Maila kuin heila (30.08.2014)

Kulunut viikko on meikäläisellä mennyt työn merkeissä. On tullut seisottua luennoimassa, kouluttamassa ja suhaamassa auton ratissa Lounais-Suomessa ja Hämeessä, lähes tuhat kilometriä. Onneksi säät eivät ole olleet pelaamiselle mitenkään suotuisia. Olen kokenut puutostaudin oireita, ahdistusta ja suoranaista golfanemiaa.

Mestaruuskisojen jälkeen kaikki lyönnit ikäänkuin katosivat jonnekin. Oli vetämätön, jopa toivoton olo. Mailoista erityisesti väyläpuut (2 kpl) olivat pettäneet minut pahemman kerran. Pitäisikö siis hankkia paremmat? 

Eikun toimeksi. Urheilukaupan erikoistarjouksesta löysin FYBRIDIN, Wilson-mekkisen 17-asteisen. Kaunis musta hopeanvärisellä harmaalla hiilikuituvarrella. Toisen sain käytettynä,se on 21-asteinen PINGIN hybridi, istui käteen kuin valettu. Ihastusta ensisilmäyksellä!

Kaunis musta joutui odotteleman bägissä muutaman päivän, käytetyn otin heti käyttöön, kun sen käteeni lauantaina sain.

Uuteen mailaan tutustuminen ja tottuminen on vähän kuin etsisi uutta heilaa. Niitä, siis heiloja, on tähän ikään etsitty, löydetty ja menetetty useampia. Ensivaikutelma, kosketukset, yhteinen ”sävel”, yhdessä tekemisen riemu ja pettymykset, kunnes tiemme eroavat tai päätämme jatkaa yhdessä.

Nyt ensimmäisen pelikierroksen jälkeen kumpikin tuntuu hyvältä. Hybridi on kokematon, mutta tarttuu ahnaasti palloon ja lennättää sen pitkälle, kun oikea svingi löytyy. Ping on kokenut ja varman tuntuinen, palkitsee joka lyönnillä.

Luulen, että jatkamme yhdessä kolmisin.

Antoisia pelejä syyskesäisellä Isolla Ysillä!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat