Me vanhat ja golf (4.9.2016)

Minua oikein sydämestä otti, kun eräs pelikaverini (84 v.) kertoi tämän menneen kesän kokemuksensa: hän pääsi pelaamaan neljäntenä kolmen hengen ryhmään. Kukaan ei ollut entuudestaan tuttu, mutta ei sillä väliä, koska golf on totta vie mainio tapa tutustua ihmisiin.

Lähtöpaikalle tuli kolme nuorehkoa miestä. He katselivat pelikaveriani ja joku möläytti: ” Voiko noin vanhat pelata golfia!”

Näin pelikaverini naamasta, miten häntä oli tuo tokaisu loukannut. Minua yhtä lailla loukkasi aikanaan, kun kisassa olin veteraaneissa ja yksi toimitsija kyseli varsinaisten naisten ryhmää!

Antakaa herran tähden meidän ikääntyneiden harrastaa golfia. Se ei ole keneltäkään pois. Kentälle mahtuvat lapset, aikuiset ja vanhukset.

Joku huikkasi kentällä, että poliitikot varmaan vihaavat golfareita, kun ne elävät pitkään!

So so. Älkää vihatko, olkaa iloisia. Me vanhat golfarit pidämme kunnostamme huolta. Paloheinässäkin jo ison ysin kiertäminen kestää tunnista ja kolmesta vartista vähän yli kahteen tuntiin. Mittaa eli kävelyä kertyy kolmesta ja puolesta neljään kilometriin. Kun tätä tekee vaikkapa vain pari kertaa viikossa, niin kunto säilyy ja jopa paranee.

Tiistaina 6.9. on seniorigolfareiden lounasvieraana klubilla noin klo 12 tunnettu veteraani Lassi Tilander, joka vastaa kaikenlaisiin lajia koskeviin kysymyksiin.

Kentällä tavataan!

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat