NIZZA 15.07.2016

Sadetta, tuulta ja ukkosta

On perjantai, 15.heinäkuuta. Synkkä päivä. Nizzan iskun järkytys puristaa kurkkua, ahdistaa. Uskonnollinen terrorismi on taas virkoamassa. Sympatiani ja osanottoni ranskalaisille.

Harmaan päivän piristykseksi kuljeskelin kauppakeskus Jumbossa. Voi sitä kansallisuuksien kirjoa: monenmoista matkaajaa oli tullut viettämään sadepäivää. Lapsia, nuoria, aikuisia maailman eri puolilta. Paljon oli jalkapallonuoria ja lapsia, Hesacupin osallisujia.

Rauhaa, vapautta, tasa-arvoa, sitä kaikki toivomme.

Paloheinä Golf on jokamieskenttä. Vosimmeko me omalta osaltamme olla rakentamassa rauhanomaista rinnakkaineloa ja yhdessä tekemisen riemua eri kulttuureista tulevien ihmisten kesken? Pisara meressä, pienempikin, mutta ainakin minä olisin valmis ideoimaan ja toteuttamaan ideoita.

Jalkapallo on esimerkillinen urheilulaji eri kulttuureista tulevien ihmisten kohtaamisille. Voisiko golf olla myös sellainen?

Asu on vapaa, mailoja saa lainaksi, tarpeettomia voisi lahjoittaa vaikkapa seuralle, joka jakaisi niitä innostuneille.

Gentlemen Only, Ladies Forbidden -laji on murtautunut jo nyt vanhoista raameistaan. Me naisetkin olemme tervetulleita lajiin. Uusia avautumisia odotellessa, hyviä pelejä!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat