Leena Pakkasen blogi: Naiset valtasivat Paloheinä Golfin

Tervehdys taas!

Terve, terve. Sinä sitten jatkat golfaamista pieleen menneiden mestaruuskisojen jälkeen!

Totta kai. Kolmas sija yli 65-vuotiaiden sarjassa ei ole hassumpi tulos. Tänään oli aivan erityinen päivä. Noin 200 naista otti vastaan kutsun tulla tutustumaan lajiin ja oppimaan uusia juttuja. HIFK Golf isännöi ilmaisen tapahtuman. Aloittelijat olivat aamupäivällä ja me kauemmin pelanneet puolenpäivän jälkeen. Sää suosi. Oli helteinen päivä.

Mitä oppimista tarvitaan, jos kertaalleen on kurssit käynyt?

Siinäpä se. Tämä on laji, jossa on kaiken aikaa uutta opittavaa ja vanhojen pinttyneiden virheiden paikkaamista.Tänään aloitettiin venyttelyllä – jumpattiin oikein kunnolla mailajumppaa. Itse osallistuin puttausharjoitukseen, bunkkeriharjoitukseen ja tsippiharjoitukseen. Hyödyllisiä ohjeita Eevalta, Anssilta ja Nishalilta. Nyt sitten harjoittelemaan. Ensi lauantaina on perinteinen Torpparinmäen Supermarketin järjestämä scramblekisa.
 
Perinteinen?

Joo joo. Toista kertaa se järjestetään – kyllä sillä on perinteitä. Porukkaa on tulossa ovista ja ikkunoista. Kauppias Hannu ja kauppiaan rouva Mimmi sekä upea henkilökunta tarjoilevat välipalaa.

Päättyneellä viikolla pelasin kierroksen hyvin yhteiskunnallisessa seurassa. Puhuttiin politiikkaa, kehuttiin ja haukuttiin sivistyneesti. Sitten hoksattiin että sehän oli bernstainilaista golfia.

Mitä?


Bernsteinilaisuus on sitä, että tärkeintä ei ole päämäärä, vaan LIIKE! Golfin harrastelijalle se sopii oikein mainiosti.

Kentällä tavataan,
Leena Pakkanen


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä