Naiset kilpasilla (01.08.2014)

Paloheinä Golfin naistoimikunta on jo muutamana vuonna järjestänyt naisten peli-illan. Se on joka kuukauden viimeisenä torstaina. Heinäkuinen tapahtuma oli nyt tosrtaina 31. heinäkuuta.

Mukana oli 19 reipasta ladya. Pelimuoto oli scramblekisa, jonka arvostelu eli pisteiden laskutapa ilmoitettaisiin vasta kisan päätyttyä. Hmmm, jännää, hypättin siis ”suureen tuntemattomaan” päättäväisesti ja vakaasti, muttei vakavasti.

Minä olen ollut mukana muutamia kertoja ja aina yllättynyt iloisesti. Naurua, puheen pulinaa ja kaikin puolin rentoa meininkiä tietenkin lyöntivuorossa olevan rauhaa häiritsemättä. Meidän ryhmässämme keskusteltiin mm. ryhmäläisten kesän matkoista: Bahaman ritseilystä, Tallinnan matkasta, vyöhyketerapiasta, naisvoimistelusta, ihailtiin alennusmyynneistä hankittuja tyylikkäitä golfasuja ja paheksuttiin yksimielisesti kaupunkia, joka on kaatanut puut Kuusmiehentien reunoilta.

Olimme yhtä mieltä siitä, että maisema on pilalla. Ysiväylällä ihailimme sorsaemoa, joka oli ilmeisesti ajanut toisen poikueen pois lammesta. Ylpeänä se katseli, kun nämä toiset vipelsivät tien yli kohti ojaa.

Entäs se peli, kysehän oli kisasta?

Kiitos kysymästä. Kierros meni kohtalaisen hyvin, tosin muutama tupla rumensi muuten niin komeaa tulosta, jossa oli yksi birdiekin. Harmi että tuloksiin laskettiin vain parittomat väylät, meidän birdiemme ja useimmat parit kun osuivat parillisille.

Onnea voittajille! Erityiskiitokset naistoimikunnan Riitalle ja Kaijalle, jotka jaksavat näitä kisoja järjestää. Kiitokset myös Annalle, joka oli leiponut aivan mahtavan makoisan piirakan.

Hyvä maku jäi koko porukalle. Elokuun viimeisenä torstaina tavataan taas naisten peli-illassa!

 

 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat