Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020 ja golfaa missä haluat: aikuiset 69 €, junnut 50 €, ei liittymismaksua

Kun liityt HIFK Golf ry:n jäseneksi 2020, saat rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3). Jäsenmaksu on aikuisilta 69 € ja junnuilta (alle 22-vuotiailta) 50 €. Liittymismaksua ei ole. Täytä jäsenhakemuskaavake alla, saat jäsennumerosi ja maksuohjeet sähköpostitse muutaman päivän kuluessa. Liity nyt, maksa tammikuussa!

Maksamalla jäsenmaksun saat kaudeksi 2020 Suomen Golfliiton eBirdien eli tasoitussovelluksen puhelimeesi (=elektronisen tasoitukortin), jonka turvin voit pelata haluamillasi kentillä kertamaksua vastaan. Jäsenyys sisältää myös liiton pelaajavakuutuksen ja Golflehden.

Maksamalla HIFK Golfin jäsenmaksun et sitoudu muihin maksuihin, mutta seuran kenttäyhtiö tarjoaa sinulle kaudeksi 2020 rajatonta pelioikeutta Paloheinän Isolle Ysille (495 €) tai vaihtoehtoisesti pelipakettia Kullo-Paloheinä (850 €). HIFK Golf toivottaa myös kaukojäsenet tervetulleiksi!


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020 ja golfaa missä haluat: aikuiset 69 €, junnut 50 €, ei liittymismaksua

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat