Inventaariota kuluvasta… (19.8.2018)

Golfkausi on parhaassa vauhdissa, vaikka tulevan viikon sääennusteessa lupaillaan epävakaista ja sadetta. Ei ole valittamista tämän kesän peli-ilmoista: poutaa ja lämpöä on riittänyt.
 
Tämän sunnuntain pelikierroksen jälkeen ajattelin listata muutaman iloisen asian.
 
Junnut:
Kahdesti viikossa alkuillasta Paloheinä kuhisee nuorisoa. Junnutreeneihin osallistuu tänä kesänä kymmeniä nuoria ja vielä nuorempia. Upeeta! Tätä tarvitaan lajin tulevaisuutta ajatellen. Nuorille itselleen on varmaan mukavaa, kun kaveritkin pelaa.
 
Parhaassa tapauksessa pystyy näyttämään taitojaan tasavertaisesti aikuisten kanssa. Tämäkin on nähty.
Nuoriherra D voitti mennen tullen pisin draivi-kisan pari viikkoa sitten järjestetyssä Lionsien hyväntekeväisyyskisassa.
 
Herra T: 
 
Hänen kanssaan olen kiertänyt muutaman kierroksen. Olen valitellut rikkinäistä golfkärryäni, jonka etuosa lörpsähtää jatkuvasti  –  ruuvit tai jotain löysällä. En ole keksinyt syytä, joten ehdin jo varautua uuden kärryn ostoon. Tänään satuimme samalle kierrokselle.
 
Vitosväylän greenin vieressä sitten tapahtui!
 
Ohoh!
 
Herra T tutki hetken, fundeerasi hetken, otti kyykkyasennon ja kiristi jotain paljain käsin. Ja kas! Kärry on kunnossa. Ei lörpsähdellyt enää. Muutaman minuutin kuluttua hän löysi netistä varaosan, jolla voisi vielä tukevoittaa kärryä.
 
Olen kiitollisuudesta soikeana. Herra T kertoi myös, kuinka oli korjannut kotonaan monia laitevikoja. Mietin kotiin tullessani, mitä kaikkea korjattavaa minulta löytyisi. Kyllä löytyy laitteita, jotka vaan eivät toimi, mutta jotka T:n kaltainen näppärä ihminen korjaisi käden käänteessä. Ehkä en sittenkään kehtaa tuoda niitä pelikierrokselle.
 
Ja vielä ehdotus:
 
Voisimmeko siirtyä blogeissa nykyaikaan? Meillä on seurassa takuulla junnuja, jotka voisivat yksin tai porukalla tehdä golfwlogia  eli lyhyitä videoklippejä. Nuorison silmin olisi hauska nähdä lajiamme. Voisiko Jouko Heikura ja kumppanit ryhtyä toimiin? Pelikautta on vielä jäljellä.
 
Kentällä tavataan!

Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat