Pelikausi alkaa! (20.3.2019)

Nyt on kevätpäivän tasaus 20.03.2019. Odotus tuntuu jo sietämättömältä, vähän kuin lapsena joulupukkia odotellessa.

Tänään tuli kauan odotettu ilmoitus: range on auki 21.03. klo 10. JESS!

Miten on talvesi mennyt?

Keikkoja on ollut mukavasti, eli töitä – mitäs sitä eläkeläinen muutakaan keksisi. Tämän vuoden puolella olen muutaman muun pelaajan kanssa harjoituttanut psoasista, piriformista ja mm. quadratus lumborumia Kirsi Vuorelan johdolla.

Mitä ne ovat – jotain tansseja vai?

Ehei. Method Putkistoa on treenattu. Siinä ovat kyytiä saaneet lannesuoliluulihas, pakaran syvät lihakset ja mm. nelikulmainen lannelihas. Tottakai keskivartaloa on myös kehitetty ja rakenneltu svingilihaksia. Että pelikunnossa ollaan.

Oletko pelaillut?

En valitettavasti. Pikkupihan kuhmurainen nurmikko ei toimi greeninä, kokeilin tänään aamulla, kun aurinko näyttäytyi hetkeksi. Olen kyllä elänyt mukana pelikavareiden facepäivityksissä eri puolilla maailmaa upeilla kentillä ja tykkäillyt niitä.

Näissä merkeissä Paloheinässä tavataan!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat