Legginssit (22.7.2016)

Olen viime viikkoina seurannut legginsseistä iltapäivälehdissä ja somessa käytävää keskustelua. Mielipiteitä on puolesta ja vastaan. Itse olen vierastanut moisia kalsareita, koska ikääntynyt kroppani ei kaipaa yhtään paljastuksia.

Nyt, kun porinaa ja pöhinää legginssien tiimoilta olen seurannut ja katsellut kanssasisaria, jotka niitä käyttävät, olen ostanut sellaiset itselleni. Kylläpä ovat mukavat jalassa.

No jopas nyt jotakin!

Ei huutelua pyydän. Monet muutkin pullukat käyttävät niitä. Ovat vielä ylpeitä muodoistaan. Se on oikea asenne meille kaikessa alemmuudentuntoisille suomalaisille.

Legginssit ovat monikäyttöinen vaatekappale, joka sopii arkeen ja juhlaan, työvaatteeksi ja harrastuksiin.

Mitä tekemistä niillä on golfin kanssa?

Voisi ollakin. Tätä pohdin nyt, kun golfvaatteet ovat talven aikana kutistuneet itsestään. Kaappi on pullollaan ihania asuja, mutta kun eivät mahdu päälle, niin eivät mahdu.

Golfin pukeutumisetiketin mukaan pitää olla siisti vaatetus, paidassa kaulukset, mielellään hihat ja siistit vapaa-ajan housut. Kentät voivat ihan vapaasti määrätä soveliaat asusteet.

Itse innostuin lajista vuonna 2010, kun kotikadun varrelle oli parkkeerattu auto, jonka kyljessä oli mainostarra: Ruutuhousut kielletty – Paloheinä Golf! Asu siis vapaa!

Tekisi mieli kokeilla legginssejä, mutta ehkä aamun tai illan hiljaisina tunteina! 

 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat