Maila kuin heila (30.08.2014)

Kulunut viikko on meikäläisellä mennyt työn merkeissä. On tullut seisottua luennoimassa, kouluttamassa ja suhaamassa auton ratissa Lounais-Suomessa ja Hämeessä, lähes tuhat kilometriä. Onneksi säät eivät ole olleet pelaamiselle mitenkään suotuisia. Olen kokenut puutostaudin oireita, ahdistusta ja suoranaista golfanemiaa.

Mestaruuskisojen jälkeen kaikki lyönnit ikäänkuin katosivat jonnekin. Oli vetämätön, jopa toivoton olo. Mailoista erityisesti väyläpuut (2 kpl) olivat pettäneet minut pahemman kerran. Pitäisikö siis hankkia paremmat? 

Eikun toimeksi. Urheilukaupan erikoistarjouksesta löysin FYBRIDIN, Wilson-mekkisen 17-asteisen. Kaunis musta hopeanvärisellä harmaalla hiilikuituvarrella. Toisen sain käytettynä,se on 21-asteinen PINGIN hybridi, istui käteen kuin valettu. Ihastusta ensisilmäyksellä!

Kaunis musta joutui odotteleman bägissä muutaman päivän, käytetyn otin heti käyttöön, kun sen käteeni lauantaina sain.

Uuteen mailaan tutustuminen ja tottuminen on vähän kuin etsisi uutta heilaa. Niitä, siis heiloja, on tähän ikään etsitty, löydetty ja menetetty useampia. Ensivaikutelma, kosketukset, yhteinen ”sävel”, yhdessä tekemisen riemu ja pettymykset, kunnes tiemme eroavat tai päätämme jatkaa yhdessä.

Nyt ensimmäisen pelikierroksen jälkeen kumpikin tuntuu hyvältä. Hybridi on kokematon, mutta tarttuu ahnaasti palloon ja lennättää sen pitkälle, kun oikea svingi löytyy. Ping on kokenut ja varman tuntuinen, palkitsee joka lyönnillä.

Luulen, että jatkamme yhdessä kolmisin.

Antoisia pelejä syyskesäisellä Isolla Ysillä!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä