Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €, saat kaupan päälle pelioikeuden Evergreenille stadissa

Kun liityt HIFK Golf ry:n jäseneksi 2020, saat rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3). Jäsenmaksu on aikuisilta 69 € ja junnuilta (alle 22-vuotiailta) 50 €. Ei liittymismaksua. Täytä jäsenhakemuskaavake alla, saat jäsennumerosi ja maksuohjeet sähköpostitse muutaman päivän kuluessa. Itse jäsenmaksu lankeaa maksuun tammikuussa 2020.

Maksamalla jäsenmaksun saat puhelimeesi Suomen Golfliiton eBirdien eli elektronisen tasoitukortin, jonka turvin voit pelata haluamillasi kentillä green fee -maksua vastaan 2020. Jäsenyys tuo myös liiton pelaajavakuutuksen ja saat Golflehden kotiin kannettuna.

Maksamalla HIFK Golfin jäsenmaksun et sitoudu muihin maksuihin. Jäsenmaksu sisältää pelioikeuden Evergreenille, mutta kenttäyhtiö Paloheinä Golf tarjoaa sinulle myös kaudeksi 2020 pelioikeutta Paloheinän Isolle Ysille (495 €) ja pelipakettia Kullo-Paloheinä (850 €). Paloheinä Golf on HIFK Golf ry:n kotikenttä. Voit yhtä lailla pelata koko kesän jäsenmaksusi turvin Evergreenillä – ja kertamaksua vastaan Paloheinän Isolla Ysillä ja millä tahansa Suomen golfkentistä. HIFK Golf toivottaa myös kaukojäsenet tervetulleiksi.


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat