko ja Hanna oivalsivat, että tuo ihminenhän tarvitsee golfterapiaa. Parasta sellaista on toimia valvojana.

Sähköautolla huristellessa saa kokea olevansa pikkuisen tärkeä:

Onhan giinihaarukat taskussa?

Muistattehan käyttää niitä?

Onhan tarpeeksi lämmintä vaatetta – tuulee pohjoisesta?

Onko kenttä entuudestaan tuttu?

Mistäs ajattelitte pelata? Ehkä C olisi sittenkin sopivampi kuin A, kun tuota tasoitustakin on 54 ja ensimmäinen kerta.

Innolla odottelen aikaa, kun pääsen tarttumaan mailaan ja rakkaudella ajattelen nykyistä tointani vapaaehtoistyöntekijänä maailman hienoimman harrastuksen parissa.

Ooobs – tulikohan vähän ylisanoja?

Kentällä tavataan!

Leena ”raihnainen” Pakkanen

 

 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä