Me vanhat ja golf (4.9.2016)

Minua oikein sydämestä otti, kun eräs pelikaverini (84 v.) kertoi tämän menneen kesän kokemuksensa: hän pääsi pelaamaan neljäntenä kolmen hengen ryhmään. Kukaan ei ollut entuudestaan tuttu, mutta ei sillä väliä, koska golf on totta vie mainio tapa tutustua ihmisiin.

Lähtöpaikalle tuli kolme nuorehkoa miestä. He katselivat pelikaveriani ja joku möläytti: ” Voiko noin vanhat pelata golfia!”

Näin pelikaverini naamasta, miten häntä oli tuo tokaisu loukannut. Minua yhtä lailla loukkasi aikanaan, kun kisassa olin veteraaneissa ja yksi toimitsija kyseli varsinaisten naisten ryhmää!

Antakaa herran tähden meidän ikääntyneiden harrastaa golfia. Se ei ole keneltäkään pois. Kentälle mahtuvat lapset, aikuiset ja vanhukset.

Joku huikkasi kentällä, että poliitikot varmaan vihaavat golfareita, kun ne elävät pitkään!

So so. Älkää vihatko, olkaa iloisia. Me vanhat golfarit pidämme kunnostamme huolta. Paloheinässäkin jo ison ysin kiertäminen kestää tunnista ja kolmesta vartista vähän yli kahteen tuntiin. Mittaa eli kävelyä kertyy kolmesta ja puolesta neljään kilometriin. Kun tätä tekee vaikkapa vain pari kertaa viikossa, niin kunto säilyy ja jopa paranee.

Tiistaina 6.9. on seniorigolfareiden lounasvieraana klubilla noin klo 12 tunnettu veteraani Lassi Tilander, joka vastaa kaikenlaisiin lajia koskeviin kysymyksiin.

Kentällä tavataan!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat