Leena Pakkasen blogi: Naiset valtasivat Paloheinä Golfin

Tervehdys taas!

Terve, terve. Sinä sitten jatkat golfaamista pieleen menneiden mestaruuskisojen jälkeen!

Totta kai. Kolmas sija yli 65-vuotiaiden sarjassa ei ole hassumpi tulos. Tänään oli aivan erityinen päivä. Noin 200 naista otti vastaan kutsun tulla tutustumaan lajiin ja oppimaan uusia juttuja. HIFK Golf isännöi ilmaisen tapahtuman. Aloittelijat olivat aamupäivällä ja me kauemmin pelanneet puolenpäivän jälkeen. Sää suosi. Oli helteinen päivä.

Mitä oppimista tarvitaan, jos kertaalleen on kurssit käynyt?

Siinäpä se. Tämä on laji, jossa on kaiken aikaa uutta opittavaa ja vanhojen pinttyneiden virheiden paikkaamista.Tänään aloitettiin venyttelyllä – jumpattiin oikein kunnolla mailajumppaa. Itse osallistuin puttausharjoitukseen, bunkkeriharjoitukseen ja tsippiharjoitukseen. Hyödyllisiä ohjeita Eevalta, Anssilta ja Nishalilta. Nyt sitten harjoittelemaan. Ensi lauantaina on perinteinen Torpparinmäen Supermarketin järjestämä scramblekisa.
 
Perinteinen?

Joo joo. Toista kertaa se järjestetään – kyllä sillä on perinteitä. Porukkaa on tulossa ovista ja ikkunoista. Kauppias Hannu ja kauppiaan rouva Mimmi sekä upea henkilökunta tarjoilevat välipalaa.

Päättyneellä viikolla pelasin kierroksen hyvin yhteiskunnallisessa seurassa. Puhuttiin politiikkaa, kehuttiin ja haukuttiin sivistyneesti. Sitten hoksattiin että sehän oli bernstainilaista golfia.

Mitä?


Bernsteinilaisuus on sitä, että tärkeintä ei ole päämäärä, vaan LIIKE! Golfin harrastelijalle se sopii oikein mainiosti.

Kentällä tavataan,
Leena Pakkanen


Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Ryhmään mahtuu kymmenen osallistujaa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä jatkuvat syksyyn saakka. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kesän hinta on vain 150 €.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat