Naiset kilpasilla (01.08.2014)

Paloheinä Golfin naistoimikunta on jo muutamana vuonna järjestänyt naisten peli-illan. Se on joka kuukauden viimeisenä torstaina. Heinäkuinen tapahtuma oli nyt tosrtaina 31. heinäkuuta.

Mukana oli 19 reipasta ladya. Pelimuoto oli scramblekisa, jonka arvostelu eli pisteiden laskutapa ilmoitettaisiin vasta kisan päätyttyä. Hmmm, jännää, hypättin siis ”suureen tuntemattomaan” päättäväisesti ja vakaasti, muttei vakavasti.

Minä olen ollut mukana muutamia kertoja ja aina yllättynyt iloisesti. Naurua, puheen pulinaa ja kaikin puolin rentoa meininkiä tietenkin lyöntivuorossa olevan rauhaa häiritsemättä. Meidän ryhmässämme keskusteltiin mm. ryhmäläisten kesän matkoista: Bahaman ritseilystä, Tallinnan matkasta, vyöhyketerapiasta, naisvoimistelusta, ihailtiin alennusmyynneistä hankittuja tyylikkäitä golfasuja ja paheksuttiin yksimielisesti kaupunkia, joka on kaatanut puut Kuusmiehentien reunoilta.

Olimme yhtä mieltä siitä, että maisema on pilalla. Ysiväylällä ihailimme sorsaemoa, joka oli ilmeisesti ajanut toisen poikueen pois lammesta. Ylpeänä se katseli, kun nämä toiset vipelsivät tien yli kohti ojaa.

Entäs se peli, kysehän oli kisasta?

Kiitos kysymästä. Kierros meni kohtalaisen hyvin, tosin muutama tupla rumensi muuten niin komeaa tulosta, jossa oli yksi birdiekin. Harmi että tuloksiin laskettiin vain parittomat väylät, meidän birdiemme ja useimmat parit kun osuivat parillisille.

Onnea voittajille! Erityiskiitokset naistoimikunnan Riitalle ja Kaijalle, jotka jaksavat näitä kisoja järjestää. Kiitokset myös Annalle, joka oli leiponut aivan mahtavan makoisan piirakan.

Hyvä maku jäi koko porukalle. Elokuun viimeisenä torstaina tavataan taas naisten peli-illassa!

 

 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä