Pelikausi alkaa! (20.3.2019)

Nyt on kevätpäivän tasaus 20.03.2019. Odotus tuntuu jo sietämättömältä, vähän kuin lapsena joulupukkia odotellessa.

Tänään tuli kauan odotettu ilmoitus: range on auki 21.03. klo 10. JESS!

Miten on talvesi mennyt?

Keikkoja on ollut mukavasti, eli töitä – mitäs sitä eläkeläinen muutakaan keksisi. Tämän vuoden puolella olen muutaman muun pelaajan kanssa harjoituttanut psoasista, piriformista ja mm. quadratus lumborumia Kirsi Vuorelan johdolla.

Mitä ne ovat – jotain tansseja vai?

Ehei. Method Putkistoa on treenattu. Siinä ovat kyytiä saaneet lannesuoliluulihas, pakaran syvät lihakset ja mm. nelikulmainen lannelihas. Tottakai keskivartaloa on myös kehitetty ja rakenneltu svingilihaksia. Että pelikunnossa ollaan.

Oletko pelaillut?

En valitettavasti. Pikkupihan kuhmurainen nurmikko ei toimi greeninä, kokeilin tänään aamulla, kun aurinko näyttäytyi hetkeksi. Olen kyllä elänyt mukana pelikavareiden facepäivityksissä eri puolilla maailmaa upeilla kentillä ja tykkäillyt niitä.

Näissä merkeissä Paloheinässä tavataan!

Leena Pakkanen


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat