Minusta orjan teit! (11.07.2014)

Tangomarkkinoiden hengessä rupesin miettimään, kuinka paljon yhteistä tällä musiikinlajilla onkaan lempilajini golfin kanssa.

”Sä kuulut päivään jokaiseen…” kyllä. Joka päivä on tehtävä kierros Paloheinässä. Iso Ysi on sopiva aamulenkki, jonka jälkeen on täynnä tarmoa. Vajaan neljän kilometrin reipas kävelylenkki, puolensataa lyöntiä ja parikymmentä pyllistystä, jotka notkistavat ikääntyneenkin polvia.

 ”Sä kuulut aamuun ja iltaan…” Toden totta, hyvällä kelillä on ihan kiva aamulenkin täydennykseksi varata illalla toinen kierros.

 ”Oot ensimmäinen aatoksissain, miete myös viimeinen…” Näin se menee: illalla miettii päivän saalista, olisinko voinut tehdä jonkun asian toisin tai miksi mikään ei tänään onnistunut? Aamulla taas herää toivo. Tänään onnistun, tänään kaikki on toisin – ehkä.

 ”Tää tango kuuluu kaikille…” Golf on laji, jota voivat harrastaa kaikenikäiset ja kokoiset naiset, miehet, tytöt ja pojat. Hiukan minua alussa sapetti, kun selvisi, mistä sana GOLF on syntynyt. Kuuleman mukaan laji oli aikojen alussa määritelty: Gentlemen Only, Ladies Forbidden.

”Tangoon tarvitaan kaksi…” Olen samaa mieltä. Ryhmässä pitää olla vähintään kaksi pelaajaa. 
Ajatelkaa, jos yksin pelatessa pelaisi sen elämänsä unelmakierroksen tai tekisi vaikkapa holarin! Kuka olisi todistamassa, että näin kävi eikä sitä samanlaista enää koskaan elämässä tulisi.

Viime viikkoina ystävät ovat moitiskelleet, ettei heille riitä aikaa: ”Sinua ei nykyään saa mukaan minnekään kesätapahtumiin, ei kylään ei puutarhakutsuille, kun aina on joku pelivuoro tai kisa”.

Aijaa  –  enpä ole tuota tullut ajatelleeksi…

”Sä minusta orjan teit….”

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat