Inventaariota kuluvasta… (19.8.2018)

Golfkausi on parhaassa vauhdissa, vaikka tulevan viikon sääennusteessa lupaillaan epävakaista ja sadetta. Ei ole valittamista tämän kesän peli-ilmoista: poutaa ja lämpöä on riittänyt.
 
Tämän sunnuntain pelikierroksen jälkeen ajattelin listata muutaman iloisen asian.
 
Junnut:
Kahdesti viikossa alkuillasta Paloheinä kuhisee nuorisoa. Junnutreeneihin osallistuu tänä kesänä kymmeniä nuoria ja vielä nuorempia. Upeeta! Tätä tarvitaan lajin tulevaisuutta ajatellen. Nuorille itselleen on varmaan mukavaa, kun kaveritkin pelaa.
 
Parhaassa tapauksessa pystyy näyttämään taitojaan tasavertaisesti aikuisten kanssa. Tämäkin on nähty.
Nuoriherra D voitti mennen tullen pisin draivi-kisan pari viikkoa sitten järjestetyssä Lionsien hyväntekeväisyyskisassa.
 
Herra T: 
 
Hänen kanssaan olen kiertänyt muutaman kierroksen. Olen valitellut rikkinäistä golfkärryäni, jonka etuosa lörpsähtää jatkuvasti  –  ruuvit tai jotain löysällä. En ole keksinyt syytä, joten ehdin jo varautua uuden kärryn ostoon. Tänään satuimme samalle kierrokselle.
 
Vitosväylän greenin vieressä sitten tapahtui!
 
Ohoh!
 
Herra T tutki hetken, fundeerasi hetken, otti kyykkyasennon ja kiristi jotain paljain käsin. Ja kas! Kärry on kunnossa. Ei lörpsähdellyt enää. Muutaman minuutin kuluttua hän löysi netistä varaosan, jolla voisi vielä tukevoittaa kärryä.
 
Olen kiitollisuudesta soikeana. Herra T kertoi myös, kuinka oli korjannut kotonaan monia laitevikoja. Mietin kotiin tullessani, mitä kaikkea korjattavaa minulta löytyisi. Kyllä löytyy laitteita, jotka vaan eivät toimi, mutta jotka T:n kaltainen näppärä ihminen korjaisi käden käänteessä. Ehkä en sittenkään kehtaa tuoda niitä pelikierrokselle.
 
Ja vielä ehdotus:
 
Voisimmeko siirtyä blogeissa nykyaikaan? Meillä on seurassa takuulla junnuja, jotka voisivat yksin tai porukalla tehdä golfwlogia  eli lyhyitä videoklippejä. Nuorison silmin olisi hauska nähdä lajiamme. Voisiko Jouko Heikura ja kumppanit ryhtyä toimiin? Pelikautta on vielä jäljellä.
 
Kentällä tavataan!