Legginssit (22.7.2016)

Olen viime viikkoina seurannut legginsseistä iltapäivälehdissä ja somessa käytävää keskustelua. Mielipiteitä on puolesta ja vastaan. Itse olen vierastanut moisia kalsareita, koska ikääntynyt kroppani ei kaipaa yhtään paljastuksia.

Nyt, kun porinaa ja pöhinää legginssien tiimoilta olen seurannut ja katsellut kanssasisaria, jotka niitä käyttävät, olen ostanut sellaiset itselleni. Kylläpä ovat mukavat jalassa.

No jopas nyt jotakin!

Ei huutelua pyydän. Monet muutkin pullukat käyttävät niitä. Ovat vielä ylpeitä muodoistaan. Se on oikea asenne meille kaikessa alemmuudentuntoisille suomalaisille.

Legginssit ovat monikäyttöinen vaatekappale, joka sopii arkeen ja juhlaan, työvaatteeksi ja harrastuksiin.

Mitä tekemistä niillä on golfin kanssa?

Voisi ollakin. Tätä pohdin nyt, kun golfvaatteet ovat talven aikana kutistuneet itsestään. Kaappi on pullollaan ihania asuja, mutta kun eivät mahdu päälle, niin eivät mahdu.

Golfin pukeutumisetiketin mukaan pitää olla siisti vaatetus, paidassa kaulukset, mielellään hihat ja siistit vapaa-ajan housut. Kentät voivat ihan vapaasti määrätä soveliaat asusteet.

Itse innostuin lajista vuonna 2010, kun kotikadun varrelle oli parkkeerattu auto, jonka kyljessä oli mainostarra: Ruutuhousut kielletty – Paloheinä Golf! Asu siis vapaa!

Tekisi mieli kokeilla legginssejä, mutta ehkä aamun tai illan hiljaisina tunteina! 

 


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat