NIZZA 15.07.2016

Sadetta, tuulta ja ukkosta

On perjantai, 15.heinäkuuta. Synkkä päivä. Nizzan iskun järkytys puristaa kurkkua, ahdistaa. Uskonnollinen terrorismi on taas virkoamassa. Sympatiani ja osanottoni ranskalaisille.

Harmaan päivän piristykseksi kuljeskelin kauppakeskus Jumbossa. Voi sitä kansallisuuksien kirjoa: monenmoista matkaajaa oli tullut viettämään sadepäivää. Lapsia, nuoria, aikuisia maailman eri puolilta. Paljon oli jalkapallonuoria ja lapsia, Hesacupin osallisujia.

Rauhaa, vapautta, tasa-arvoa, sitä kaikki toivomme.

Paloheinä Golf on jokamieskenttä. Vosimmeko me omalta osaltamme olla rakentamassa rauhanomaista rinnakkaineloa ja yhdessä tekemisen riemua eri kulttuureista tulevien ihmisten kesken? Pisara meressä, pienempikin, mutta ainakin minä olisin valmis ideoimaan ja toteuttamaan ideoita.

Jalkapallo on esimerkillinen urheilulaji eri kulttuureista tulevien ihmisten kohtaamisille. Voisiko golf olla myös sellainen?

Asu on vapaa, mailoja saa lainaksi, tarpeettomia voisi lahjoittaa vaikkapa seuralle, joka jakaisi niitä innostuneille.

Gentlemen Only, Ladies Forbidden -laji on murtautunut jo nyt vanhoista raameistaan. Me naisetkin olemme tervetulleita lajiin. Uusia avautumisia odotellessa, hyviä pelejä!

Leena Pakkanen


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat