Pelikausi alkaa! (20.3.2019)

Nyt on kevätpäivän tasaus 20.03.2019. Odotus tuntuu jo sietämättömältä, vähän kuin lapsena joulupukkia odotellessa.

Tänään tuli kauan odotettu ilmoitus: range on auki 21.03. klo 10. JESS!

Miten on talvesi mennyt?

Keikkoja on ollut mukavasti, eli töitä – mitäs sitä eläkeläinen muutakaan keksisi. Tämän vuoden puolella olen muutaman muun pelaajan kanssa harjoituttanut psoasista, piriformista ja mm. quadratus lumborumia Kirsi Vuorelan johdolla.

Mitä ne ovat – jotain tansseja vai?

Ehei. Method Putkistoa on treenattu. Siinä ovat kyytiä saaneet lannesuoliluulihas, pakaran syvät lihakset ja mm. nelikulmainen lannelihas. Tottakai keskivartaloa on myös kehitetty ja rakenneltu svingilihaksia. Että pelikunnossa ollaan.

Oletko pelaillut?

En valitettavasti. Pikkupihan kuhmurainen nurmikko ei toimi greeninä, kokeilin tänään aamulla, kun aurinko näyttäytyi hetkeksi. Olen kyllä elänyt mukana pelikavareiden facepäivityksissä eri puolilla maailmaa upeilla kentillä ja tykkäillyt niitä.

Näissä merkeissä Paloheinässä tavataan!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä