Maila kuin heila (30.08.2014)

Kulunut viikko on meikäläisellä mennyt työn merkeissä. On tullut seisottua luennoimassa, kouluttamassa ja suhaamassa auton ratissa Lounais-Suomessa ja Hämeessä, lähes tuhat kilometriä. Onneksi säät eivät ole olleet pelaamiselle mitenkään suotuisia. Olen kokenut puutostaudin oireita, ahdistusta ja suoranaista golfanemiaa.

Mestaruuskisojen jälkeen kaikki lyönnit ikäänkuin katosivat jonnekin. Oli vetämätön, jopa toivoton olo. Mailoista erityisesti väyläpuut (2 kpl) olivat pettäneet minut pahemman kerran. Pitäisikö siis hankkia paremmat? 

Eikun toimeksi. Urheilukaupan erikoistarjouksesta löysin FYBRIDIN, Wilson-mekkisen 17-asteisen. Kaunis musta hopeanvärisellä harmaalla hiilikuituvarrella. Toisen sain käytettynä,se on 21-asteinen PINGIN hybridi, istui käteen kuin valettu. Ihastusta ensisilmäyksellä!

Kaunis musta joutui odotteleman bägissä muutaman päivän, käytetyn otin heti käyttöön, kun sen käteeni lauantaina sain.

Uuteen mailaan tutustuminen ja tottuminen on vähän kuin etsisi uutta heilaa. Niitä, siis heiloja, on tähän ikään etsitty, löydetty ja menetetty useampia. Ensivaikutelma, kosketukset, yhteinen ”sävel”, yhdessä tekemisen riemu ja pettymykset, kunnes tiemme eroavat tai päätämme jatkaa yhdessä.

Nyt ensimmäisen pelikierroksen jälkeen kumpikin tuntuu hyvältä. Hybridi on kokematon, mutta tarttuu ahnaasti palloon ja lennättää sen pitkälle, kun oikea svingi löytyy. Ping on kokenut ja varman tuntuinen, palkitsee joka lyönnillä.

Luulen, että jatkamme yhdessä kolmisin.

Antoisia pelejä syyskesäisellä Isolla Ysillä!

Leena Pakkanen


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat