NIZZA 15.07.2016

Sadetta, tuulta ja ukkosta

On perjantai, 15.heinäkuuta. Synkkä päivä. Nizzan iskun järkytys puristaa kurkkua, ahdistaa. Uskonnollinen terrorismi on taas virkoamassa. Sympatiani ja osanottoni ranskalaisille.

Harmaan päivän piristykseksi kuljeskelin kauppakeskus Jumbossa. Voi sitä kansallisuuksien kirjoa: monenmoista matkaajaa oli tullut viettämään sadepäivää. Lapsia, nuoria, aikuisia maailman eri puolilta. Paljon oli jalkapallonuoria ja lapsia, Hesacupin osallisujia.

Rauhaa, vapautta, tasa-arvoa, sitä kaikki toivomme.

Paloheinä Golf on jokamieskenttä. Vosimmeko me omalta osaltamme olla rakentamassa rauhanomaista rinnakkaineloa ja yhdessä tekemisen riemua eri kulttuureista tulevien ihmisten kesken? Pisara meressä, pienempikin, mutta ainakin minä olisin valmis ideoimaan ja toteuttamaan ideoita.

Jalkapallo on esimerkillinen urheilulaji eri kulttuureista tulevien ihmisten kohtaamisille. Voisiko golf olla myös sellainen?

Asu on vapaa, mailoja saa lainaksi, tarpeettomia voisi lahjoittaa vaikkapa seuralle, joka jakaisi niitä innostuneille.

Gentlemen Only, Ladies Forbidden -laji on murtautunut jo nyt vanhoista raameistaan. Me naisetkin olemme tervetulleita lajiin. Uusia avautumisia odotellessa, hyviä pelejä!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä