Leena Pakkasen blogi: Seuran mestaruuskisat

Parhaillaan (iltapäivä, 26.7) ratkotaan HIFK Golfin mestaruuksia. Kolmipäiväiset seuran mestaruuskisat ovat keränneet pitkälti toistasataa osallistujaa. Perjantai oli sateinen, lauantaina puolilta päivin alkoi paistaa aurinko ja sunnuntai olikin yhtä auringonpaistetta.

Oliko oma pelisi yhtä auringonpaistetta, kuten aina annat ymmärtää?

Tuota noin. Meitä teräsladyja eli 65+ naisia oli mukana vain kolme. Toisaalta kaikki tiesimme, että voimme kisata paineettomasti. Kullekin oli mitalli tarjolla. Minkä värinen, se ratkesi sitten kisassa. Oma sijoitukseni oli kolmas, eli pronssimitali on varmistettu. Kultamitalin voitti Paula ja hopeisen Tellervo. Näin sen kuuluikin mennä.

Ongelmia oli matkalla: kisajännityksessä unohdin rautamailat pois bägistä. Huomasin asian vasta kolmosväylällä.Ei ollut kännykkää, eikä tullut mieleenkään pyytää kilpasiskoilta lainaksi puhelinta. Ehkä joku kisavirkailijoista olisi ne mailat minulle tuonut, mutta näin nyt kävi.

Sehän oli tasoitukseton lyöntipeli – paljonko lyöntejä kertyi?

No, kasin greenin vieressä kärryni bägeineen lähti omille teilleen ja kaatui syvälle viereiseen ojaan. Kiitos kilpasiskoille Paulalle ja Tellervolle, jotka auttoivat hökötyksen saamiseksi kiinteälle maalle. Onneksi ojan pohjalla ei ollut vettä ja bägissä tärkeät vetoketjut kiinni. Ja Luojalle kiitos, etteivät tytöt loukanneet itseään. Paikka on nimittäin paha.

Niin siis ne lyönnit, paljonko?

Toisella ysillä valitettavasti voimat loppuivat, keskivartalon pito herpaantui ja rupesin höpöttelemään. Energiavarastot olivat huvenneet, koska en voinut tilapäisen hammasproteesin takia syödä mitään kiinteää välipalaa. Voimajuomaa oli. Se pissatti. Bajamajaa EI ollut.

Lyönnit, paljonko?

No mitä tässä kaunistelemaan: 122 eniten kuin kukaan koko kisassa! Mitali on kuitenkin saavutettu, 18 väylää pelattu ja jokaiselta tulos, kuten säännöissä sanotaan.

Kentällä tavataan!
Leena Pakkanen


Uudistuneet green card -kurssit pienryhmissä

Paloheinän green card -kurssit järjestetään pienryhmissä, joissa on 5-7 osallistujaa. Kurssin hinta 129 € sisältää opetusta 2 x 2 tuntia, sääntöoppaan, lahjamailan ja 1 kk:n pelit Evergreenillä (par 3). Pidämme huolta ajoittelijoista myös kurssin jälkeen: tarjoamme ohjattuja pelikierroksia.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Ryhmään mahtuu kymmenen osallistujaa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä jatkuvat syksyyn saakka. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kesän hinta on vain 150 €.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat