Nappuloita ja… (26.06.2014)

Kesä tuo tullessaan monenmoista vipinää kentälle. Riemukkaimpia ovat Paloheinä Golfin nappula- ja junnuleiriläiset, joita vilisee rangella lyöntiharjoituksissa, leikkimässä Evergreenillä ja kiertämässä kenttää. Aivan oikein luit: kiertämässä kenttää! Siellä nämä pirpanat, joista nuorimmat ovat vasta kuusivuotiaita, liikkuvat ohjaajan opastuksella kuin poikaset sorsaemon perässä. Iloisenkirjava joukko saa aikuisenkin hymyilemään ja hyvälle tuulelle, vaikka oma pelikierros olisi mennyt penkin alle.

Paloheinässä käy kesän aikana jopa 400 lasta golfleireillä. Ne ovat viisipäiväisiä tapahtumia, joissa palloillaan, opetellaan mailan käsittelyä ja lyöntejä. Siinä ohessa tulevat tutuiksi sekä säännöt että golfetiketti eli hyvät käytöstavat kentällä ja sen ulkopuolella. Osa suorittaa greencardin ja kaikki saavat leirimuistona diplomin, kunniakirjan, joka arvatenkin laitetaan kunniapaikalle lastenhuoneen seinälle. 

Ihailen valtavasti ohjaajia, jotka jaksavat iloisina opastaa pikkuisia. Parhaimmillaan tänä kesänä leiriläisiä on ollut kerralla 50, jotka on leiriviikon ajaksi jaettu useisiin pienempiin ryhmiin taitojen ja valmiuksien perusteella. Siinä vaaditaan jo melkoista stoalaista tyyneyttä. Ohjaajille suuri ilonaihe on, että niin monet jatkavat harrastusta leirin jälkeen. Näin syntyy seuraavien polvien ”mikkoilosia” ja ”hannateerijokia”, joista taas koko Suomi voi aikanaan olla ylpeä.

Entä ”muuta pientä”, jonka otsikossa lupaan? Viime viikkoina on tullut golfaamisen ohessa katsotuksi aika paljon jalkapalloa. Nyt en enää ihmettele, miksi sitä pientä palloa on niin vaikea saada siihen pieneen koloon greenillä. Ei näytä aina menevän jalkapallon kokoinenkaan iso mötikkäkään suuren maalikehikon sisään. Se on niin pienestä kiinni!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat