Minusta orjan teit! (11.07.2014)

Tangomarkkinoiden hengessä rupesin miettimään, kuinka paljon yhteistä tällä musiikinlajilla onkaan lempilajini golfin kanssa.

”Sä kuulut päivään jokaiseen…” kyllä. Joka päivä on tehtävä kierros Paloheinässä. Iso Ysi on sopiva aamulenkki, jonka jälkeen on täynnä tarmoa. Vajaan neljän kilometrin reipas kävelylenkki, puolensataa lyöntiä ja parikymmentä pyllistystä, jotka notkistavat ikääntyneenkin polvia.

 ”Sä kuulut aamuun ja iltaan…” Toden totta, hyvällä kelillä on ihan kiva aamulenkin täydennykseksi varata illalla toinen kierros.

 ”Oot ensimmäinen aatoksissain, miete myös viimeinen…” Näin se menee: illalla miettii päivän saalista, olisinko voinut tehdä jonkun asian toisin tai miksi mikään ei tänään onnistunut? Aamulla taas herää toivo. Tänään onnistun, tänään kaikki on toisin – ehkä.

 ”Tää tango kuuluu kaikille…” Golf on laji, jota voivat harrastaa kaikenikäiset ja kokoiset naiset, miehet, tytöt ja pojat. Hiukan minua alussa sapetti, kun selvisi, mistä sana GOLF on syntynyt. Kuuleman mukaan laji oli aikojen alussa määritelty: Gentlemen Only, Ladies Forbidden.

”Tangoon tarvitaan kaksi…” Olen samaa mieltä. Ryhmässä pitää olla vähintään kaksi pelaajaa. 
Ajatelkaa, jos yksin pelatessa pelaisi sen elämänsä unelmakierroksen tai tekisi vaikkapa holarin! Kuka olisi todistamassa, että näin kävi eikä sitä samanlaista enää koskaan elämässä tulisi.

Viime viikkoina ystävät ovat moitiskelleet, ettei heille riitä aikaa: ”Sinua ei nykyään saa mukaan minnekään kesätapahtumiin, ei kylään ei puutarhakutsuille, kun aina on joku pelivuoro tai kisa”.

Aijaa  –  enpä ole tuota tullut ajatelleeksi…

”Sä minusta orjan teit….”


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä