Naiset kilpasilla (01.08.2014)

Paloheinä Golfin naistoimikunta on jo muutamana vuonna järjestänyt naisten peli-illan. Se on joka kuukauden viimeisenä torstaina. Heinäkuinen tapahtuma oli nyt tosrtaina 31. heinäkuuta.

Mukana oli 19 reipasta ladya. Pelimuoto oli scramblekisa, jonka arvostelu eli pisteiden laskutapa ilmoitettaisiin vasta kisan päätyttyä. Hmmm, jännää, hypättin siis ”suureen tuntemattomaan” päättäväisesti ja vakaasti, muttei vakavasti.

Minä olen ollut mukana muutamia kertoja ja aina yllättynyt iloisesti. Naurua, puheen pulinaa ja kaikin puolin rentoa meininkiä tietenkin lyöntivuorossa olevan rauhaa häiritsemättä. Meidän ryhmässämme keskusteltiin mm. ryhmäläisten kesän matkoista: Bahaman ritseilystä, Tallinnan matkasta, vyöhyketerapiasta, naisvoimistelusta, ihailtiin alennusmyynneistä hankittuja tyylikkäitä golfasuja ja paheksuttiin yksimielisesti kaupunkia, joka on kaatanut puut Kuusmiehentien reunoilta.

Olimme yhtä mieltä siitä, että maisema on pilalla. Ysiväylällä ihailimme sorsaemoa, joka oli ilmeisesti ajanut toisen poikueen pois lammesta. Ylpeänä se katseli, kun nämä toiset vipelsivät tien yli kohti ojaa.

Entäs se peli, kysehän oli kisasta?

Kiitos kysymästä. Kierros meni kohtalaisen hyvin, tosin muutama tupla rumensi muuten niin komeaa tulosta, jossa oli yksi birdiekin. Harmi että tuloksiin laskettiin vain parittomat väylät, meidän birdiemme ja useimmat parit kun osuivat parillisille.

Onnea voittajille! Erityiskiitokset naistoimikunnan Riitalle ja Kaijalle, jotka jaksavat näitä kisoja järjestää. Kiitokset myös Annalle, joka oli leiponut aivan mahtavan makoisan piirakan.

Hyvä maku jäi koko porukalle. Elokuun viimeisenä torstaina tavataan taas naisten peli-illassa!