Leena Pakkasen blogi: Naiset valtasivat Paloheinä Golfin

Tervehdys taas!

Terve, terve. Sinä sitten jatkat golfaamista pieleen menneiden mestaruuskisojen jälkeen!

Totta kai. Kolmas sija yli 65-vuotiaiden sarjassa ei ole hassumpi tulos. Tänään oli aivan erityinen päivä. Noin 200 naista otti vastaan kutsun tulla tutustumaan lajiin ja oppimaan uusia juttuja. HIFK Golf isännöi ilmaisen tapahtuman. Aloittelijat olivat aamupäivällä ja me kauemmin pelanneet puolenpäivän jälkeen. Sää suosi. Oli helteinen päivä.

Mitä oppimista tarvitaan, jos kertaalleen on kurssit käynyt?

Siinäpä se. Tämä on laji, jossa on kaiken aikaa uutta opittavaa ja vanhojen pinttyneiden virheiden paikkaamista.Tänään aloitettiin venyttelyllä – jumpattiin oikein kunnolla mailajumppaa. Itse osallistuin puttausharjoitukseen, bunkkeriharjoitukseen ja tsippiharjoitukseen. Hyödyllisiä ohjeita Eevalta, Anssilta ja Nishalilta. Nyt sitten harjoittelemaan. Ensi lauantaina on perinteinen Torpparinmäen Supermarketin järjestämä scramblekisa.
 
Perinteinen?

Joo joo. Toista kertaa se järjestetään – kyllä sillä on perinteitä. Porukkaa on tulossa ovista ja ikkunoista. Kauppias Hannu ja kauppiaan rouva Mimmi sekä upea henkilökunta tarjoilevat välipalaa.

Päättyneellä viikolla pelasin kierroksen hyvin yhteiskunnallisessa seurassa. Puhuttiin politiikkaa, kehuttiin ja haukuttiin sivistyneesti. Sitten hoksattiin että sehän oli bernstainilaista golfia.

Mitä?


Bernsteinilaisuus on sitä, että tärkeintä ei ole päämäärä, vaan LIIKE! Golfin harrastelijalle se sopii oikein mainiosti.

Kentällä tavataan,
Leena Pakkanen