Naiset kilpasilla (01.08.2014)

Paloheinä Golfin naistoimikunta on jo muutamana vuonna järjestänyt naisten peli-illan. Se on joka kuukauden viimeisenä torstaina. Heinäkuinen tapahtuma oli nyt tosrtaina 31. heinäkuuta.

Mukana oli 19 reipasta ladya. Pelimuoto oli scramblekisa, jonka arvostelu eli pisteiden laskutapa ilmoitettaisiin vasta kisan päätyttyä. Hmmm, jännää, hypättin siis ”suureen tuntemattomaan” päättäväisesti ja vakaasti, muttei vakavasti.

Minä olen ollut mukana muutamia kertoja ja aina yllättynyt iloisesti. Naurua, puheen pulinaa ja kaikin puolin rentoa meininkiä tietenkin lyöntivuorossa olevan rauhaa häiritsemättä. Meidän ryhmässämme keskusteltiin mm. ryhmäläisten kesän matkoista: Bahaman ritseilystä, Tallinnan matkasta, vyöhyketerapiasta, naisvoimistelusta, ihailtiin alennusmyynneistä hankittuja tyylikkäitä golfasuja ja paheksuttiin yksimielisesti kaupunkia, joka on kaatanut puut Kuusmiehentien reunoilta.

Olimme yhtä mieltä siitä, että maisema on pilalla. Ysiväylällä ihailimme sorsaemoa, joka oli ilmeisesti ajanut toisen poikueen pois lammesta. Ylpeänä se katseli, kun nämä toiset vipelsivät tien yli kohti ojaa.

Entäs se peli, kysehän oli kisasta?

Kiitos kysymästä. Kierros meni kohtalaisen hyvin, tosin muutama tupla rumensi muuten niin komeaa tulosta, jossa oli yksi birdiekin. Harmi että tuloksiin laskettiin vain parittomat väylät, meidän birdiemme ja useimmat parit kun osuivat parillisille.

Onnea voittajille! Erityiskiitokset naistoimikunnan Riitalle ja Kaijalle, jotka jaksavat näitä kisoja järjestää. Kiitokset myös Annalle, joka oli leiponut aivan mahtavan makoisan piirakan.

Hyvä maku jäi koko porukalle. Elokuun viimeisenä torstaina tavataan taas naisten peli-illassa!

 

 


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat