Liity HIFK Golfin jäseneksi ja pelaa missä haluat: aikuiset 69 €, junnut 50 € – jäsenetuna pelioikeus Evergreenille (par 3)

Liity HIFK Golf ry:n jäseneksi kaudeksi 2022 ja pelaa missä haluat. Jäsenmaksu on aikuisilta 69 € ja junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Jäsenetuna pelioikeus Paloheinä Golfin Evergreen-kentälle (par 3) stadissa, Suomen suosituimman rangen kyljessä.

Kun olet täyttänyt jäsenhakemuskaavakkeen (linkki alla), saat jäsennumerosi ja maksuohjeet sähköpostitse 1-3 työpäivän kuluessa. HIFK Golf ry toivottaa myös kaukojäsenet tervetulleiksi.

Maksamalla jäsenmaksun saat puhelimeesi Suomen Golfliiton eBirdien eli elektronisen tasoituskortin, jonka turvin voit pelata haluamillasi kentillä green fee -maksua vastaan 2022. Jäsenyys tuo myös liiton pelaajavakuutuksen ja saat Golflehden kotiin kannettuna. Jos haluat jäsenyytesi kylkiäisenä tuhat rangepalloa, suorita maksuvaiheessa 99 €, jos haluat viisi pelilippua (3 kpl Paloheinä, 1 kpl Nurmijärvi, 1 kpl Vierumäki), maksa 149 €.

Paloheinä Golf on HIFK Golf ry:n kotikenttä. Liittymällä HIFK Golfin jäseneksi et sitoudu mihinkään muihin maksuihin. Kenttäyhtiö tarjoaa kuitenkin sinulle pelioikeutta Paloheinän Isolle Ysille hintaan 495 €  (alle 22-vuotiaat 10 € per ikävuosi) ja pelipakettia Kullo-Paloheinä hintaan 950 €. 

TÄYTÄ JÄSENHAKEMUS TÄSTÄ.