Legginssit (22.7.2016)

Olen viime viikkoina seurannut legginsseistä iltapäivälehdissä ja somessa käytävää keskustelua. Mielipiteitä on puolesta ja vastaan. Itse olen vierastanut moisia kalsareita, koska ikääntynyt kroppani ei kaipaa yhtään paljastuksia.

Nyt, kun porinaa ja pöhinää legginssien tiimoilta olen seurannut ja katsellut kanssasisaria, jotka niitä käyttävät, olen ostanut sellaiset itselleni. Kylläpä ovat mukavat jalassa.

No jopas nyt jotakin!

Ei huutelua pyydän. Monet muutkin pullukat käyttävät niitä. Ovat vielä ylpeitä muodoistaan. Se on oikea asenne meille kaikessa alemmuudentuntoisille suomalaisille.

Legginssit ovat monikäyttöinen vaatekappale, joka sopii arkeen ja juhlaan, työvaatteeksi ja harrastuksiin.

Mitä tekemistä niillä on golfin kanssa?

Voisi ollakin. Tätä pohdin nyt, kun golfvaatteet ovat talven aikana kutistuneet itsestään. Kaappi on pullollaan ihania asuja, mutta kun eivät mahdu päälle, niin eivät mahdu.

Golfin pukeutumisetiketin mukaan pitää olla siisti vaatetus, paidassa kaulukset, mielellään hihat ja siistit vapaa-ajan housut. Kentät voivat ihan vapaasti määrätä soveliaat asusteet.

Itse innostuin lajista vuonna 2010, kun kotikadun varrelle oli parkkeerattu auto, jonka kyljessä oli mainostarra: Ruutuhousut kielletty – Paloheinä Golf! Asu siis vapaa!

Tekisi mieli kokeilla legginssejä, mutta ehkä aamun tai illan hiljaisina tunteina!