Legginssit (22.7.2016)

Olen viime viikkoina seurannut legginsseistä iltapäivälehdissä ja somessa käytävää keskustelua. Mielipiteitä on puolesta ja vastaan. Itse olen vierastanut moisia kalsareita, koska ikääntynyt kroppani ei kaipaa yhtään paljastuksia.

Nyt, kun porinaa ja pöhinää legginssien tiimoilta olen seurannut ja katsellut kanssasisaria, jotka niitä käyttävät, olen ostanut sellaiset itselleni. Kylläpä ovat mukavat jalassa.

No jopas nyt jotakin!

Ei huutelua pyydän. Monet muutkin pullukat käyttävät niitä. Ovat vielä ylpeitä muodoistaan. Se on oikea asenne meille kaikessa alemmuudentuntoisille suomalaisille.

Legginssit ovat monikäyttöinen vaatekappale, joka sopii arkeen ja juhlaan, työvaatteeksi ja harrastuksiin.

Mitä tekemistä niillä on golfin kanssa?

Voisi ollakin. Tätä pohdin nyt, kun golfvaatteet ovat talven aikana kutistuneet itsestään. Kaappi on pullollaan ihania asuja, mutta kun eivät mahdu päälle, niin eivät mahdu.

Golfin pukeutumisetiketin mukaan pitää olla siisti vaatetus, paidassa kaulukset, mielellään hihat ja siistit vapaa-ajan housut. Kentät voivat ihan vapaasti määrätä soveliaat asusteet.

Itse innostuin lajista vuonna 2010, kun kotikadun varrelle oli parkkeerattu auto, jonka kyljessä oli mainostarra: Ruutuhousut kielletty – Paloheinä Golf! Asu siis vapaa!

Tekisi mieli kokeilla legginssejä, mutta ehkä aamun tai illan hiljaisina tunteina! 

 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä