Inventaariota kuluvasta… (19.8.2018)

Golfkausi on parhaassa vauhdissa, vaikka tulevan viikon sääennusteessa lupaillaan epävakaista ja sadetta. Ei ole valittamista tämän kesän peli-ilmoista: poutaa ja lämpöä on riittänyt.
 
Tämän sunnuntain pelikierroksen jälkeen ajattelin listata muutaman iloisen asian.
 
Junnut:
Kahdesti viikossa alkuillasta Paloheinä kuhisee nuorisoa. Junnutreeneihin osallistuu tänä kesänä kymmeniä nuoria ja vielä nuorempia. Upeeta! Tätä tarvitaan lajin tulevaisuutta ajatellen. Nuorille itselleen on varmaan mukavaa, kun kaveritkin pelaa.
 
Parhaassa tapauksessa pystyy näyttämään taitojaan tasavertaisesti aikuisten kanssa. Tämäkin on nähty.
Nuoriherra D voitti mennen tullen pisin draivi-kisan pari viikkoa sitten järjestetyssä Lionsien hyväntekeväisyyskisassa.
 
Herra T: 
 
Hänen kanssaan olen kiertänyt muutaman kierroksen. Olen valitellut rikkinäistä golfkärryäni, jonka etuosa lörpsähtää jatkuvasti  –  ruuvit tai jotain löysällä. En ole keksinyt syytä, joten ehdin jo varautua uuden kärryn ostoon. Tänään satuimme samalle kierrokselle.
 
Vitosväylän greenin vieressä sitten tapahtui!
 
Ohoh!
 
Herra T tutki hetken, fundeerasi hetken, otti kyykkyasennon ja kiristi jotain paljain käsin. Ja kas! Kärry on kunnossa. Ei lörpsähdellyt enää. Muutaman minuutin kuluttua hän löysi netistä varaosan, jolla voisi vielä tukevoittaa kärryä.
 
Olen kiitollisuudesta soikeana. Herra T kertoi myös, kuinka oli korjannut kotonaan monia laitevikoja. Mietin kotiin tullessani, mitä kaikkea korjattavaa minulta löytyisi. Kyllä löytyy laitteita, jotka vaan eivät toimi, mutta jotka T:n kaltainen näppärä ihminen korjaisi käden käänteessä. Ehkä en sittenkään kehtaa tuoda niitä pelikierrokselle.
 
Ja vielä ehdotus:
 
Voisimmeko siirtyä blogeissa nykyaikaan? Meillä on seurassa takuulla junnuja, jotka voisivat yksin tai porukalla tehdä golfwlogia  eli lyhyitä videoklippejä. Nuorison silmin olisi hauska nähdä lajiamme. Voisiko Jouko Heikura ja kumppanit ryhtyä toimiin? Pelikautta on vielä jäljellä.
 
Kentällä tavataan!

Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä