Me vanhat ja golf (4.9.2016)

Minua oikein sydämestä otti, kun eräs pelikaverini (84 v.) kertoi tämän menneen kesän kokemuksensa: hän pääsi pelaamaan neljäntenä kolmen hengen ryhmään. Kukaan ei ollut entuudestaan tuttu, mutta ei sillä väliä, koska golf on totta vie mainio tapa tutustua ihmisiin.

Lähtöpaikalle tuli kolme nuorehkoa miestä. He katselivat pelikaveriani ja joku möläytti: ” Voiko noin vanhat pelata golfia!”

Näin pelikaverini naamasta, miten häntä oli tuo tokaisu loukannut. Minua yhtä lailla loukkasi aikanaan, kun kisassa olin veteraaneissa ja yksi toimitsija kyseli varsinaisten naisten ryhmää!

Antakaa herran tähden meidän ikääntyneiden harrastaa golfia. Se ei ole keneltäkään pois. Kentälle mahtuvat lapset, aikuiset ja vanhukset.

Joku huikkasi kentällä, että poliitikot varmaan vihaavat golfareita, kun ne elävät pitkään!

So so. Älkää vihatko, olkaa iloisia. Me vanhat golfarit pidämme kunnostamme huolta. Paloheinässäkin jo ison ysin kiertäminen kestää tunnista ja kolmesta vartista vähän yli kahteen tuntiin. Mittaa eli kävelyä kertyy kolmesta ja puolesta neljään kilometriin. Kun tätä tekee vaikkapa vain pari kertaa viikossa, niin kunto säilyy ja jopa paranee.

Tiistaina 6.9. on seniorigolfareiden lounasvieraana klubilla noin klo 12 tunnettu veteraani Lassi Tilander, joka vastaa kaikenlaisiin lajia koskeviin kysymyksiin.

Kentällä tavataan!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä